Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Voltunk szilveszterrallyn, király volt. Turánék jól megnyerték az új Imprédzával. Öcsémék meg Ladával 76. lettek a 181 indulóból és 123 célba érőből. Kategóriában 44-ből 16.

Nah, grat nekik! Valahol nekem még megvan a tavaly előtti szereplésük egy pár pillanata videjón, kint voltunk és rommá fagytunk.

Amúgy lehet hogy én is láttam a gsidet hétfő este a nagykörúton a Nyugatinál... ?

Megosztás:

Nah, grat nekik! Valahol nekem még megvan a tavaly előtti szereplésük egy pár pillanata videjón, kint voltunk és rommá fagytunk.

Amúgy lehet hogy én is láttam a gsidet hétfő este a nagykörúton a Nyugatinál... ?

Igen az megvan az izgibb volt mert a 2. és a 3. gyors között váltócsere volt, majd a 4. körben megstukkolták a villanyoszlopot a MOL kútnál, de nem lett komoly kár.

Igen láthattad este 8kor kétszer is mert Nórika akkor taxizott el engem a Margitkörútra majd ment vele haza :D

Juteszembe BÚÉK mindenkinek!!!

smile_celebrate.gif

Megosztás:

Igen az megvan az izgibb volt mert a 2. és a 3. gyors között váltócsere volt, majd a 4. körben megstukkolták a villanyoszlopot a MOL kútnál, de nem lett komoly kár.

Igen láthattad este 8kor kétszer is mert Nórika akkor taxizott el engem a Margitkörútra majd ment vele haza :D

Juteszembe BÚÉK mindenkinek!!!

hétfőn BIZTOS nem adtak neked jeladót ?

néz mán meg a zsebeidet....

buék amúgy :)

Megosztás:

hétfőn BIZTOS nem adtak neked jeladót ?

néz mán meg a zsebeidet....

buék amúgy :D

biztos, megnéztem. de nem is beszéltünk róla. Nem tudom hova tűntetted de Dinynek vagy vkinek csakvanmámég ilyen b@szása

amúgy voltam Qtyinál még tavaly 30-án, egész jól haladtunk ma éjjel meg már beindult a tütü - persze még van munka vele.

Megosztás:

biztos, megnéztem. de nem is beszéltünk róla. Nem tudom hova tűntetted de Dinynek vagy vkinek csakvanmámég ilyen b@szása

amúgy voltam Qtyinál még tavaly 30-án, egész jól haladtunk ma éjjel meg már beindult a tütü - persze még van munka vele.

akkor írok a vájténdzsöl postafiókjára :D :) :) :D

Megosztás:

Jól kezdődött az év, otthon felejtettem a notimat :)

Visszagurultam érte, persze hogy a IVben a Tél és a Berlini sarkon állt egy fehér Transit fent a buszmegállóban radarozva. Hááááááááááááááááát nagyonnagyonnagyon határeset, kiszúrtam őket messziről ugyan, de kitudja meddig lát el :D

igen sajnos a buszmegálló mögött a füvön szoktak állni...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.