Phoenyxxx Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 az nemjó, tessék meggyógyulni! (és otthon maradni :D ) Köszi, azon vagyok, de igazából holnapra beígértem magam, nem is értem miért, pedig szerintem még sz@rabbul leszek mint ma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 akkó mielőbbi jobbulást néked (itt is) :D köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 totti! képpel nem idézünk a fórumba. lécci töröld az img tagokat az idézett hozzászólásból! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 subaruforumról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Lanti! Kutyás kép iszonyat jó... mint két makett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 igen sajnos a buszmegálló mögött a füvön szoktak állni... rákaptak a srácok a transitra mer most reggel meg a víztoronynál álltak, de nem pont ott ahol szoktak. tegnapi foci óta csak a törzsemmel együtt forog a fejem, nagyonfincsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Köszi, azon vagyok, de igazából holnapra beígértem magam, nem is értem miért, pedig szerintem még sz@rabbul leszek mint ma :D ki kell pihenni a betegséget, senkinek nem jó ha mindenki megbetexik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 rákaptak a srácok a transitra mer most reggel meg a víztoronynál álltak, de nem pont ott ahol szoktak. pont akartam írni, hogy máshol álltak és a transittal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 pont akartam írni, hogy máshol álltak és a transittal... :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 :) :) legalább mosolyogtál, hogy legyen jó kép FB-re? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 legalább mosolyogtál, hogy legyen jó kép FB-re? :) :P bemondták reggel a rájzefemen hogy ott a radar plusz hideg is még ott a moci, plusz úgy kanyarodok fel az árpádútra hogy ne legyen értelme sietni, meg már minden második reggel ott vannak és 30ropi az sok pénz (2-3 buli Pestával :) ) ráadásul nemnagyon teszek fel képeket FB-ra, elég sok partnerem jelölt be rajta :D ezért szeretek ide írkálni ezt csak Lacee látja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 ... elég sok partnerem jelölt be rajta :D ezért szeretek ide írkálni ezt csak Lacee látja :) Szóval Te meg Lacee...hm... :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 ráadásul nemnagyon teszek fel képeket FB-ra, elég sok partnerem jelölt be rajta :D ezért szeretek ide írkálni ezt csak Lacee látja :) akkor majd belinkelen a hsz-aid a partnereidnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Szóval Te meg Lacee...hm... :D :) :) a g astrások tartsanak össze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Szóval Te meg Lacee...hm... :D :) :) Na már itt is jön a melegfront. KadettKlubon is folyton ez a poén Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Nem is rossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Nem is rossz :D tuti h nem radinox és kár h csak 7" pedig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 tuti h nem radinox és kár h csak 7" pedig :D Corsas Barbinak 8as van asszem, árulta is sokáig. 310e :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Corsas Barbinak 8as van asszem, árulta is sokáig. 310e :) láttam azt is de annyiért már lehet venni hibátlant ebayról zsir gumikkal, ö meg fos gumikkal árulta ha jól emlékszem.. és újrapolírozott volt már a felni... az meg nem annyira jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details....amp;tabNumber=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details....amp;tabNumber=1 azaz mész vele egy kört a sós úton, tavasszal már lehet belőle kutyaházat csinálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 subaruforumról sokkal korábban volt fészbúkon :D :) :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details....amp;tabNumber=1 :D :) 14millió ft, az nem túl sok 1 kicsit(nagyon!) Belerakta egyáltalán a felét?Mondjuk én elég laikus vagyok,azért kérdezem a "profiktól"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 tuti h nem radinox és kár h csak 7" pedig :D én csodállak, hogy ezt így meg tudod mondani :) :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 én csodállak, hogy ezt így meg tudod mondani :D :) :) :D radinoxból kb darabja ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts