Atommanó Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 lejárt az a xar a Pehi féle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 elmentem volna érte ha szólsz... ma ugyis szervizbe volt a passat :lol: :D szétrúgtad ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 a Pehi féle? nem... kérdezte kecsó h lejárt a veki hirdetése? én meg írtam h bazz tényleg és a szörnyűbb, hogy egyből törlik is nem maradt meg a szöveg/képek a felhasználónál inaktívan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 szétrúgtad ? :lol: 90.000 szervíz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 90.000 szervíz tehát szétrúgtad :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 tehát szétrúgtad :lol: :D B) :D kötelező.. amúgy semmi baja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 PEHIiii hát néztem és van egy szürkében is fent 6ért de sajna a kadettra megy a mani így kihagyom, majdcsak fent lesz még, nem hinném, hogy elkapkodják Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 kötelező.. amúgy semmi baja... ? kötelező szétrúgni? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 hát néztem és van egy szürkében is fent 6ért de sajna a kadettra megy a mani így kihagyom, majdcsak fent lesz még, nem hinném, hogy elkapkodják de mért a szürkét nézted?? ennek olyan színe van minta tiédnek nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 de mért a szürkét nézted?? ennek olyan színe van minta tiédnek nem?? mert a szürkét a Rob reggel küldte tegnap :lol: Hát hasonló színe van csak ez full lila míg az enyim rejtett szürke :D , de ennek van doboza is és olcsóbb, de most adódott lehetőség jobbos tetőcsattra és makulátlan gsi lökösre így az kihúzott minden manit a nem létező tartalékból Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 mert a szürkét a Rob reggel küldte tegnap :lol: Hát hasonló színe van csak ez full lila míg az enyim rejtett szürke :D , de ennek van doboza is és olcsóbb, de most adódott lehetőség jobbos tetőcsattra és makulátlan gsi lökösre így az kihúzott minden manit a nem létező tartalékból szerintem a lila pont mint a tiéd.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 szerintem a lila pont mint a tiéd.... hát gec akkor megveszem én neked... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 FB-teleneknek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 hát gec akkor megveszem én neked... ez nagyon kedves de nem várhatok el ilyet, majd márciusba visszaviszem az üvegeket lehet :D Érdekes dolog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 http://coole-opel.de/media/DSCF3268.JPG Üt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Üt... :D Főleg, ha elenged a gépháztető teleszkópja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 most olvastam egy autósújságba, hogy télen járatni reggel az autót kimondottan káros a kocsinak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 most olvastam egy autósújságba, hogy télen járatni reggel az autót kimondottan káros a kocsinak... Ez régóta köztudott... el kell vele indulni és negyed gázon gurulni... állítólag az a legjobb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 most olvastam egy autósújságba, hogy télen járatni reggel az autót kimondottan káros a kocsinak... Erről van a totalcar-on egy nagyon jó cikk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ez régóta köztudott... el kell vele indulni és negyed gázon gurulni... állítólag az a legjobb... Erről van a totalcar-on egy nagyon jó cikk :lol: csak gondoltam felidézem nektek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 csak gondoltam felidézem nektek :D Köszönjük! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 én is a vekivel elindulok mindig, pici járatás után.... na jó inkább azért mert beindítja a CO riasztót :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 én is a vekivel elindulok mindig, pici járatás után.... na jó inkább azért mert beindítja a CO riasztót :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 ajánlom a turbós kutyabarátok figyelmébe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts