Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
SárgaZ meg Dínes,

nem akarják viszontlátni a kocsijukat a naptáron vagy mi van ?

Hahópihe is klubtag ismét :D

húzzatok bele, aki lemarad az kimarad :D :D :lol: :lol:

Nekem csak kadettom van, a többit már ismerjük, egyébként már gyűjtöm rá a pénzt :D

biztos hogy nem, most vett kecót <_<

Válság közepette nem mindenki teheti meg :D :D :)

Elküldve
Válság közepette nem mindenki teheti meg :D :D :)

Na ez igaz, nálunk akkora válság van, hogy ma kettővel kevesebben lettünk, de 8 kilós bútorszámla beérkezett a céghez, mert az új lakáshoz új bútor is kell. <_<

Elküldve

Ellopták éjszaka az ezüst Nissan GTR-t... azért ez kemény bevállalós feladat... mondjuk otthonról vitték el, betörtek, és kulcsostul... rendszám meg nem is volt rajta, szóval azzal bajlódni sem kellett...

Elküldve
Ellopták éjszaka az ezüst Nissan GTR-t... azért ez kemény bevállalós feladat... mondjuk otthonról vitték el, betörtek, és kulcsostul... rendszám meg nem is volt rajta, szóval azzal bajlódni sem kellett...

Elég kemény, csak a kocsira mentek rá, amin se rendszám, meg r888-ak (éjszaka meg vad minuszok voltak), kulccsal vitték el meg minden..... <_<

Elküldve
Elég kemény, csak a kocsira mentek rá, amin se rendszám, meg r888-ak (éjszaka meg vad minuszok voltak), kulccsal vitték el meg minden..... <_<

És csak E85-re van progizva... :D

Elküldve
kié volt? ez valami új, vagy a "megszokott" GTR?

Bob-é, amit péntek esténként szoktunk látni...

Jah... 1 misi a megtalálónak...bár szerintem felejtős... ezt nem csak úgy elvitték...

Elküldve
Bob-é, amit péntek esténként szoktunk látni...

Jah... 1 misi a megtalálónak...bár szerintem felejtős... ezt nem csak úgy elvitték...

na igen....sajnos ilyet ellopni tényleg nagy rizikó...

Elküldve
milyen biztosítása lett volna ha rendszáma sincs...

ne mond, hogy bármilyen random ingóságra nem lehet biztosítást kötni......nem kgfb-re hasonlókra gondolok.

Versenyautókra akkor hogyan kötnek?

Elküldve
ne mond, hogy bármilyen random ingóságra nem lehet biztosítást kötni......nem kgfb-re hasonlókra gondolok.

Versenyautókra akkor hogyan kötnek?

Pislákolj utána, hogy mennyibe kerül egy versenyautóra a biztosítás... :D

Amikről én tudok, sima 1 napos versenyek középkategóriás verseny, középkategóriás versenyautó, és 2-3kiló a napi! bizti... <_<

Elküldve
Pislákolj utána, hogy mennyibe kerül egy versenyautóra a biztosítás... :D

Amikről én tudok, sima 1 napos versenyek középkategóriás verseny, középkategóriás versenyautó, és 2-3kiló a napi! bizti... <_<

Igen, de ezek gondolom versenynapokra vonatkoznak. De gondolom létezik olyan biztosítás is ami nem ilyenkorra vonatkozik.

Viszont mennek a jobbnál jobb tippek: nézd meg vaterán, meg racing-bazaron.....loool b+++ :D :D :)

Ezt vagy visszaviszi(k) a jutalomért, vagy már soha nem lesz meg szerintem.....bár de azért drukkolok nekik

Elküldve
Szerintem mire észrevették már határon kívül volt az autó simán.

Rendelésre lopták valszeg.

Érdemes lenne figyelni hol épül mostanába újjá ilyen gép...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.