rtomi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 most, hogy részben zárt a topic így csak írni nem tudnak a nem tagok de olvasni tudják? Vigyázz mit írsz mert figyelnek. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 bk meg vv ? MI VAN ITT ? SZEDJÉTEK MÁR ÖSSZE MAGATOKAT :D Ja, a vv-t amúgy is úgy kell írni, hogy VW <_< Amúgy mi az a KTH? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ja, a vv-t amúgy is úgy kell írni, hogy VW <_< nahhh mindig tanul az ember :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 nahhh mindig tanul az ember :D :D és a KTH? Hadd tanuljak már én is! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 és a KTH? Hadd tanuljak már én is! <_< Előbb volt leírva, erre bekérdezel... kemény... Piiista zárd ki Stefánt is... :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Előbb volt leírva, erre bekérdezel... kemény... Piiista zárd ki Stefánt is... :D :D :) Hol volt leírva az "előbb"? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Előbb volt leírva, erre bekérdezel... kemény... Piiista zárd ki Stefánt is... <_< :D :D na mostani kérdés után lehet, hogy inkább lenyeletek vele egy francia, vagy basszuskulcsot :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Hol volt leírva az "előbb"? <_< Annyira magas nem vagy, hogy ne lásd a monitort rendesen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 na mostani kérdés után lehet, hogy inkább lenyeletek vele egy francia, vagy basszuskulcsot <_< :D :D kevés lesz... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Megvan, csak olyan lényegtelen részen volt, amin átsiklottam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Megvan, csak olyan lényegtelen részen volt, amin átsiklottam <_< Ülj le 1-es... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ülj le 1-es... :D Már ülök :D Kössz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Megvan, csak olyan lényegtelen részen volt, amin átsiklottam <_< Ha olyan messze laknál, mint amennyire hüle vagy, sose érnél haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ha olyan messze laknál, mint amennyire hüle vagy, sose érnél haza. Én most miért tehetek arról, hogy telerakjátok lényegtelen témákkal a topikot? :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Én most miért tehetek arról, hogy telerakjátok lényegtelen témákkal a topikot? :D :D mutass egy subarut gyorsan, ne offolj <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 mutass egy subarut gyorsan, ne offolj :D :D :) :D Ilyet vezettem nemrég. K*rva jó volt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Hát gratulálok itt is erről a szar moslék, szánalmas ,ratyi ,kritikán aluli fosról kell olvasnom <_< egy rohadt szar színházi darab szar helyen,szar mondanivalóval,mégszarabb színészekkel ,és egy igazán szar szánalmas műsorral vicc.... csatlakozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 csatlakozom. De akkor csak nézitek Ti is... :D <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 A műsort mindenki utálja, mégis mindenki tudja mi történik benne. :D Egyébként micsoda szigorítások léptek életbe itten. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 A műsort mindenki utálja, mégis mindenki tudja mi történik benne. <_< Azért mert már ide sem lehet úgy feljönni, hogy elkerüld ezeket a sz@rokat.....mert ide is be kell másolni, csak azt nem értem minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Azért mert már ide sem lehet úgy feljönni, hogy elkerüld ezeket a sz@rokat.....mert ide is be kell másolni, csak azt nem értem minek? Chat topic, szerintem ez megmagyaráz mindent. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Chat topic, szerintem ez megmagyaráz mindent. :) Mindíg minden körülmények között!! <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Fészbúktalanoknak... és mégegy... és igen JDM fan vagyok, BMW-m van és Opelfórumom csevegek... :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Chat topic, szerintem ez megmagyaráz mindent. :D de ennyire nem lehet legalja...... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Fészbúktalanoknak... és mégegy... és igen JDM fan vagyok, BMW-m van és Opelfórumom csevegek... :) :D és bevéded a vv-t meg a bk-t......ezt hívják úgy, hogy halmozottan hátrányos helyzetű <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts