Pehi Csabi Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Már elkezdtem és tényleg..... ja kivágtad a kukába ugye? :D Nekem azt mondtad :)
Lanti Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Már elkezdtem és tényleg..... jól felhívtál :D
mélykék76 Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 valakinek? http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/m...1433924204.html bolonnnddddd :D :) :) 1976os, egyes vettem bontatlan csomagolással, 4000 Forintért úgy, hogy srác még el is hozta :D
mélykék76 Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 jól felhívtál :D ne csajoskodj :) :) holnap mi legyen ? : )))
Gelko Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Látszik h válság van, rendes autók helyett játékautókkal foglalkoztok :D
J0hnny Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Látszik h válság van, rendes autók helyett játékautókkal foglalkoztok :D lájkolt hozzászólás :)
mélykék76 Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 nahhhh.....a két tuningzseni :D :) :) :D
sárgaGSI Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 választáskor azt is kell nézni, hogy az alkatrész utánpótlás milyen hozzá. Nekem pl a HPI-re azért esett a választás mert lehet kicsit drágább bár ez se biztos de eddig a legtöbbet 4 napot kellet várnom egy alkatrészre mikor nem volt raktáron. Még a Kyosho az ami nagy, a mamutban voltam az üzletükben, meg dunakeszin is, jó hely, olcsók és nagyon nyomják itthon. Ők építették az itteni on-road, off-road pályát is. Általában egy gyártó mindegyik kategóriában csinál kb 3 modellt és kész. Enyimből pl van 2,5ccm az enyim ami 3ccm és van a durva ami asszem 4,5ccm de az már állítható lengéscsillapító meg stb. Ezek az rtr-ek (Ready to Race) tehát összeszerelt szinte azonnal indításkész autók. Aztán persze mindenki árul darabokban is meg lehet összerakni mint a legót is :D Ők árulják a HPI-t itthon, vannak a lurdyban is. Kyosho Ha jól tudom 4 nagy márka van itthon de persze ezeknek vannak a másolatai is ami nem feltétlen rosszabb mint az eredeti és kompatibilis. némá felkeltél halálos ágyadból :P elektormos driftautó nagyon jópofa csakhát ahhoz meg placc kell :D :) :)
redline Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 elektormos driftautó nagyon jópofa csakhát ahhoz meg placc kell :D :) :) Erre böfögtem, hogy kérdés mire akarod az RC-t venni.....dehát mindenki elpoénkodta (sz@r is volt mind) ezért lehet jobb az offroad, mert az elmegy a susnyásban is...ezért kérdeztem coupetól, hogy az övé mennyire lapos vagy mennyire nem
Stefan Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 ... elektormos driftautó nagyon jópofa csakhát ahhoz meg placc kell :D :) :) egy Lurdy mélygarázs bőven elég hozzá :D
Pehi Csabi Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 egy Lurdy mélygarázs bőven elég hozzá :D ja driftesek szoktak a campona emeletes garázsába is menni állítólag
Pehi Csabi Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 némá felkeltél halálos ágyadból :) na kabbe, ha érdekel már csak a köhögés van meg, de bármilyen betegségnél szívesen cserélek bárkivel. :D
sárgaGSI Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 egy Lurdy mélygarázs bőven elég hozzá :D csak kb.60 pénz sok h egy hét után megunjam..... na kabbe, ha érdekel már csak a köhögés van meg, de bármilyen betegségnél szívesen cserélek bárkivel. :) vesekő után egy fogfájás laza kis kellemetlenség lesz
Pehi Csabi Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 vesekő után egy fogfájás laza kis kellemetlenség lesz ...
Stefan Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 csak kb.60 pénz sok h egy hét után megunjam..... ... Szerintem használtan vannak olcsóbban is :D
J0hnny Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 nahhhh.....a két tuningzseni :D :) :) :D hajóra nem jövős nagypapásan babazsurrajárós kussol ugye? :P
totti-x Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Boldog új évet mindenkinek!! Na megyek dolgozom még 1-et utoljára, az idén...
mélykék76 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 hajóra nem jövős nagypapásan babazsurrajárós kussol ugye? :) ülj már le, hétfőn kezdtem a bulizást, tegnap meg morrrrisons2 vót /leragadtam azt jelentette, hogy hajóra nem mentem, hanem egyből vájt éndzsöl volt / :D :P :D :D ha ebben be is értél, 4 napból 3 alatt történő piázásban már nem tudsz és még van 3 nap a hétből :D :)
mélykék76 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Szerintem használtan vannak olcsóbban is :D jessszzzzzz, pipa is :D holnap indul is Viktor segítségével a hójárás ha minden igaz :) :)
Stefan Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 A gyerek lenyúlta a fater kocsiját :D :) :)
mélykék76 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 A gyerek lenyúlta a fater kocsiját :D :) :) mehet fb-re :D
Stefan Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 mehet fb-re :) Nyomjad! Részben onnan van amúgy. Soly linkelt egy másik videót és hozzátette, hogy Lanti videói között milyen kincsek vannak... és tényleg :D
Albert Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 albi, láthattam tegnap a gsi-d palotán? valami hölgyemény vezette Jéé valaki leírta ebben a topikban hogy GSi :D Láthattad, most is palotán van mivel itt lakunk. És igen, most Nórika jár vele, tegnap pont fedezzük fel a budai hegyeket túrát tartott a barátnőjével (eltévedtek)
Albert Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 lusstaaaa vagyooookkk és másnapos :D :P Én is kicsikét ülj már le, hétfőn kezdtem a bulizást, tegnap meg morrrrisons2 vót /leragadtam azt jelentette, hogy hajóra nem mentem, hanem egyből vájt éndzsöl volt / :D :D :o :D ha ebben be is értél, 4 napból 3 alatt történő piázásban már nem tudsz és még van 3 nap a hétből :D :) Tartom és emelem :)
Recommended Posts