Phoenyxxx Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Voltunk szilveszterrallyn, király volt. Turánék jól megnyerték az új Imprédzával. Öcsémék meg Ladával 76. lettek a 181 indulóból és 123 célba érőből. Kategóriában 44-ből 16. Nah, grat nekik! Valahol nekem még megvan a tavaly előtti szereplésük egy pár pillanata videjón, kint voltunk és rommá fagytunk. Amúgy lehet hogy én is láttam a gsidet hétfő este a nagykörúton a Nyugatinál... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Albert bazzz, az a gsi mindenhol ott van.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Albert bazzz, az a gsi mindenhol ott van.. :D GSi taxi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 azt már nem is mondom, hogy van még két kocsija :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 azt már nem is mondom, hogy van még két kocsija :D :) :) :D taxi company :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Nah, grat nekik! Valahol nekem még megvan a tavaly előtti szereplésük egy pár pillanata videjón, kint voltunk és rommá fagytunk. Amúgy lehet hogy én is láttam a gsidet hétfő este a nagykörúton a Nyugatinál... ? Igen az megvan az izgibb volt mert a 2. és a 3. gyors között váltócsere volt, majd a 4. körben megstukkolták a villanyoszlopot a MOL kútnál, de nem lett komoly kár. Igen láthattad este 8kor kétszer is mert Nórika akkor taxizott el engem a Margitkörútra majd ment vele haza :D Juteszembe BÚÉK mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Igen az megvan az izgibb volt mert a 2. és a 3. gyors között váltócsere volt, majd a 4. körben megstukkolták a villanyoszlopot a MOL kútnál, de nem lett komoly kár. Igen láthattad este 8kor kétszer is mert Nórika akkor taxizott el engem a Margitkörútra majd ment vele haza :D Juteszembe BÚÉK mindenkinek!!! hétfőn BIZTOS nem adtak neked jeladót ? néz mán meg a zsebeidet.... buék amúgy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 hétfőn BIZTOS nem adtak neked jeladót ? néz mán meg a zsebeidet.... buék amúgy :D biztos, megnéztem. de nem is beszéltünk róla. Nem tudom hova tűntetted de Dinynek vagy vkinek csakvanmámég ilyen b@szása amúgy voltam Qtyinál még tavaly 30-án, egész jól haladtunk ma éjjel meg már beindult a tütü - persze még van munka vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 biztos, megnéztem. de nem is beszéltünk róla. Nem tudom hova tűntetted de Dinynek vagy vkinek csakvanmámég ilyen b@szása amúgy voltam Qtyinál még tavaly 30-án, egész jól haladtunk ma éjjel meg már beindult a tütü - persze még van munka vele. akkor írok a vájténdzsöl postafiókjára :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 akkor írok a vájténdzsöl postafiókjára :D :) :) :D hehe komolyan? lehet megérné végülis ingyé van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Jól kezdődött az év, otthon felejtettem a notimat :) Visszagurultam érte, persze hogy a IVben a Tél és a Berlini sarkon állt egy fehér Transit fent a buszmegállóban radarozva. Hááááááááááááááááát nagyonnagyonnagyon határeset, kiszúrtam őket messziről ugyan, de kitudja meddig lát el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Jól kezdődött az év, otthon felejtettem a notimat :) Visszagurultam érte, persze hogy a IVben a Tél és a Berlini sarkon állt egy fehér Transit fent a buszmegállóban radarozva. Hááááááááááááááááát nagyonnagyonnagyon határeset, kiszúrtam őket messziről ugyan, de kitudja meddig lát el :D igen sajnos a buszmegálló mögött a füvön szoktak állni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Jól kezdődött az év, otthon felejtettem a notimat :D én meg az első munkanapomról hazajöttem 4,5 óra után mert full beteg vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 én meg az első munkanapomról hazajöttem 4,5 óra után mert full beteg vagyok :) az nemjó, tessék meggyógyulni! (és otthon maradni :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Mazsi és Moo Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 A jobb oldali kutya is igazi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 A jobb oldali kutya is igazi? :D mi más lenne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 jack russel terrier 4 hónapos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 A jobb oldali kutya is igazi? :D ugyanezt akartam kérdezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 mi más lenne? :D Első blikkre úgy nézett ki mint mikor Milo felvette a Maszkot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 a típus az stimmel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 én meg az első munkanapomról hazajöttem 4,5 óra után mert full beteg vagyok :) akkó mielőbbi jobbulást néked (itt is) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 mi más lenne? :D szerintem k&@{ra látszik, hogy ríl, nem is értem a kérdést : )))))))) amúgy a tengelyek : +25 fok 10-10,5 %al nagyobb emelés a gyárihoz képes Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Mazsi és Moo [ig]http://kepfeltoltes.hu/110103/mazsiesmo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ..és, hogy szeretik egymást... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts