J0hnny Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 tényleg azt hiszed amiatt nem vagyok tag? Nagyon régóta megy erről az eszmecsere itt is, ott is. Régen én is tojtam az egészre, de azt hiszem ennyivel hozzá kell járulni ahhoz, hogy pl ez a felület, amin most is beszélünk (írunk) működhessen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 hát gecc én kiraktam volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 hát gecc én kiraktam volna... Azért ez vicces. :) Legközelebb a Patyi mellé ültetném be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ha megszponzorálsz egy ilyen versenyt, akkor még be is ülhetsz mellém... :D :D na persze :D miniralliiiii nem elég jó ? többiek bevállalósabbak mint, te vagy mi vaaaaaaaaaaaaaan ? :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Te is megmutattad baszod! :D "........PACSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!" :D :D :lol: -_- :) :D :D az elég centizős vót :D lassan jön a jó idő, majd nézelődöm a lehetőségek iránt, esetleg rácsatlakozom majd más klub rendezvényére :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 A Toyo proxes T1-R tényleg nem szar, bárkinek szívesen kölcsönadom egy karikára, akinek jó a 215/40R16 és az 5x110. valami pályanapra el lehet kérni ? :D mondjuk úgy lenne jó, ha lenne ilyen méretű más, gumi és akkor lenne összehasonlítási alap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 az oka azaz hogy minek legyek tagja 1 klubnak aminek a rendezvényein vagy sose vagy elvétve 1x fogok megjelenni,ezért is léptem ki a gsiizinézéből is Azért mert használod a szolgáltatását az egyesületnek és jó opelesként szeretnéd hogy minnél szinvonalasabb opeles élet alakuljon ki itthon. Eljönni találkozókra és ott segíteni nem tudsz ezért inkább belépsz a klubba hogy azzal az egy berugás (se) árával támogasd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 tisztelettel megkérnék minden klubtagot, hogy fáradjanak be ide és véleményezzék az előkészületeket : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1675 köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 miért kell egy fos msn frissítéshez újraindítani a szgépet.... ez is egy trágya sw lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 miért kell egy fos msn frissítéshez újraindítani a szgépet.... ez is egy trágya sw lett mert nem engedted neki hogy bezárja a futó msn-edet. ha engedted volna nem kellett volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 tisztelettel megkérnék minden klubtagot, hogy fáradjanak be ide és véleményezzék az előkészülteket : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1675 köszi :) úgy látom ez a tagság nem csak jogokkal jár hanem kötelezettségekkel is. De nemmegyek jusztse :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 úgy látom ez a tagság nem csak jogokkal jár hanem kötelezettségekkel is. De nemmegyek jusztse :D ja ha neked kötelezettség, hogy akár a lomod bámuld egy hónapon át, meg aki megvette a naptár akkor ne is gyere :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 ird inkább h apám nem adja mindig oda a kocsit :D :D írnám ha így lenne :D sőt nagyon sokszor ő is jött volna velem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 na persze :D miniralliiiii nem elég jó ? többiek bevállalósabbak mint, te vagy mi vaaaaaaaaaaaaaan ? :) :D :D :D De jó egy minirallllliiii.... kérek szépen szerelve négy felnit gumival, pár lici benzint, a nevezési díjat, és már rajtra készen is állunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 De jó egy minirallllliiii.... kérek szépen szerelve négy felnit gumival, pár lici benzint, a nevezési díjat, és már rajtra készen is állunk... :D én beülnék hátra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 én beülnék hátra :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 hívott egy srác hogy érdekelné a GSi, de csak üzembentartóival. hát most nem gondolnám hogy úgy odaadom pedig nem csodálom hogy nem akar feleslegesen 100ropit fizetni :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 nézni is xar.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 De jó egy minirallllliiii.... kérek szépen szerelve négy felnit gumival, pár lici benzint, a nevezési díjat, és már rajtra készen is állunk... :D toperláltattaddd magad nővé vagy miiiiiiii ? :) :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 toperláltattaddd magad nővé vagy miiiiiiii ? :) :D :D :D :D :D Nem kapsz meg olyan olcsón... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 nézni is xar.. Mi szar? :) Ő legalább tud, ez nem Ken Block szintű játszadozás 300m-es bukótérrel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nem kapsz meg olyan olcsón... :) :D csak szép kis listát rittyentettél ide, hogy milyen kívánalmaid vannak.... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 csak szép kis listát rittyentettél ide, hogy milyen kívánalmaid vannak.... :) :D :D :D Csak, hogy értsd miért nem megyek ilyen versenyekre...és akkor nem számoltam olyanokkal, hogy mi van, ha sérül az autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Én támogatlak 1liter 95össel és 1liter etanollal Anti. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Én támogatlak 1liter 95össel és 1liter etanollal Anti. :) :D nagyonlájk :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts