mélykék76 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 SárgaZ meg Dínes, nem akarják viszontlátni a kocsijukat a naptáron vagy mi van ? Hahópihe is klubtag ismét :lol: húzzatok bele, aki lemarad az kimarad :D B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Lanti, a hardware-s fórumra felnéznél? vagy ennyire nincs "ötleted" ajánlani vmit? :lol: mit kell ott néznem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 mit kell ott néznem? :D mondj gémer notit neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 mit kell ott néznem? :D "olcsó" :D jó... és erős noti kéne B) a hardware adokveszekbe leírtam a "igényeimet" :lol: Állítólag - esetleg és talán Te tudsz valamiket ajánlani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 "olcsó" B) jó... és erős noti kéne :D a hardware adokveszekbe leírtam a "igényeimet" :lol: Állítólag - esetleg és talán Te tudsz valamiket ajánlani. értsd már meg, hogy elég profi a játékban, ha éppen van hozzá kedve, azért mondtam őt :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 "olcsó" B) jó... és erős noti kéne :D a hardware adokveszekbe leírtam a "igényeimet" :lol: Állítólag - esetleg és talán Te tudsz valamiket ajánlani. én nemnagyon, nekem is gúgli a barátom... Én anno jáccotam notin amúgy, mikor még nem volt használható asztali gépem. nekem core2 2,6 van 4giga rammal meg vmi vga kari, de nem igazán játékra van. Még pl dirt2-vel is jáccotam low-low-low grafikán néha akadozva... de a fő gondom inkább az volt, hogy 10perc játék után nem lehetett megfogni a notit alulról mert olyan meleg volt... Minnyá Pehicsabi is elolvassa és mond valami okos gépet neked... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Opelmuseum Ruesselsheim Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Mostmár az Opelnál is Kombi a kombi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Opelmuseum Ruesselsheim http://martinhunneman.web-log.nl/photos/un.../p1050859_1.jpg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Mostmár az Opelnál is Kombi a kombi :lol: Nem azért, hogy kötekedjek, de ebben hol írák azt, hogy mostantól lekombizhatóak a caravan-ok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Nem azért, hogy kötekedjek, de ebben hol írák azt, hogy mostantól lekombizhatóak a caravan-ok? :lol: Sehol, de nem is mondtam :D Egyébként meg eddig is lekombizhatóak voltak B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 :D Hehe, Vissza a jövőbe :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 SárgaZ meg Dínes, nem akarják viszontlátni a kocsijukat a naptáron vagy mi van ? Hahópihe is klubtag ismét :lol: húzzatok bele, aki lemarad az kimarad B) :D :D :D Jaja jó lenne,kéne utalni csakhát nincs rá időm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Jaja jó lenne,kéne utalni csakhát nincs rá időm. :lol: netbank ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 netbank ? :D Azt nem ismerem nekem MKB van :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Azt nem ismerem nekem MKB van :lol: :D B) add ide a kártyád meg a pin-t és megoldom én :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Azt nem ismerem nekem MKB van :lol: :D B) ne nagyzolj azt se tudod, hogy mi az az utalás. Megint Vandának csinálsz melót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 add ide a kártyád meg a pin-t és megoldom én :lol: :D B) :D Veszünk pár gsit, lehet fel sem tűnik neki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Veszünk pár gsit, lehet fel sem tűnik neki... :D biztos hogy nem, most vett kecót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 biztos hogy nem, most vett kecót :lol: hjaaaaa, pörög a biznic :D B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 netbank ? :lol: mondod ezt Te... Amúgy ezt még múltkor hallottam: "A legaktívabb bankolók a harmincasok: 91 százalékuk vezet számlát", szóval Te is a 9%-ban vagy. Bár van még pár olyan dolog amiben az 1%-ban :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 mondod ezt Te... Amúgy ezt még múltkor hallottam: "A legaktívabb bankolók a harmincasok: 91 százalékuk vezet számlát", szóval Te is a 9%-ban vagy. Bár van még pár olyan dolog amiben az 1%-ban :D :D :) van aki ipari áramot én spec autót :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 jópofa http://belsoseg.blog.hu/2011/02/09/mit_er_...illios_technika Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts