Stefan Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 és bevéded a vv-t meg a bk-t......ezt hívják úgy, hogy halmozottan hátrányos helyzetű <_< :D te sem tudod leírni, hogy vw? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 De akkor csak nézitek Ti is... :D <_< :D nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 nem. jelen esetben nekem is nemet kell mondanom, mindkettő kiesik :D annyira emeg nem érdekel, hogy utána menjek :D na a BK.....inkább hagyjuk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 nem. Akkor honnan tudod??? hogy lehet így ítélkezni... én bevállalom, nézem...nem mindig, de soxor... és igen szar... de hogy ezt megtudd nézni kell... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Akkor honnan tudod??? hogy lehet így ítélkezni... én bevállalom, nézem...nem mindig, de soxor... és igen szar... de hogy ezt megtudd nézni kell... :) én nem is tudoommmmmm....miért is VV NÉGY a neve ? <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Akkor honnan tudod??? hogy lehet így ítélkezni... én bevállalom, nézem...nem mindig, de soxor... és igen szar... de hogy ezt megtudd nézni kell... :D anno láttam Majkát meg Okit, az bőven elég volt egyszer. borzasztó primitív műsor, nem is értem hogy lehet önszántából néznie annak akinek van jópár másik csatornája. a sportolási lehetőségekről nem is beszélve <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 anno láttam Majkát meg Okit, az bőven elég volt egyszer. borzasztó primitív műsor, nem is értem hogy lehet önszántából néznie annak akinek van jópár másik csatornája. a sportolási lehetőségekről nem is beszélve <_< Azért nem győztél meg a válaszoddal... honnan tudod, hogy ez is szar... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 én nem láttam belőle összesen 2 percet sem... most ciki vagyok?? És igaz, azt sem tudom hogy szar e vagy sem, de nem érdekel annyira, hogy akár 10 percet is nézzem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 <_< mizu ? nem voltál kint mostanában :D mingyá átraklak gsi-be :D póló nem érdekel ? Nem volt a legtökéletesebb a verda, hát mit mondjak, az akksit valami szívja le, holnap viszem régi cimborámhoz(még a streetracingból)villamosságis, megnézi, meg hát ugye tudjátok(lehet aki még nem)én 02.50-kor kelek minden nap, és hát ha kimegyek mondjuk fél 12, vagy 12-ig akkor elég gáz a felkelés.De, ha jó lesz a xe, akkor lehet most is kimegyek.A poló érdekel majd mindenféleképp, meg szeretnék rendszámtáblatartót is, de ezeket úgy 2-3 hét múlva tudnám beiktatni a büdzsémbe,talán szólt már neked mackósajt is,de személyesen megdumáljuk úgyis! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 mikorkelsz?????? anyám.... <_< mit csinálsz amikoe ilyen korán kelsz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 ja, és beszúrok valami jó kis off járgányt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ehhez a színvonalú témához inkább ilyen off autó illik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 mikorkelsz?????? anyám.... <_< mit csinálsz amikoe ilyen korán kelsz??? Hentes eladó vagyok a Tátra téri piacon, 04.30-ra ott kell lennem, én meg a Mammut közelében lakom(Mechwart liget), és el kell érjem a 03.46-os 906 éjszakai buszjáratot... Elhiheted minden csütörtökön kinnt lennék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Hentes eladó vagyok a Tátra téri piacon, 04.30-ra ott kell lennem, én meg a Mammut közelében lakom(Mechwart liget), és el kell érjem a 03.46-os 906 éjszakai buszjáratot... Elhiheted minden csütörtökön kinnt lennék... be tud állni egy szervezet ilyen kelésre és melókezdésre. Anyám szerintem az első 2-3 hétben olyan lennék mint a zombik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 ja, és beszúrok valami jó kis off járgányt <_< http://www.ausmotive.com/images/Honda-Civi...eR-Mugen-02.jpg ez tényleg szar mert jobb kormányos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Akkor honnan tudod??? hogy lehet így ítélkezni... én bevállalom, nézem...nem mindig, de soxor... és igen szar... de hogy ezt megtudd nézni kell... <_< én is nézem és beleszarok ki mit szól hozzá, van amelyik műsort én nem nézném soha más meg imádja, ezért van ennyi fajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 ez tényleg szar mert jobb kormányos mi a baj a jobb kormányosokkal???? és off, mert automata, ha manuális lenne, akkor lenne csak GSI <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Hentes eladó vagyok a Tátra téri piacon, 04.30-ra ott kell lennem, én meg a Mammut közelében lakom(Mechwart liget), és el kell érjem a 03.46-os 906 éjszakai buszjáratot... Elhiheted minden csütörtökön kinnt lennék... áááááááááá., kemény vagy. én 5:10 kor kelek 2 éve mindig, odáig eljutottam, hogy magamtól felkelek, még hétvégén is, de kipihenni magam nemtudom. 2 éve kivagyok, és csak akkor tudommagam életre kelteni, ha délután szunyókálok egy kicsit :D ( bár az is lehet hogy nyugdijas vagyok, csak van valamire fogni <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 áááááááááá., ( bár az is lehet hogy nyugdijas vagyok, csak van valamire fogni :D ) Na ez a duma áááááááááááááááááááááá :D :) :D Mennyémácsókolomozni :D :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 anti láttam megint a seatodat.. és tényleg le van szedve róla a sötétítés... nagykörösi mellett láttam.. . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Vktr! ferodo első féktárcsáról vélemény? egy árba van a bermboval... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Vktr! ferodo első féktárcsáról vélemény? egy árba van a bermboval... vedd azt, ne a brembot az fogja mondani <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 vedd azt, ne a brembot az fogja mondani <_< igen, tudom a véleményet a bremobról viszont ferodo tárcsát még nem is láttam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 igen, tudom a véleményet a bremobról viszont ferodo tárcsát még nem is láttam... van kóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóni rugó is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 van kóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóni rugó is <_< C hez pl nincs, astrához is csak 35mm-s Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts