Pehi Csabi Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Már elkezdtem és tényleg..... ja kivágtad a kukába ugye? :D Nekem azt mondtad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Már elkezdtem és tényleg..... jól felhívtál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 valakinek? http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/m...1433924204.html bolonnnddddd :D :) :) 1976os, egyes vettem bontatlan csomagolással, 4000 Forintért úgy, hogy srác még el is hozta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 jól felhívtál :D ne csajoskodj :) :) holnap mi legyen ? : ))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Látszik h válság van, rendes autók helyett játékautókkal foglalkoztok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Látszik h válság van, rendes autók helyett játékautókkal foglalkoztok :D lájkolt hozzászólás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 nahhhh.....a két tuningzseni :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 választáskor azt is kell nézni, hogy az alkatrész utánpótlás milyen hozzá. Nekem pl a HPI-re azért esett a választás mert lehet kicsit drágább bár ez se biztos de eddig a legtöbbet 4 napot kellet várnom egy alkatrészre mikor nem volt raktáron. Még a Kyosho az ami nagy, a mamutban voltam az üzletükben, meg dunakeszin is, jó hely, olcsók és nagyon nyomják itthon. Ők építették az itteni on-road, off-road pályát is. Általában egy gyártó mindegyik kategóriában csinál kb 3 modellt és kész. Enyimből pl van 2,5ccm az enyim ami 3ccm és van a durva ami asszem 4,5ccm de az már állítható lengéscsillapító meg stb. Ezek az rtr-ek (Ready to Race) tehát összeszerelt szinte azonnal indításkész autók. Aztán persze mindenki árul darabokban is meg lehet összerakni mint a legót is :D Ők árulják a HPI-t itthon, vannak a lurdyban is. Kyosho Ha jól tudom 4 nagy márka van itthon de persze ezeknek vannak a másolatai is ami nem feltétlen rosszabb mint az eredeti és kompatibilis. némá felkeltél halálos ágyadból :P elektormos driftautó nagyon jópofa csakhát ahhoz meg placc kell :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 elektormos driftautó nagyon jópofa csakhát ahhoz meg placc kell :D :) :) Erre böfögtem, hogy kérdés mire akarod az RC-t venni.....dehát mindenki elpoénkodta (sz@r is volt mind) ezért lehet jobb az offroad, mert az elmegy a susnyásban is...ezért kérdeztem coupetól, hogy az övé mennyire lapos vagy mennyire nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 ... elektormos driftautó nagyon jópofa csakhát ahhoz meg placc kell :D :) :) egy Lurdy mélygarázs bőven elég hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 egy Lurdy mélygarázs bőven elég hozzá :D ja driftesek szoktak a campona emeletes garázsába is menni állítólag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 némá felkeltél halálos ágyadból :) na kabbe, ha érdekel már csak a köhögés van meg, de bármilyen betegségnél szívesen cserélek bárkivel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 egy Lurdy mélygarázs bőven elég hozzá :D csak kb.60 pénz sok h egy hét után megunjam..... na kabbe, ha érdekel már csak a köhögés van meg, de bármilyen betegségnél szívesen cserélek bárkivel. :) vesekő után egy fogfájás laza kis kellemetlenség lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 vesekő után egy fogfájás laza kis kellemetlenség lesz ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 csak kb.60 pénz sok h egy hét után megunjam..... ... Szerintem használtan vannak olcsóbban is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 nahhhh.....a két tuningzseni :D :) :) :D hajóra nem jövős nagypapásan babazsurrajárós kussol ugye? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 B.U.É.K. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Boldog új évet mindenkinek!! Na megyek dolgozom még 1-et utoljára, az idén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 hajóra nem jövős nagypapásan babazsurrajárós kussol ugye? :) ülj már le, hétfőn kezdtem a bulizást, tegnap meg morrrrisons2 vót /leragadtam azt jelentette, hogy hajóra nem mentem, hanem egyből vájt éndzsöl volt / :D :P :D :D ha ebben be is értél, 4 napból 3 alatt történő piázásban már nem tudsz és még van 3 nap a hétből :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Szerintem használtan vannak olcsóbban is :D jessszzzzzz, pipa is :D holnap indul is Viktor segítségével a hójárás ha minden igaz :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 A gyerek lenyúlta a fater kocsiját :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 A gyerek lenyúlta a fater kocsiját :D :) :) mehet fb-re :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 mehet fb-re :) Nyomjad! Részben onnan van amúgy. Soly linkelt egy másik videót és hozzátette, hogy Lanti videói között milyen kincsek vannak... és tényleg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 albi, láthattam tegnap a gsi-d palotán? valami hölgyemény vezette Jéé valaki leírta ebben a topikban hogy GSi :D Láthattad, most is palotán van mivel itt lakunk. És igen, most Nórika jár vele, tegnap pont fedezzük fel a budai hegyeket túrát tartott a barátnőjével (eltévedtek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 lusstaaaa vagyooookkk és másnapos :D :P Én is kicsikét ülj már le, hétfőn kezdtem a bulizást, tegnap meg morrrrisons2 vót /leragadtam azt jelentette, hogy hajóra nem mentem, hanem egyből vájt éndzsöl volt / :D :D :o :D ha ebben be is értél, 4 napból 3 alatt történő piázásban már nem tudsz és még van 3 nap a hétből :D :) Tartom és emelem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts