Atommanó Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 ajánlom a turbós kutyabarátok figyelmébe :lol: Nekünk pont ugyan ezt nyomatja Athos, csak sose tudom felvenni, mert ha megmozdulok abbahagyja... de könnyezni szoktunk a röhögéstől... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 http://coole-opel.de/media/DSCF3268.JPG 10 pont :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Pehi Csabi! Köszönöm szépen nagyon de nagyon!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 ugyugy, anti első versenye volt a ringen a C-vel... akkor készült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Pehi Csabi! Köszönöm szépen nagyon de nagyon!!! akkor ezek szerint jó lett, örülünk Vincent :lol: és nincs mit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 http://data.programmagazin.hu/media/pictur...leg/evo_138.jpg akkor még ez a maszk volt neked? Jé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 akkor még ez a maszk volt neked? Jé jaja.. 2008-as kép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nekünk pont ugyan ezt nyomatja Athos, csak sose tudom felvenni, mert ha megmozdulok abbahagyja... de könnyezni szoktunk a röhögéstől... :) nem kéne köztetek aludnia :lol: :D B) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 ugyugy, anti első versenye volt a ringen a C-vel... akkor készült :lol: Húúú tényleg... az amúgy jó kis verseny volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 nem kéne köztetek aludnia :lol: :D B) :D :D :D Mééé nem??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Mééé nem??? :D me átfordul és leesel az ágyról :lol: :D B) :D :D fbétleneknek xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 http://hodja.files.wordpress.com/2007/06/i...e_the_rules.jpg Minden papucsállatkának! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Az a szomorú, hogy igaz... :lol: :D Ma átmozgattam a bubut...behoztam dolgozni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Az a szomorú, hogy igaz... :lol: :D Ma átmozgattam a bubut...behoztam dolgozni... B) És dolgozik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 És dolgozik? :D Most pihenőideje van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Most pihenőideje van... :lol: ...megint. Ha ember lenne, már tuti elkezdene pocakosodni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 ...megint. Ha ember lenne, már tuti elkezdene pocakosodni :lol: B) Hétfőn szerintem felrakom rá az új felgeneket... már nem bírom tovább... lecserélem a nyári gumijaim is nyárira, hiszen süt a nap... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 B) Hétfőn szerintem felrakom rá az új felgeneket... már nem bírom tovább... lecserélem a nyári gumijaim is nyárira, hiszen süt a nap... :lol: -8fok, a taft még mindig tart :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 -8fok, a taft még mindig tart :lol: A hideg amúgy nem gáz... az kezelhető... viszont hóban esélytelen nyári gumival subaruzni... húúú ez jó tréül hangzik... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Az a szomorú, hogy igaz... :D B) Haveri körömben pont ezt látom magam körül...szörnyű! :lol: Szilveszterkor végighallgattam egy ilyen melodrámát...a végén kínomban ott ültem a piámmal és azon röhögtem, hogy milyen jó, hogy nincs csajom, aki fojtónyakörvön tart! :D Egyébként szerintem ehhez is két ember kell: egy aki csinálja, a másik aki hagyja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Haveri körömben pont ezt látom magam körül...szörnyű! :lol: Szilveszterkor végighallgattam egy ilyen melodrámát...a végén kínomban ott ültem a piámmal és azon röhögtem, hogy milyen jó, hogy nincs csajom, aki fojtónyakörvön tart! :D Egyébként szerintem ehhez is két ember kell: egy aki csinálja, a másik aki hagyja! De Johnny... azért dugni sem rossz dolog ám... :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 De Johnny... azért dugni sem rossz dolog ám... :D B) :D Ezt nem is vitatom! :D Csak valahogy kifordul a belem a sok papucsállatkátók, ahogy droidot csinálnak a buta libák a barátaimból... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Ezt nem is vitatom! :D Csak valahogy kifordul a belem a sok papucsállatkátók, ahogy droidot csinálnak a buta libák a barátaimból... :lol: Nehéz mgetalálni azt a középutat amit kompromisszumnak hívnak. Van aki nem keresi és van aki leszarja. Persze vannak akiknek sikerül megtalálni, de tény ehhez tényleg két ember kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts