Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Voltunk szilveszterrallyn, király volt. Turánék jól megnyerték az új Imprédzával. Öcsémék meg Ladával 76. lettek a 181 indulóból és 123 célba érőből. Kategóriában 44-ből 16.

http://www.szilveszterrallye.hu/userfiles/...hiv_kereszt.pdf

Volt két B Ascona is, Csendes Zsoltiék 60. lettek, neki C20XE van bent karbis edisönben. Csináltam róla képet is majd mutatom (lehet nem ebben a topikban hanem Asconában). Persze volt még Astra is, meg előfutott Cali és a manta400-as feliratú Omega is amit egy kissrác szokott vezetni.

Megosztás:

Voltunk szilveszterrallyn, király volt. Turánék jól megnyerték az új Imprédzával. Öcsémék meg Ladával 76. lettek a 181 indulóból és 123 célba érőből. Kategóriában 44-ből 16.

http://www.szilveszterrallye.hu/userfiles/...hiv_kereszt.pdf

Volt két B Ascona is, Csendes Zsoltiék 60. lettek, neki C20XE van bent karbis edisönben. Csináltam róla képet is majd mutatom (lehet nem ebben a topikban hanem Asconában). Persze volt még Astra is, meg előfutott Cali és a manta400-as feliratú Omega is amit egy kissrác szokott vezetni.

mi is kiugrottunk körülnézni, nem kicsit volt lefagyva a platz

Megosztás:

Gelko!

Ne legyetek már pudingok... tessék jönni szépen!!!!

Nagyon sokféle jó játék van még a kinekthez, nekem eddig a legjobban bejövős, élethű az az utcai verekedős...de van még jó pár jópofa...

Piiista kisautó még egyben, hó még maradt, és a pezsgődhöz sem nyúlt senki... :-D

Megosztás:

péteken ott volt Tom Calija....

nem volt rajta GSi klubbbbos matrinya ?

Jaaaaj.. de rég jártam erre.. ez a karácsonyi, újévi + 2munka"hely"... sokvolt.

Cali.. igen, Tom Calija volt.. és tudtam is.. azért volt ott a kacsintós smáájli..

És azt tologattuk.. ki volt kapva az önindító..

Amúgy meg mindenkinek BUÉK mindenkibe!..

most jöttem haza.. de mindjárt megyek is melózni :D

Remélem nem lesz bent semmi, és tudok hunyni egy csöppet, mert éjjelre meg megyek vissza meló2 be :)

Igaz, az csak fél éjféltől, hajnali 4ig :)

Megosztás:

Jaaaaj.. de rég jártam erre.. ez a karácsonyi, újévi + 2munka"hely"... sokvolt.

Cali.. igen, Tom Calija volt.. és tudtam is.. azért volt ott a kacsintós smáájli..

És azt tologattuk.. ki volt kapva az önindító..

Amúgy meg mindenkinek BUÉK mindenkibe!..

most jöttem haza.. de mindjárt megyek is melózni :)

Remélem nem lesz bent semmi, és tudok hunyni egy csöppet, mert éjjelre meg megyek vissza meló2 be :)

Igaz, az csak fél éjféltől, hajnali 4ig :D

neked is BUÉK :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.