Atommanó Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 én 17"-ra vennék és eladnám a 18at <_< jajjjmáááááááá....akkor szerinted jobb rajta a 17-es mint a 18-as?
Lanti Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 jajjjmáááááááá....akkor szerinted jobb rajta a 17-es mint a 18-as? az subarusabb.. nekem a színe jobban bejön a 17esnek
Atommanó Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 az subarusabb.. nekem a színe jobban bejön a 17esnek induljunk ki a 18-asból... :D <_< Viszont arra inkább kíváncsi lennék, hogy 215 legyen rajta mint most, vagy inkább a 225, és akkor nem annyira feszített a forma...
Pehi Csabi Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 2 napja én is feltettem egy gumis kérdést de válasz nulla db volt rá.
coupe Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 2 napja én is feltettem egy gumis kérdést de válasz nulla db volt rá. Ha már megvetted akkor nem mindegy? <_< :D :D A kérdésre:sosem hallottam róla,de szerintem a többiek sem :) :D
Lanti Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 2 napja én is feltettem egy gumis kérdést de válasz nulla db volt rá. hun?
Lanti Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Ha már megvetted akkor nem mindegy? <_< :D :D A kérdésre:sosem hallottam róla,de szerintem a többiek sem :) :D ja télleg.. kérdeztél majd közöltél.. emléxem... :D
sárgaGSI Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 ja télleg.. kérdeztél majd közöltél.. emléxem... <_< én wanlit vettem az ugye jó? na jó tökmind1 ha megvan erre volt keret ilyen méretben blabla
Lanti Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 én wanlit vettem az ugye jó? na jó tökmind1 ha megvan erre volt keret ilyen méretben blabla majd dinnye megírja a véleményét.... (egy valamely másik topicba <_< :D :D :) :D )
J0hnny Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 én wanlit vettem az ugye jó? na jó tökmind1 ha megvan erre volt keret ilyen méretben blabla még kerékpárra sem <_<
sárgaGSI Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Kicsit hosszú, de van ebben minden mi szem szájnak ingere... :D hát ezt érdemes végignézni(c kadett, manta, 4x4 kadett, ascona, stb. bár csak1-1 pillanatra) még kerékpárra sem <_< újabbak állítólag nem olyan vészesek, tavasszal kiderül......
mélykék76 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 2 napja én is feltettem egy gumis kérdést de válasz nulla db volt rá. <_< bármilyen márka is volt benne azt mondom parada ha több pénzed van, akkor r888 :D
Lanti Elküldve Február24, 2011 Elküldve Február24, 2011 <_< bármilyen márka is volt benne azt mondom parada ha több pénzed van, akkor r888 :D 225/40/18-ba Antinak a parada : 56048ft/db :D szerk: na jó van 44-ért is
Lanti Elküldve Február24, 2011 Elküldve Február24, 2011 láttam tegnap egy ilyet: type R white championship edition.. élőbe még nagyobbat üt...
Stefan Elküldve Február24, 2011 Elküldve Február24, 2011 láttam tegnap egy ilyet: type R white championship edition.. élőben még nagyobbat üt... ... Neked ment? <_<
Lanti Elküldve Február24, 2011 Elküldve Február24, 2011 Neked ment? <_< igen, de szerencsére nem látszik mert az enyém is fehér........................................................................... ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ..........................................
mélykék76 Elküldve Február24, 2011 Elküldve Február24, 2011 igen, de szerencsére nem látszik mert az enyém is fehér........................................................................... ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . .......................................... <_< :D :D :) szép lehet élőben :D én egy szép állapotú clio sportot láttam, az sem rossz és leányzó vezette :D
Lanti Elküldve Február24, 2011 Elküldve Február24, 2011 erősen off egy gsi-t idelinkelni <_< :D egy fehéret már én se mertem volna :D :D :)
Recommended Posts