Lanti Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 és már ott is van FB-n :lol: örülök, hogy örömet okoztam neked vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 és már ott is van FB-n :D És tényleg... :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 örülök, hogy örömet okoztam neked vele :D nekem teccik :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 nekem teccik :lol: :D B) :D örülök Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 kitúrt a kutya :D :lol: bazz B) :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Sziasztok Van már egy dizi astrám és szeretnék mellé egy gsi-t szabadidőautónak. Tudnátok adni tanácsot, hogy milyen motorral érdemes venni a 2 2000-es közül vagy az 1.8-as közül, illetve mire kellene figyelnem vételkor, mik ennek a típusnak a gyengéi Előre is köszi 1.8-ast nem sokat fogsz találni :lol: Vegyél 2000 16v-t az a legjobb. Kasztni ha lehet ne rohadjon, rozsdáljon, ne essen szét a küszöböknél, hátsó íveknél, tankbetöltő környékén. Víz ne legyen olajos, hidegen ne csattogjon a motor, ne füstöljön. De igaza van Pistának, mutasd meg ami tetszik hátha tudunk róla valamit mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 hidegen ne csattogjon a motor he? olyan van? Nekem az astra is -5 fokban azért becsattog indítás után még kb 5-10 mp-ig Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 he? olyan van? Nekem az astra is -5 fokban azért becsattog indítás után még kb 5-10 mp-ig Sose volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Kleine Problem! Neue műszaki megvan. Ezzel együtt a környzet védelmi besorolás is. Elvileg az okmányirodába kéne menjek a matricáért a rendszámommal együtt... na most akkor tolassak be az irodába? merthogy szélvédő ragasztóval van fenn a rendszámom hátul. (nem az én művem...) :lol: :D Nem kapod meg a vizsgán a matricát?! Ez valami új baromság?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 kitúrt a kutya :D :lol: Jóerőben van Mazsika! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 pista http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/o...mbi_alkatreszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 De igaza van Pistának ez evidens :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 pista http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/o...mbi_alkatreszek kösziiiiii :lol: :D faxért nem tud mail címet írni ? B) kivételt teszek és felhívom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 kösziiiiii :D B) faxért nem tud mail címet írni ? :D kivételt teszek és felhívom..... Te kis visszahúzodó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Te kis visszahúzodó... :lol: :D B) :D :D így is telefonálok eleget : )))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trnoki koma Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 1.8-ast nem sokat fogsz találni :lol: Vegyél 2000 16v-t az a legjobb. Kasztni ha lehet ne rohadjon, rozsdáljon, ne essen szét a küszöböknél, hátsó íveknél, tankbetöltő környékén. Víz ne legyen olajos, hidegen ne csattogjon a motor, ne füstöljön. De igaza van Pistának, mutasd meg ami tetszik hátha tudunk róla valamit mondani. ok. köszi szépen, de lehet hogy végül németből hozok, most kezdenek úgy alakulni a dolgok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Pista... már tegnap is ezt kerestem de nem találtam meg újra valamiért.... http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/astra/...a_f_alkatreszek budapesti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 ok. köszi szépen, de lehet hogy végül németből hozok, most kezdenek úgy alakulni a dolgok azt azért kalkuláld be, hogy 3-400e a regadó rá és egy 100as mire forgalomba lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Pista... már tegnap is ezt kerestem de nem találtam meg újra valamiért.... http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/astra/...a_f_alkatreszek budapesti kösziiiiii nagyon baró B) lehet megint lesz hűtőmaszkom is ? meg nem törött buuuuuuuuuuuuuurás indexem ? :D mondjuk mail itt sincs :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Úgy tűnik... Patyiék is ezt mondták. Ők vitték vizsgára és matricát nem kaptam. De Muter kocsija sem. Csak az igazoló papír ami amivel kell menni az ormányirodába... szuper lesz győzködni a nénit, hogy tessen kifáradni ragasztani. :lol: :D Nem kapod meg a vizsgán a matricát?! Ez valami új baromság?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Úgy tűnik... Patyiék is ezt mondták. Ők vitték vizsgára és matricát nem kaptam. De Muter kocsija sem. Csak az igazoló papír ami amivel kell menni az ormányirodába... szuper lesz győzködni a nénit, hogy tessen kifáradni ragasztani. :lol: Be kell vinni a rendszámot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 De nem tudoooooom :D :lol: B) Ma felhívtam 6 okmányirodát 2 vette fel de persze csak kapcsolgattak mindenhova. Aztán a hetedik iroda: - Üdv gépjármű ügyintézéssel kapcsolatban érdeklődnék. - Rendben, mi a kérdése? - Hát a zöldkártya meg műszaki meg minden és a matrica is izé... - Ja, dehát ez téves, magánlakás! :D Be kell vinni a rendszámot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Úgy tűnik... Patyiék is ezt mondták. Ők vitték vizsgára és matricát nem kaptam. De Muter kocsija sem. Csak az igazoló papír ami amivel kell menni az ormányirodába... szuper lesz győzködni a nénit, hogy tessen kifáradni ragasztani. :lol: Pedig én odaadtam volna a Lacinak, nem olyan rosszarc B) Mondjuk ezt jó tudni, mert nekem is aktuális lesz a vizsga tavasszal... :D Megint egy újabb bürokrata baromság amivel az ember szabadidejét rabolják. Te mit tudtál meg, bárhol el lehet intézni, bármelyik okmányirodában? Ugye nem csak a területileg illetékesnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts