Vktr Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Dehogy lett... Nézzétek meg Tapi házában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Nézzétek meg Tapi házában :) :D :P Tapiiiiiiii... Piiista szerinted bevitte oda? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 :) :D Tapiiiiiiii... Piiista szerinted bevitte oda? :D :) miért bent volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 miért bent volt? nem ittam annyit.....bár....asszem ehhez nem is kell innom asszem :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 nem ittam annyit.....bár....asszem ehhez nem is kell innom asszem :D :) :) :D Hát én nem lepődtem volna meg, ha leteszteled a kutyaházat... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Hát én nem lepődtem volna meg, ha leteszteled a kutyaházat... :P :D valahol bemásztam egybe még kép is készült csak nem tudom HOL :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 valahol bemásztam egybe még kép is készült csak nem tudom HOL :D :) :) :D Istvánéknál... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 ha micro SD kártyát rakok rendes SD kártya adapterbe, akkor az ugyanúgy fog müködni mint a rendes SD kártya, nincs valami támogatási különbség ugye? hogy pl ami csak nagy SD-t támogat az nem támogatja a micro+adaptert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 1 hete nem mentem a kocsival, vagy több,,,, és megmerült az akku, pedig vadi új :D nem értem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 1 hete nem mentem a kocsival, vagy több,,,, és megmerült az akku, pedig vadi új :) nem értem... Akkor ott valami fogyaszt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Akkor ott valami fogyaszt. :D Valószínű...nekem a mínusz 16-ok után is két hét után pöccre indul a bubu... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Akkor ott valami fogyaszt. :D Eddíg nem volt gond, most csinálta először, a riasztó van , tekert ő egy darabig azt nem indult :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Valószínű...nekem a mínusz 16-ok után is két hét után pöccre indul a bubu... Jó de Xraynek csak szar opelje van nem pedig egy überhiperbrutál subaruja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Eddíg nem volt gond, most csinálta először, a riasztó van , tekert ő egy darabig azt nem indult :) Úgy is gyúrsz eleget...betolod egyedül azt kész... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Jó de Xraynek csak szar opelje van nem pedig egy überhiperbrutál subaruja :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Jó de Xraynek csak szar opelje van nem pedig egy überhiperbrutál subaruja :D Szarrrrr??? :D:D Ennek még a feltételezése is sértő :):D Jó opelem van , szar aksival :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Szarrrrr??? :):D Ennek még a feltételezése is sértő :):D Jó opelem van , szar aksival :D Puklis a karod menj el orvoshoz...sztem valami allergia lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 ha micro SD kártyát rakok rendes SD kártya adapterbe, akkor az ugyanúgy fog müködni mint a rendes SD kártya, nincs valami támogatási különbség ugye? hogy pl ami csak nagy SD-t támogat az nem támogatja a micro+adaptert? Ugyanúgy fog működni. A támogatási különbség csak hardveresen szokott jelentkezni (vagyis a micro SD foglalatba nem megy bele az SD kártya) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Úgy is gyúrsz eleget...betolod egyedül azt kész... :) Puklis a karod menj el orvoshoz...sztem valami allergia lesz :D :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Puklis a karod menj el orvoshoz...sztem valami allergia lesz :D Megcsípett egy valami nem tudom mi és fel dagatddtam , remélem hamar elmúlik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Megcsípett egy valami nem tudom mi és fel dagatddtam , remélem hamar elmúlik :) Napozinszúnyog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Megcsípett egy valami nem tudom mi és fel dagatddtam , remélem hamar elmúlik :) Hm... lehet én ugyan abba a valamibe hasaltam bele??? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Hm... lehet én ugyan abba a valamibe hasaltam bele??? :P :D Én is de ami engem megcsípett még szőrös is volt :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Én is de ami engem megcsípett még szőrös is volt :) :D :P nem félreérteni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Én is de ami engem megcsípett még szőrös is volt :D :) :) hülyeeee vagy bazzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D Szőrös darázs?? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts