Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

báááz ez nagyon megtisztelő,Coupénak már nem annyira(mármint h egy Kadett mellé állt)

Niki Nevében titokban car townozok

végre megint itt a Karácsony és érezhető mindenkin a szeretet ünnepe :lol: :)

már hiányozna ha nem.....

lassan mint egy jó astra olyan lesz

Elküldve
melózol anti? vedd le a népeket legalább... :lol:

Idén az első év, hogy nincs csoport... így itt ülök és b@szom a rezet... 6 vendégünk van össz vissz... aztán 27-től megint full ház... szóval most uncsi van...

Elküldve
Niki Nevében titokban car townozok

:lol:

pffff

ez olyan, mint az értelmiségi attitűd : nekem nincs TV-n, nincs benne semmi érdekes....

ANYÁD :lol:

lassan mint egy jó astra olyan lesz

mint egy jó Kadett nem ? :)

Elküldve
Idén az első év, hogy nincs csoport... így itt ülök és b@szom a rezet... 6 vendégünk van össz vissz... aztán 27-től megint full ház... szóval most uncsi van...

megyen mingyááá, kell még fa, egy kis szaloncukor tűzés, Viktorékhoz benézek és GÓÓÓÓÓ :lol:

Elküldve
:lol:

pffff

ez olyan, mint az értelmiségi attitűd : nekem nincs TV-n, nincs benne semmi érdekes....

ANYÁD :lol:

mint egy jó Kadett nem ? :)

egyre megy csak van aki még nem iameri el

Elküldve

Boldog karácsonyt mindenkinek.

Pista úgy tűnik a tegnapi szerelgetés áldásos hatása lett, hogy megrókosodtam mintazállat. Még fáért sem tudok elmenni olyan fa.zányosan vagyok. A legjobb, hogy anyámékhoz így is úgy is át kell menni hisz dec. 24.-e (szenteste) egyszer van egy évben.

Elküldve
Boldog karácsonyt mindenkinek.

Pista úgy tűnik a tegnapi szerelgetés áldásos hatása lett, hogy megrókosodtam mintazállat. Még fáért sem tudok elmenni olyan fa.zányosan vagyok. A legjobb, hogy anyámékhoz így is úgy is át kell menni hisz dec. 24.-e (szenteste) egyszer van egy évben.

jájjj, sajnálooom :lol:

jobbulást néked :lol:

Elküldve

már mikor beindította(nem állt le 4x, szépen járt.. stb.. :lol:) gondoltam magamba, hogy látott a srác már ilyet...

utána meg... lol...

igaz még nem heliztem(csak ilyen kicsivel amin utáűna átment egy autó) de pehi elmondása szerint kb 100óra mire csak fel tudsz szállni vele és leszállni.... nameg kb 30 javítókit a törött cuccoknak.. :lol:

Elküldve
azon gondolkodtam neki mi kihívás lehet még ebben.. talán fejjel lefelé füvet nyírni vele... de talán még az se....

kb azt is csinálta vele...láttad a végén, amikor ráközelítettek, minden lapát full füves volt

a srác egyébként nem egyszerűen nyomja :lol: :lol:

Elküldve

Hát ez nem gyenge. egy 3dés repülő aksisba alsò hangon egy kiló benzonesben meg... ami törik az elején a lapátok, farokrúd. azt mondták nekem a nagyok amit elsőre meg kell tanulni az a felszállás és egyhelyben tartás. Ja ha meggyógyultam megyek megvenni az alkatrészeket a kisautòhoz :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.