Lanti Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 nagyon bejött tegnap anti kinect-es xboxja.. már régen akartam venni egyet, de most el is döntöttem, hogy veszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Voltunk szilveszterrallyn, király volt. Turánék jól megnyerték az új Imprédzával. Öcsémék meg Ladával 76. lettek a 181 indulóból és 123 célba érőből. Kategóriában 44-ből 16. http://www.szilveszterrallye.hu/userfiles/...hiv_kereszt.pdf Volt két B Ascona is, Csendes Zsoltiék 60. lettek, neki C20XE van bent karbis edisönben. Csináltam róla képet is majd mutatom (lehet nem ebben a topikban hanem Asconában). Persze volt még Astra is, meg előfutott Cali és a manta400-as feliratú Omega is amit egy kissrác szokott vezetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 nagyon bejött tegnap anti kinect-es xboxja.. már régen akartam venni egyet, de most el is döntöttem, hogy veszek... : )))))) milyen csomagok vannak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 jut eszembe..... majd számolunk a teszkó út elmaradásáért, és hogy nem ihattam meg a pezsgőt :P :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Voltunk szilveszterrallyn, király volt. Turánék jól megnyerték az új Imprédzával. Öcsémék meg Ladával 76. lettek a 181 indulóból és 123 célba érőből. Kategóriában 44-ből 16. http://www.szilveszterrallye.hu/userfiles/...hiv_kereszt.pdf Volt két B Ascona is, Csendes Zsoltiék 60. lettek, neki C20XE van bent karbis edisönben. Csináltam róla képet is majd mutatom (lehet nem ebben a topikban hanem Asconában). Persze volt még Astra is, meg előfutott Cali és a manta400-as feliratú Omega is amit egy kissrác szokott vezetni. mi is kiugrottunk körülnézni, nem kicsit volt lefagyva a platz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 mi is kiugrottunk körülnézni, nem kicsit volt lefagyva a platz Merre voltatok? Mi a MOL kútnál meg a szervizparkban déltől 3ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Merre voltatok? Mi a MOL kútnál meg a szervizparkban déltől 3ig. mi akkor már rég hazajöttünk. 8ra mentünk, előszőr a kútnál voltunk aztán a boxban járkáltunk meg onnan néztük a2es 3as kanyart meg a célegyenes előtti utolsó kanyarnál átvariált részt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 nagyon bejött tegnap anti kinect-es xboxja.. már régen akartam venni egyet, de most el is döntöttem, hogy veszek... Tényleg nagyon jó volt :D el lehet fáradni benne rednesen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Tényleg nagyon jó volt :) el lehet fáradni benne rednesen :) jobb esetben nem töltöm fel a videót rólatok :DDDDDDDDDDDD mikor mentek ? kiskorúFutóGabi ide hívott : http://www.facebook.com/event.php?eid=174522142567663 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 jobb esetben nem töltöm fel a videót rólatok :DDDDDDDDDDDD mikor mentek ? kiskorúFutóGabi ide hívott : http://www.facebook.com/event.php?eid=174522142567663 :) en kihagyom :) Toltsd fel nyugodtan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Gelko! Ne legyetek már pudingok... tessék jönni szépen!!!! Nagyon sokféle jó játék van még a kinekthez, nekem eddig a legjobban bejövős, élethű az az utcai verekedős...de van még jó pár jópofa... Piiista kisautó még egyben, hó még maradt, és a pezsgődhöz sem nyúlt senki... :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Kincseket találok. Boldog Új Évet Mindenkinek!! Egy kis hangulat fokozó: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 kiskorúFutóGabi ide hívott : http://www.facebook.com/event.php?eid=174522142567663 :) Életveszély :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Hát volt baj tegnap is... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 A gyerek lenyúlta a fater kocsiját :D :) :) Tévedés a fater tudott róla. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Boldog Új Évek Kívánunk minden Opelesnek. Helga és Zsolti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 péteken ott volt Tom Calija.... nem volt rajta GSi klubbbbos matrinya ? Jaaaaj.. de rég jártam erre.. ez a karácsonyi, újévi + 2munka"hely"... sokvolt. Cali.. igen, Tom Calija volt.. és tudtam is.. azért volt ott a kacsintós smáájli.. És azt tologattuk.. ki volt kapva az önindító.. Amúgy meg mindenkinek BUÉK mindenkibe!.. most jöttem haza.. de mindjárt megyek is melózni :D Remélem nem lesz bent semmi, és tudok hunyni egy csöppet, mert éjjelre meg megyek vissza meló2 be :) Igaz, az csak fél éjféltől, hajnali 4ig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Jaaaaj.. de rég jártam erre.. ez a karácsonyi, újévi + 2munka"hely"... sokvolt. Cali.. igen, Tom Calija volt.. és tudtam is.. azért volt ott a kacsintós smáájli.. És azt tologattuk.. ki volt kapva az önindító.. Amúgy meg mindenkinek BUÉK mindenkibe!.. most jöttem haza.. de mindjárt megyek is melózni :) Remélem nem lesz bent semmi, és tudok hunyni egy csöppet, mert éjjelre meg megyek vissza meló2 be :) Igaz, az csak fél éjféltől, hajnali 4ig :D neked is BUÉK :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 ... http://img0.tar.hu/opeltomi/img/15130411.jpg ... :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Gellért durvább, ne ő nem is grimaszol :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Gellért durvább, ne ő nem is grimaszol :D :) :) :D Ejha :P ez 2005 vagy 2006 lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ejha :) ez 2005 vagy 2006 lehet :) Első Blitz utáni VIP party Gyuláéknál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 ez nem soltvadkerten volt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 ez nem soltvadkerten volt??? Anti képe ott volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Anti képe ott volt :) Igen az ott volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts