Lanti Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 pörifori videó ? :D B) :D :D arról most lemaradtatok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 arról most lemaradtatok B) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 arról most lemaradtatok :D akkor nem volt :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 akkor nem volt :lol: :D B) :D csak magadat nyugtatod... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Még egy kis ültetés ráférne, de am egész jó. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 csak magadat nyugtatod... :D :D de mert tényleg mennyire betegesen idegeskedő típus vagyok..... mindig elfelejtem de most jó hogy szóltál ! :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Még egy kis ültetés ráférne, de am egész jó. :D :lol: Szerintem az egyetlen autó az F150-en kívül aminek jól áll, ha bokorugró... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Szerintem az egyetlen autó az F150-en kívül aminek jól áll, ha bokorugró... :lol: :D akkor ez itt a kettetlen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Szerintem az egyetlen autó az F150-en kívül aminek jól áll, ha bokorugró... :lol: :D Szerintem most meg Te nyugtatod magad ezzel... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 jesz, nekem azthiszem a 6osba került. csak azoknak kell ezt végig járni,akiknek változott a kocsija környezetvédelmi besorolása..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 C.O. dróttal szokták a gyárban kivágni,ha kikell. :lol: Én hajszárítóval megmelegíteném és erős damillal levágnám a picsába. Anno Losinak a szemöldököt is így vettük le az astra lámpájáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Szerintem most meg Te nyugtatod magad ezzel... :D :D Hidd el nagyon nyugodt vagyok... :D nekem van sperem... :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Hát Anti megmondom őszintén jól néz ki de a másikkal szerintem jobb volt. Kicsit olyan hatása van számomra, mint a terepjárón a32"-os felni mini gumival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 csak azoknak kell ezt végig járni,akiknek változott a kocsija környezetvédelmi besorolása..... B) Lehet, hogy "csak" párezer" ember (megint letolták mélytorokra a szőrös, büdös, áporodott harcif@szt) járt így , de megint jött egy rendelet (amivel még önmagában nincs baj) de megint a szoksásos kidolgozatlan, pontatlan, fejetlen módon lett leszervezve és intézve. Nincsennek fix pontok, kidolgozott eljárások, módszerek. Pedig pont semmibe nem kerülne, csak nem ezzel a férfinemiszerv balkáni mentalitással kellene kezelni itt mindent. Mert majd Mancika, meg Terike néni, meg Pista bácsi....hát ez lol agyf@sz ország :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 pont egy jól menő vállalkozó szidja a rendszert?? rossz ezt hallani B) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 agyf@sz ország :lol: :D Jóvanmá Norbi nyugi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Az a baj, hogy az egy dolog, hogy én így jártam mert valaki felgarasztotta ezt a sz@rt vagy mer épp én makacs vagyok és nem akarom szétbarbárkodni az autóm hátulját de ettől még maga a "rendszerváltás" nem jó, mert nincs jól megtervezve! :lol: Jóvanmá Norbi nyugi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-b...utomata-4426090 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 pont egy jól menő vállalkozó szidja a rendszert?? rossz ezt hallani :D :D :lol: :D Látod ez IS egy jó nagy buta hozzáállás. Amiért nincs napi szintű anyagi probléma akkor minden oké? A lóf@szt. Sőt, még rosszabb mert így még a jövő is sz@rul néz ki B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-b...utomata-4426090 annyira, de annyira tipikus szarosseggű, mindenkitátb@szós, fillérb@szó, nívótlan balkáni mentalitás...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Redi, kérsz egy kakaót? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Tudom, hogy kicsit offtopik a Subaru és Renault linkelgetés mellett, meg a szinkronlinkelgetés a fészbukkal, de bocs kibukott belőlem :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 annyira, de annyira tipikus szarosseggű, mindenkitátb@szós, fillérb@szó, nívótlan balkáni mentalitás...... Most miért? Zoli ketté is flexelte volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 ... Na mizu Mélykék Pesta Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Na mizu Mélykék Pesta Örülünk, Vincent? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts