Lanti Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 regisztrál FB-n és utána beszélgetünk róla :) :D :D :D azért nem is írtam topicba mert ma mindenki azt mondaná h megyeeek... utána meg 3as vagyunk ott reggel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 azért nem is írtam topicba mert ma mindenki azt mondaná h megyeeek... utána meg 3as vagyunk ott reggel... és ? :) csinálj neki egy témát a találkozókban szerintem, hogy mindenki lássa mi, hogy, merre, mettől meddig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 vajon ő is úgy mondja, hogy ha 15öt eszik akkor 12-t mondasz :) :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/hummer/h2/...6.0_suv-4443643 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Azt írja,hogy 20L,kb 500km-re elég. Akkor 4 litert kéne fogyasztania nem? :D Ha meg rosszul értelmeztem akkor mi eég 500 km-re? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Azt írja,hogy 20L,kb 500km-re elég. Akkor 4 litert kéne fogyasztania nem? :D Ha meg rosszul értelmeztem akkor mi eég 500 km-re? :) 20l/100km a vegyes, ezzel számolva 1tank 500km-t bír. Szval 100l a tank :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 20l/100km a vegyes, ezzel számolva 1tank 500km-t bír. Szval 100l a tank :) Akkor kifelejtette azt,hogy :1 tank = 500Km-re . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Vasárnap este óta újra a GSivel járok és qrvajó :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 regisztrál FB-n és utána beszélgetünk róla :D :D :lol: -_- Pista, neked fizet valamit a FB amúgy? :D Vasárnap este óta újra a GSivel járok és qrvajó :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Vasárnap este óta újra a GSivel járok és qrvajó :) :D :D Lájkolod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 milyen márkájú gumiabroncs érdemes venni? fater az uniroyalt hajtja.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 milyen márkájú gumiabroncs érdemes venni? fater az uniroyalt hajtja.. Parada szerintem nagyon jó :) Meg a Yoko is biztos az :D Mingyá keresek neked egy összevető listát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Pista, neked fizet valamit a FB amúgy? :) még nem, MÉG :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Parada szerintem nagyon jó :) Meg a Yoko is biztos az :D Mingyá keresek neked egy összevető listát. azt mondja nem jók a teszteredményeik esőben.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 azt mondja nem jók a teszteredményeik esőben.. ami volt neked rajtra pirelli is jo, de conit, toyo, yoko ezek mind felsőkategória Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 ami volt neked rajtra pirelli is jo őőő az a helyzet h nem érezzük magunkat jól az autóban mióta ez a pirelli van rajta...szárazon is csúszkál esőben meg húúh...(lehet h a tempó se megfelelő :) ) barummal fele annyira nem csúszkáltunk és mintha nagyobb felületen érintkezett volna az úttal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 őőő az a helyzet h nem érezzük magunkat jól az autóban mióta ez a pirelli van rajta...szárazon is csúszkál esőben meg húúh...(lehet h a tempó se megfelelő :) ) barummal fele annyira nem csúszkáltunk és mintha nagyobb felületen érintkezett volna az úttal akkor régi xar a gumi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 azt mondja nem jók a teszteredményeik esőben.. http://www.tyrereviews.co.uk/Grid/ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 akkor régi xar a gumi sajnos nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 sajnos nem ne úgy nézzétek a dolgokat, hogy x-y márka az jó :) bizonyos márkák, bizonyos típusai kellene egy olyan jellegű autóra, mint a GsiT :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 előre minden évben újat kell venni sajnos hátra meg 2009ben lett véve Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 előre minden évben újat kell venni sajnos hátra meg 2009ben lett véve ne sajnosozzál.....ha így gondolod, akkor járj rollerrel :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 előre minden évben újat kell venni sajnos hátra meg 2009ben lett véve hát nem tudom.. Coupe nagyon meg volt elégedve a pirelli pzeroneroval, ami nektek isvolt ha jól tudom... Én Toyo párt vagyok, szerintem Tom is az, a T1-R esőmintázat lévén szerintem iradatlan jól tapad... Pehi szerint a conti sport contact3 is marha jó gumi Dinynek falken zv1 van talán, az olyan közép út, ár kategóriába viszont nagyon jó volt.... Parada is tuti nagyot tapad viszont marha gyorsan kopik... wanli, tirangle, naknag..stb meg más tészta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 suzukival járunk :) méééég :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 hát nem tudom.. Coupe nagyon meg volt elégedve a pirelli pzeroneroval, ami nektek isvolt ha jól tudom... Én Toyo párt vagyok, szerintem Tom is az, a T1-R esőmintázat lévén szerintem iradatlan jól tapad... Pehi szerint a conti sport contact3 is marha jó gumi Dinynek falken zv1 van talán, az olyan közép út, ár kategóriába viszont nagyon jó volt.... Parada is tuti nagyot tapad viszont marha gyorsan kopik... wanli, tirangle, naknag..stb meg más tészta... látod milyen relatív dolgok ezek http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Yokohama/Parada-Spec-2.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Parada szerintem nagyon jó :) Meg a Yoko is biztos az :D Mingyá keresek neked egy összevető listát. a Parada az Yoko nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts