Atommanó Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Látszik, hogy IT-sek... mond meg nekik, hogy nem kábel, hanem kábelkötegelő... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 csináljunk mááá holnap forralt bort, csak nem olyan nehéz :lol: Gúglizd ki a konyha meg a Tied holnap... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Pesta! Hová lett a pocsolya ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Gúglizd ki a konyha meg a Tied holnap... :lol: :lol: Jeeeee, ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Pesta! Hová lett a pocsolya ? :lol: Előrébb állt, hogy jobban hozzá tudjon férni Csabi :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Lanti! Neked mikor kéne elhoznom azt a nem tudom mit honnan mennyiért??? elhoztam ma köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 akár, megoldod ? :lol: nem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 nem.. esetleg a Rózskert centerbe nincs kedved elmenni ? :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 FBtleneknek :lol: előtte : utána : NAGY pacsi a JTC szápporttím gyöngyszemének az átmeneti megoldás megleléséért, köszi Csabi : ))))) Lájkótam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 elhoztam ma köszi Jártál felénk és nem szóltál??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Jártál felénk és nem szóltál??? :lol: :lol: camponába találkoztunk.. ha jártam volna se szóltam volna mert tudom h dolgozol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 ide is berakom.. de biztos volt már fb-n Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 ... ha jártam volna se szóltam volna mert tudom h dolgozol :D :lol: :) :D Ez most nem jött be... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 :lol: :) :D Ez most nem jött be... :lol: azt mondat még pénteken h dolgozol mindennap nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Antinak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Előrébb állt, hogy jobban hozzá tudjon férni Csabi :lol: :lol: Gondoltam, hogy te dekkel a szádban nézted végig és nem alatta feküdtél! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 NAGY pacsi a JTC szápporttím gyöngyszemének az átmeneti megoldás megleléséért, köszi Csabi : ))))) ugyan, ügyfelekért mindent tudod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Gondoltam, hogy te dekkel a szádban nézted végig és nem alatta feküdtél! :lol: Kadettos csak megold egy ilyen feladatot egyedül.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 ugyan, ügyfelekért mindent tudod :lol: :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Gondoltam, hogy te dekkel a szádban nézted végig és nem alatta feküdtél! :lol: Frissen mosott világos farmer, fehér poló és világos pulcsi volt rajtam /ami éppen tiszta, de ezt szoktam jellemzően összezsírozni Patyiáknál/ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Jó reggelt Áki! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Boldog Karácsonyt srácok!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 köszi apóka, Neked is, meg MINDENKINEK Boldog Karácsonyt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Ántááállll Mi nincs ? Tűzálló tálba öntünk 2 üveg vörös- vagy fehérbort, belereszeljük fél citrom és fél narancs héját, hozzáadunk 10 dkg cukrot, egy darabka fahéjat, 3-4 szem szegfűszeget, és felhevítjük, de nem forraljuk. Amint bugyogni kezd, rögtön vegyük le a tűzről. Poharakba töltve azonnal tálaljuk. Ha vörösborból készül, Admiral néven, ha fehérborból, Seehund (Fóka) néven kínálhatjuk. Csak forrón az igazi! bor hozok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 vagy : Forralt bort csak vörösből szoktam csinálni, mert szeretem a jó testes nehéz italokat....szóval a recept: 1 üveg száraz vörösbor, két rúd fahéj, szegfűszeg, cukor, szegfűbors, őrölt fekete bors, egy "macskapöcse" paprika fele...ezt lehet tuningolni még ha 1 dl meggybefőtt levet is adunk hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts