Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

ha micro SD kártyát rakok rendes SD kártya adapterbe, akkor az ugyanúgy fog müködni mint a rendes SD kártya, nincs valami támogatási különbség ugye? hogy pl ami csak nagy SD-t támogat az nem támogatja a micro+adaptert?

Elküldve
Akkor ott valami fogyaszt. :D

Eddíg nem volt gond, most csinálta először, a riasztó van , tekert ő egy darabig azt nem indult :)

Elküldve
Valószínű...nekem a mínusz 16-ok után is két hét után pöccre indul a bubu...

Jó de Xraynek csak szar opelje van nem pedig egy überhiperbrutál subaruja :D

Elküldve
Jó de Xraynek csak szar opelje van nem pedig egy überhiperbrutál subaruja :D

Szarrrrr??? :D:D Ennek még a feltételezése is sértő :):D Jó opelem van , szar aksival :)

Elküldve
Szarrrrr??? :):D Ennek még a feltételezése is sértő :):D Jó opelem van , szar aksival :D

Puklis a karod menj el orvoshoz...sztem valami allergia lesz :D

Elküldve
ha micro SD kártyát rakok rendes SD kártya adapterbe, akkor az ugyanúgy fog müködni mint a rendes SD kártya, nincs valami támogatási különbség ugye? hogy pl ami csak nagy SD-t támogat az nem támogatja a micro+adaptert?

Ugyanúgy fog működni. A támogatási különbség csak hardveresen szokott jelentkezni (vagyis a micro SD foglalatba nem megy bele az SD kártya) :D

Elküldve
Puklis a karod menj el orvoshoz...sztem valami allergia lesz :D

Megcsípett egy valami nem tudom mi és fel dagatddtam , remélem hamar elmúlik :)

Elküldve
Én is de ami engem megcsípett még szőrös is volt :D :) :)

hülyeeee vagy bazzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D Szőrös darázs?? :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.