J0hnny Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Stahl István receptjei Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 fazék és tűzhely van... a többit hozd... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 fazék és tűzhely van... a többit hozd... :lol: :lol: ó ba#&&@][meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 mindenkinek boldogat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 ó ba#&&@][meg :lol: Há most mit csináljak... úgy is ma mész bevásárolni... :lol: Jah... 6-ig vagyok...just as information... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 melózol anti? vedd le a népeket legalább... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 kajla fészbuktalanoknak :lol: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...0_2492807_n.jpg báááz ez nagyon megtisztelő,Coupénak már nem annyira(mármint h egy Kadett mellé állt) Niki Nevében titokban car townozok végre megint itt a Karácsony és érezhető mindenkin a szeretet ünnepe :lol: :) már hiányozna ha nem..... FBtleneknek :D előtte : http://lh5.ggpht.com/_tLNIj3TXYF0/TRN24IPp...ŠnykĂŠp0162.jpg http://lh6.ggpht.com/_tLNIj3TXYF0/TRN24QZ9...ŠnykĂŠp0163.jpg utána : http://lh6.ggpht.com/_tLNIj3TXYF0/TRN24q3w...ŠnykĂŠp0164.jpg http://lh5.ggpht.com/_tLNIj3TXYF0/TRN25CLB...ŠnykĂŠp0165.jpg NAGY pacsi a JTC szápporttím gyöngyszemének az átmeneti megoldás megleléséért, köszi Csabi : ))))) lassan mint egy jó astra olyan lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 melózol anti? vedd le a népeket legalább... :lol: Idén az első év, hogy nincs csoport... így itt ülök és b@szom a rezet... 6 vendégünk van össz vissz... aztán 27-től megint full ház... szóval most uncsi van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Boldog Karácsonyt mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Niki Nevében titokban car townozok :lol: pffff ez olyan, mint az értelmiségi attitűd : nekem nincs TV-n, nincs benne semmi érdekes.... ANYÁD :lol: lassan mint egy jó astra olyan lesz mint egy jó Kadett nem ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Idén az első év, hogy nincs csoport... így itt ülök és b@szom a rezet... 6 vendégünk van össz vissz... aztán 27-től megint full ház... szóval most uncsi van... megyen mingyááá, kell még fa, egy kis szaloncukor tűzés, Viktorékhoz benézek és GÓÓÓÓÓ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 megyen mingyááá, kell még fa, egy kis szaloncukor tűzés, Viktorékhoz benézek és GÓÓÓÓÓ :D Gyóóvangyere... :D beiglit nem sütünk??? :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Pista inkább vegyél forralt bor fűszerkeveréket, ahhoz csak szegfűszeget kell adni meg bort :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Pista inkább vegyél forralt bor fűszerkeveréket, ahhoz csak szegfűszeget kell adni meg bort :lol: na az egyszerű megoldások mestere :lol: megvettem mindent ami kell, gyere majd :DDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 na az egyszerű megoldások mestere :lol: megvettem mindent ami kell, gyere majd :DDDDD Forralt borral nem lehet vezetni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Forralt borral nem lehet vezetni :lol: Mééé, lopni szabad ? :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 meguntam a cukortűzést, indulok Antihoz :lol: innentől az esmények kommunikációja az FB-on, akinek nincs baxhatja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 :lol: pffff ez olyan, mint az értelmiségi attitűd : nekem nincs TV-n, nincs benne semmi érdekes.... ANYÁD :lol: mint egy jó Kadett nem ? :) egyre megy csak van aki még nem iameri el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Boldog karácsonyt mindenkinek. Pista úgy tűnik a tegnapi szerelgetés áldásos hatása lett, hogy megrókosodtam mintazállat. Még fáért sem tudok elmenni olyan fa.zányosan vagyok. A legjobb, hogy anyámékhoz így is úgy is át kell menni hisz dec. 24.-e (szenteste) egyszer van egy évben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Boldog karácsonyt mindenkinek. Pista úgy tűnik a tegnapi szerelgetés áldásos hatása lett, hogy megrókosodtam mintazállat. Még fáért sem tudok elmenni olyan fa.zányosan vagyok. A legjobb, hogy anyámékhoz így is úgy is át kell menni hisz dec. 24.-e (szenteste) egyszer van egy évben. jájjj, sajnálooom :lol: jobbulást néked :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 már mikor beindította(nem állt le 4x, szépen járt.. stb.. :lol:) gondoltam magamba, hogy látott a srác már ilyet... utána meg... lol... igaz még nem heliztem(csak ilyen kicsivel amin utáűna átment egy autó) de pehi elmondása szerint kb 100óra mire csak fel tudsz szállni vele és leszállni.... nameg kb 30 javítókit a törött cuccoknak.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 azon gondolkodtam neki mi kihívás lehet még ebben.. talán fejjel lefelé füvet nyírni vele... de talán még az se.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 azon gondolkodjál, amit kérdeztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 azon gondolkodtam neki mi kihívás lehet még ebben.. talán fejjel lefelé füvet nyírni vele... de talán még az se.... kb azt is csinálta vele...láttad a végén, amikor ráközelítettek, minden lapát full füves volt a srác egyébként nem egyszerűen nyomja :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Hát ez nem gyenge. egy 3dés repülő aksisba alsò hangon egy kiló benzonesben meg... ami törik az elején a lapátok, farokrúd. azt mondták nekem a nagyok amit elsőre meg kell tanulni az a felszállás és egyhelyben tartás. Ja ha meggyógyultam megyek megvenni az alkatrészeket a kisautòhoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts