totti-x Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 jáú :D olyan kapcsoló cucc kell ? ami lenyomódik, ha lecsukod az ajtót ? hol vannak a kadettosok ? <_< Nem, az jó, hanem ami lenyomja ,na az kellene!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 hol vannak a kadettosok ? <_< én itt vagyok olykor olykor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Nem, az jó, hanem ami lenyomja ,na az kellene!! nem lehet odacsavarozni valami fagolyót? :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 nem lehet odacsavarozni valami fagolyót? :D <_< miért, mi a baj a kábelkötelegővel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 miért, mi a baj a kábelkötelegővel? <_< Az, hogy Zsugabubus az olyan cuki, mint te :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Pistával jobb ha vigyázunk <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Aztarohadt <_< :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Pihent állat. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Az, hogy Zsugabubus az olyan cuki, mint te <_< :D :D csak semmi buzulás :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Nos hát összetörtek picit. Caravannal voltam, Árpád útra akartam kikanyarodni a felüljáróra, Lantinál a víztoronynál, csak a túloldalon, és közben hátulról belém jött egy csávó. Először elismerte, de aztán vitatta, mert kötelező jobbra haladás tábla van ott, és jobbra is fordultam (volna), csak nem a híd tövébe, hanem fel rá. Állítólag ezt nem szabad, ezt mind a 3 pék megerősítette. Én fenntartom hogy ez marhaság, de nem akartam vitázni, tény hogy stop táblánál (vagy kicsit utána) álló autóba belement hátulról. Mivel rendőrségi intézkedés történt, meg kell várni a határozatot hogy ki a hunyó, ráírta amúgy hogy elismeri, de addig nem fizet a biztosító... (~2hónap). Hátsó ajtó tört meg rajta a dísznemtommi, kicsit a lámpa, és a lökhárítón a fényezés. Az alja nemtom kapott-e. Mindenesetre a hátsó ajtó nyílik és csukódik is. A C5-nek semmi baja nem lett csak a rendszámtartó tört össze, meg kicsit a fényezése kapott. Örülök hogy mára szabit vettem ki így legalább van mit csinálnom <_< És köszi Ákinak a telefonos segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Nos hát összetörtek picit. Caravannal voltam, Árpád útra akartam kikanyarodni a felüljáróra, Lantinál a víztoronynál, csak a túloldalon, és közben hátulról belém jött egy csávó. Először elismerte, de aztán vitatta, mert kötelező jobbra haladás tábla van ott, és jobbra is fordultam (volna), csak nem a híd tövébe, hanem fel rá. Állítólag ezt nem szabad, ezt mind a 3 pék megerősítette. Én fenntartom hogy ez marhaság, de nem akartam vitázni, tény hogy stop táblánál (vagy kicsit utána) álló autóba belement hátulról. Mivel rendőrségi intézkedés történt, meg kell várni a határozatot hogy ki a hunyó, ráírta amúgy hogy elismeri, de addig nem fizet a biztosító... (~2hónap). Hátsó ajtó tört meg rajta a dísznemtommi, kicsit a lámpa, és a lökhárítón a fényezés. Az alja nemtom kapott-e. Mindenesetre a hátsó ajtó nyílik és csukódik is. A C5-nek semmi baja nem lett csak a rendszámtartó tört össze, meg kicsit a fényezése kapott. Örülök hogy mára szabit vettem ki így legalább van mit csinálnom <_< És köszi Ákinak a telefonos segítséget. már látom, elolvastam még1x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Érdekes projektnek ígérkezik... :D <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Nos hát összetörtek picit. Caravannal voltam, Árpád útra akartam kikanyarodni a felüljáróra, Lantinál a víztoronynál, csak a túloldalon, és közben hátulról belém jött egy csávó. Először elismerte, de aztán vitatta, mert kötelező jobbra haladás tábla van ott, és jobbra is fordultam (volna), csak nem a híd tövébe, hanem fel rá. Állítólag ezt nem szabad, ezt mind a 3 pék megerősítette. Én fenntartom hogy ez marhaság, de nem akartam vitázni, tény hogy stop táblánál (vagy kicsit utána) álló autóba belement hátulról. sztem is bullshit, mert 1 mindenki felhajt onnan, kettő a pék hülye hozzá alapban (kb 10-15% ot ismerek akik nem) 3 a kötelező haladási tábla azért van ott, hogy a 2 sávon keresztül ne forduljon az ember a Váci irányába, nem azért, hogy megakadályozza a hídra felhajtást, lévén ott ha jól emlékszem anno- nem záróvonalon keresztül hajtasz fel. Nem mellékesen a szabálytalan helyen parkoló autóba ha belemennek nem a parkoló a hibája <_<... az más kérdés, hogy azért megkapja a büntijét, de azt külön eljárásban kell(ene) végezni, de mint tudjuk a magyar rendőr nem ismeri a kreszt, ráadásul lusta is utánanézni, és papírokkal foglalkozni... - Remélem jól sejtem és értem, hol is történt a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 sztem is bullshit, mert 1 mindenki felhajt onnan, kettő a pék hülye hozzá alapban (kb 10-15% ot ismerek akik nem) 3 a kötelező haladási tábla azért van ott, hogy a 2 sávon keresztül ne forduljon az ember a Váci irányába, nem azért, hogy megakadályozza a hídra felhajtást, lévén ott ha jól emlékszem anno- nem záróvonalon keresztül hajtasz fel. Nem mellékesen a szabálytalan helyen parkoló autóba ha belemennek nem a parkoló a hibája :)... az más kérdés, hogy azért megkapja a büntijét, de azt külön eljárásban kell(ene) végezni, de mint tudjuk a magyar rendőr nem ismeri a kreszt, ráadásul lusta is utánanézni, és papírokkal foglalkozni... - Remélem jól sejtem és értem, hol is történt a dolog. Ott nem egy, nem két ember hajt fel, többek között én is.. de bevallom, én se emlészem, hogy van-e záróvonal. Szerintem nincs. Van ott egy tükör is.. szerintem pont ezért, hogy lássák az onnan jövőket.. Engem jópár éve hajnalban, melóból hazafelé(szerencsém,hogy rajtam volt a benti feliratos, fényvisszaverős ruhám, igy elnézőek voltak), szóval engem ott balra kikanyarodásért fogtak meg.. kérdezik, ugye tudom mi volt a gond? mondom..háát..azon kivűl, hogy önök is dolgoznak? :D (korunkbeliek voltak.. ) ha jól sejtem, hogy nem lehetett volna balra kanyarodnom.. (megjegyzem olyan hajnali fél négy körül) mondom sehol senki...én meg siettem (Műszaki ügyelet a hátamon felirat.) Na jó.. menjen.. de többet ne tegyen ilyet :D Nah de ez régi dolog.. a mostani meg.. meg kell nézni, van-e záró.. ha nincs, szerintem nagyon nem egyértelmű, hogy nem lehet felhajtani.. Hopsz, és nincs záró.. mondjuk jóhogy nincs.. a lehajtók miatt se lehet.. Mondjuk tényleg elég határeset <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 már látom, elolvastam még1x neked is köszi amúgy hogy felajánlottad h lejössz ha gáz van, de nem kellett. Hülye voltam hogy nem háborodtam fel rendesen amikor rendőrt hívatott a rendőrrel.. Ááá egy info: 68km/h-ra van állítva a radarja ott mindig :) Hopsz, és nincs záró.. mondjuk jóhogy nincs.. a lehajtók miatt se lehet.. Mondjuk tényleg elég határeset <_< Szerintem akkor lehetne ilyen szaggatott záró mint amikor csak egyik oldalon lehet előzni ha ilyen félig áteresztő hártyát akarnának oda :D Amúgy ott volt mind3 rendőr tuningseat olyan szépen bekanyarodott a hídról balra nagyívben záróvonal meg minden. Nemcsináltak semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Nos hát összetörtek picit. Caravannal voltam, Árpád útra akartam kikanyarodni a felüljáróra, Lantinál a víztoronynál, csak a túloldalon, és közben hátulról belém jött egy csávó. Először elismerte, de aztán vitatta, mert kötelező jobbra haladás tábla van ott, és jobbra is fordultam (volna), csak nem a híd tövébe, hanem fel rá. Állítólag ezt nem szabad, ezt mind a 3 pék megerősítette. Én fenntartom hogy ez marhaság, de nem akartam vitázni, tény hogy stop táblánál (vagy kicsit utána) álló autóba belement hátulról. Mivel rendőrségi intézkedés történt, meg kell várni a határozatot hogy ki a hunyó, ráírta amúgy hogy elismeri, de addig nem fizet a biztosító... (~2hónap). Hátsó ajtó tört meg rajta a dísznemtommi, kicsit a lámpa, és a lökhárítón a fényezés. Az alja nemtom kapott-e. Mindenesetre a hátsó ajtó nyílik és csukódik is. A C5-nek semmi baja nem lett csak a rendszámtartó tört össze, meg kicsit a fényezése kapott. Örülök hogy mára szabit vettem ki így legalább van mit csinálnom <_< És köszi Ákinak a telefonos segítséget. A rendőrségi papíron kívül kék-sárgát töltötetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 A rendőrségi papíron kívül kék-sárgát töltötetek? igen, csak végül nem írtuk alá mert a rendőr szerint nem sok értelme van, mert úgyis az ő határozatuk lesz az ami ér majd valamit. ma reggel hívott az Allianzos, hétfőn jönnek is felmérni, ő is mondta hogy akkor nem kell a papper. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 igen, csak végül nem írtuk alá mert a rendőr szerint nem sok értelme van, mert úgyis az ő határozatuk lesz az ami ér majd valamit. ma reggel hívott az Allianzos, hétfőn jönnek is felmérni, ő is mondta hogy akkor nem kell a papper. Hmmm, érdekes, nálam másképp ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Pista de felismerhető voltál azzal a felnivel. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Pista de felismerhető voltál azzal a felnivel. <_< :D :D :) :D akartalak hívni, de nem leltem a számodat majd dobd át :D átépítéshez cuccért jöttetek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Ez nagyon komoly... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Ez nagyon komoly... <_< és mit ér vele, forgalomba ugyse tudja helyeztetni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 és mit ér vele, forgalomba ugyse tudja helyeztetni <_< lehet kinti rendszámmal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 :D :) :D :D akartalak hívni, de nem leltem a számodat majd dobd át :D átépítéshez cuccért jöttetek ? Ja ja, azért voltam fent. Ott is hagytam Pesten a 3/4ed fizetésem majdnem és még hátfalat nem tudtam venni. Majd azt még keresnem kell, u.gy.-t nem akarok venni, de lehet sajnos az marad, ha nem találok normálisat. <_< A számom megtalálod a profilomnál szerintem, Én legalábbis látom ott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Hmmm, érdekes, nálam másképp ment. konkrétan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts