Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
a Pehi féle?

nem...

kérdezte kecsó h lejárt a veki hirdetése?

én meg írtam h bazz tényleg és a szörnyűbb, hogy egyből törlik is nem maradt meg a szöveg/képek a felhasználónál inaktívan...

Elküldve
hát néztem és van egy szürkében is fent 6ért de sajna a kadettra megy a mani így kihagyom, majdcsak fent lesz még, nem hinném, hogy elkapkodják

de mért a szürkét nézted?? ennek olyan színe van minta tiédnek nem??

Elküldve
de mért a szürkét nézted?? ennek olyan színe van minta tiédnek nem??

mert a szürkét a Rob reggel küldte tegnap :lol:

Hát hasonló színe van csak ez full lila míg az enyim rejtett szürke :D , de ennek van doboza is és olcsóbb, de most adódott lehetőség jobbos tetőcsattra és makulátlan gsi lökösre így az kihúzott minden manit a nem létező tartalékból

Elküldve
mert a szürkét a Rob reggel küldte tegnap :lol:

Hát hasonló színe van csak ez full lila míg az enyim rejtett szürke :D , de ennek van doboza is és olcsóbb, de most adódott lehetőség jobbos tetőcsattra és makulátlan gsi lökösre így az kihúzott minden manit a nem létező tartalékból

szerintem a lila pont mint a tiéd....

Elküldve
most olvastam egy autósújságba, hogy télen járatni reggel az autót kimondottan káros a kocsinak...

Ez régóta köztudott... el kell vele indulni és negyed gázon gurulni... állítólag az a legjobb...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.