spzoli Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 van kóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóni rugó is <_< de azt az eibach v a h&r gyárCSa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 de azt az eibach v a h&r gyárCSa. <_< h&r lesz az Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Hentes eladó vagyok a Tátra téri piacon, 04.30-ra ott kell lennem, én meg a Mammut közelében lakom(Mechwart liget), és el kell érjem a 03.46-os 906 éjszakai buszjáratot... Elhiheted minden csütörtökön kinnt lennék... hűű b+ <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 hűű b+ <_< :D akkor szoktál lefeküdni mi redi?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 én nem láttam belőle összesen 2 percet sem... most ciki vagyok?? És igaz, azt sem tudom hogy szar e vagy sem, de nem érdekel annyira, hogy akár 10 percet is nézzem.... Na ez így már korrekt válasz... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 anti láttam megint a seatodat.. és tényleg le van szedve róla a sötétítés... nagykörösi mellett láttam.. . Múlt héten még bent állt a kereskedésben ahol anno otthagytuk... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Én néha nézem, amikor otthon vagyok épp és eszembe jut, egyébként nem görnyedek a tv előtt, meg nem keresem vissza rtlmoston hogy megnézhessem, főleg most mióta nincs olivér, rajta lehetett röhögni legalább, csinálta a hülyeségeit, azóta szerintem összefoglalót nem is láttam mióta kiment. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 mostmár 4x100-ra is jó.......... http://hirdetotabla.duen.hu/alkatre_z/feln...felni4x10046451 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 mostmár 4x100-ra is jó.......... http://hirdetotabla.duen.hu/alkatre_z/feln...felni4x10046451 és lesz aki megveszi, és közlekedni fog vele, miközben ez gyakorlatilag a legdurvább kókányolások egyike. Ott lőném fejbe az ilyet, amikor eszébe jutott a gondolat, hogy fúr rá 4 lyukat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 mostmár 4x100-ra is jó.......... http://hirdetotabla.duen.hu/alkatre_z/feln...felni4x10046451 baró <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 és lesz aki megveszi, és közlekedni fog vele, miközben ez gyakorlatilag a legdurvább kókányolások egyike. Ott lőném fejbe az ilyet, amikor eszébe jutott a gondolat, hogy fúr rá 4 lyukat. mér vannak akik a féktárcsát is így használják, szerintem az se jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 mér vannak akik a féktárcsát is így használják, szerintem az se jobb. tárcsaátfúrást inkább hagyjuk <_< :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 tárcsaátfúrást inkább hagyjuk <_< :D :D :) kipróbáltad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 és lesz aki megveszi, és közlekedni fog vele, miközben ez gyakorlatilag a legdurvább kókányolások egyike. Ott lőném fejbe az ilyet, amikor eszébe jutott a gondolat, hogy fúr rá 4 lyukat. Arról nem is beszélve, hogy egy gyönyörű BMW felniről van szó :D Sebaj, a kupak ápol és eltakar (mint a koporsó az első komolyabb kanyar után ezzel a kerékkel)... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 kipróbáltad? <_< ó, nem lehet nem lennék itt már ha igen attól fázom :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 mér vannak akik a féktárcsát is így használják, szerintem az se jobb. Azért azt ne felejtsük el, hogy a tárcsának nem kell kanyarokban elviselnie mindenféle oldalirányú hatásokat, illetve nem az cipeli a terhet. No meg azt odaszorítod a felnivel is az agyhoz, meg stb. Ez viszont kész életveszély. Azt az "átszakadt" lyukat pl. hogy húzod meg? Illetve majd nézd meg a felnid belő oldalát, van-e mindenütt elegendő anyagvastagság ilyen kókányolás végrehajtásához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 ó, nem lehet nem lennék itt már ha igen attól fázom <_< :D :D :) A gyári alkatrészekben amúgy is sok tartalék van igaz Pessta?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Ez viszont kész életveszély. Azt az "átszakadt" lyukat pl. hogy húzod meg? erőből <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 erőből :D A csavar meg áthatol a felnin, erőből. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 A gyári alkatrészekben amúgy is sok tartalék van igaz Pessta?! <_< ad valaki egy gyári futóműves autót és örömmel prezentálok :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 én 02.50-kor kelek minden nap szentséges szűzanyám Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Nem volt a legtökéletesebb a verda, hát mit mondjak, az akksit valami szívja le, holnap viszem régi cimborámhoz(még a streetracingból)villamosságis, megnézi, meg hát ugye tudjátok(lehet aki még nem)én 02.50-kor kelek minden nap, és hát ha kimegyek mondjuk fél 12, vagy 12-ig akkor elég gáz a felkelés.De, ha jó lesz a xe, akkor lehet most is kimegyek.A poló érdekel majd mindenféleképp, meg szeretnék rendszámtáblatartót is, de ezeket úgy 2-3 hét múlva tudnám beiktatni a büdzsémbe,talán szólt már neked mackósajt is,de személyesen megdumáljuk úgyis! már sok-sok aranyad lehet <_< akkor egy pár keret ? gsi c matrica is kellene néked ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 nahhh...vv4 rajongók http://napinemszar.hu/like/1297790073 érdeklődéssel várom így lesz-e <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 már sok-sok aranyad lehet <_< akkor egy pár keret ? gsi c matrica is kellene néked ? Holnap kiugrok, és megdumcsizzuk a dolgot, mondjuk, ha van éppen rendszámtáblatartód 1 pár, azt kihozhanád, ja és mi volt a xe baja?Megint filléres dolog, a csomitartóba a lámpa folyamatosan villágított,mert ugyebár kieset az kis franc, az 5.ajtóból, aminek le kellett volna nyomnia a kapcsolót,mikor lecsukom azt, így 1 nap alatt leszívta az energyt, ha van valakinek esetleg fölösbe(a Laci barátom azt mondta, hogy elméletileg a kárpittartó műanyag is jó oda?), hozhatna holnapra nekem 1-et.Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Holnap kiugrok, és megdumcsizzuk a dolgot, mondjuk, ha van éppen rendszámtáblatartód 1 pár, azt kihozhanád, ja és mi volt a xe baja?Megint filléres dolog, a csomitartóba a lámpa folyamatosan villágított,mert ugyebár kieset az kis franc, az 5.ajtóból, aminek le kellett volna nyomnia a kapcsolót,mikor lecsukom azt, így 1 nap alatt leszívta az energyt, ha van valakinek esetleg fölösbe(a Laci barátom azt mondta, hogy elméletileg a kárpittartó műanyag is jó oda?), hozhatna holnapra nekem 1-et.Köszi. jáú :D olyan kapcsoló cucc kell ? ami lenyomódik, ha lecsukod az ajtót ? hol vannak a kadettosok ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts