mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 suzukival járunk :) méééég :D használd nyugodtam ezt a gombot ez jár neked, így több mint 4 év fóromozás után :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Nekem sem jött be a pzero..pedig sokkal kevesebb ló volt. Alattomosan viselkedett szárazon is. Egy ideig tartott, aztán elkezdett kúszni. Újonnan vettem, és friss dottal. :D Most contisportcontact3 van, fényévekkel jobb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 a Parada az Yoko nem :D igaz, Toyot akartam írni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 falken fk 452? Hankook Ventus V12 Evo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Nekem sem jött be a pzero..pedig sokkal kevesebb ló volt. Alattomosan viselkedett szárazon is. Egy ideig tartott, aztán elkezdett kúszni. Újonnan vettem, és friss dottal. :D Most contisportcontact3 van, fényévekkel jobb. :) Totó megmondta a frankót. Az a jó esőminta, ami a középső csíkról is kivezeti oldalra a vizet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 használd nyugodtam ezt a gombot ez jár neked, így több mint 4 év fóromozás után :) :D :D :D elvagyok szokva innen nem tudom már hogy mint merre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 elvagyok szokva innen nem tudom már hogy mint merre :D én értékelem a törekvésed :) amúgy nem akarsz dzsieszáj szeksön tag, így MOTE tag lenni ? készülget majd naptár és ha lesz szekciós hónap, akkor úgy már rajta lehetne a kocsid :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 ja és nem lenne hátrány ha szimmetrikus lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 milyen márkájú gumiabroncs érdemes venni? Ez a legjobb kérdés :) Mondjuk holtversenyben a "sziasztok milyen olajat érdemes tölteni az autómba", meg a "szerintetek milyen akksit vegyek"-kel. ezek folyton feljönnek mint a róka de leglább lehet róla oldalakat vitázni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 én értékelem a törekvésed :) amúgy nem akarsz dzsieszáj szeksön tag, így MOTE tag lenni ? készülget majd naptár és ha lesz szekciós hónap, akkor úgy már rajta lehetne a kocsid :D mi pénz az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Ez a legjobb kérdés :) Mondjuk holtversenyben a "sziasztok milyen olajat érdemes tölteni az autómba", meg a "szerintetek milyen akksit vegyek"-kel. ezek folyton feljönnek mint a róka de leglább lehet róla oldalakat vitázni :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Ez a legjobb kérdés :) há na :D meg kell kérdezni mert jön a tavasz és a forma1es a szlikkel vetekedik ami rajta van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Ez a legjobb kérdés :) Mondjuk holtversenyben a "sziasztok milyen olajat érdemes tölteni az autómba", meg a "szerintetek milyen akksit vegyek"-kel. ezek folyton feljönnek mint a róka de leglább lehet róla oldalakat vitázni :D gummaaaa szerintem sokkal érdekesebb és ritkábban kerül elő :D RókaKirály :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 igazából ez a döntés is pénz kérdése, hogy adsz e 10e forintal/db -ért többet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 én a toyoval nagyon jó 60lábakat mentem... merem ajánlani.. vekire fel se merném rakni mert eltöri az osztóművet ha betapad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 mi pénz az? itt van minden infó : http://opelclub.hu/klubtagsagrol/jelentkez...kozz-te-is.html kérdezz nyugodtan, ha valami nem tiszta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 én a toyoval nagyon jó 60lábakat mentem... merem ajánlani.. ez az autó nem arra való :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 ez az autó nem arra való :) :D mi kell 215/40r16? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 én a toyoval nagyon jó 60lábakat mentem... merem ajánlani.. vekire fel se merném rakni mert eltöri az osztóművet ha betapad :) tippiikkuussss Opeles hozzállássss :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 mi kell 215/40r16? jap,meg szimmetrikus legyen 20-30e között Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 jap,meg szimmetrikus legyen 20-30e között várjál még, lesz akció áprilisba, most az akciós gumik leginkább régi gyártásúak, 1-2 évesek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 tippiikkuussss Opeles hozzállássss :) :D :D :D :D lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 várjál még, lesz akció áprilisba, most az akciós gumik leginkább régi gyártásúak, 1-2 évesek... nem rajtam múlik...ha kitavaszodik nagymuter lép és viszi magával a sárkányt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 nem rajtam múlik...ha kitavaszodik nagymuter lép és viszi magával a sárkányt.. akko schmidt radinox és járj felnin... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 pff Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts