Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
de te ha alszol, akkor is jobban képben vagy, mint Norbi, ha fent van :lol: :lol: :) :D

még ha most nem is vágtad hogy Redit oltják nem téged :D

Elküldve
anno még mikor Abádszalókon volt a BW akkor ott a MOl kútnál állt be mellém egy terepjáról Lanti-1 rendszámmal....

Nekem is teccene valami egyedi rendszám.. de nem ér 400-at :lol:

Német autókon vannak még ilyenek, ott "gyárilag" is kijön néha a sok betű miatt az elején :lol:

Elküldve
már elég rég általában 7 környékén fent vagyok, de semmi gond bojlermentes barátom :lol:

végre megint itt a Karácsony és érezhető mindenkin a szeretet ünnepe :lol: :)

Elküldve
minek ma is bepiáznod, úgyis alig lesz józan pillanatod 3 napig nemde ? :lol: :lol: :) :D

27 baarpult, készülj :D

lehet nem fogok amúgy mérne. 26 este pókernight, ezexerint 27 baarpult, 28 szilveszter rally, este buli, másnap rally megint, este buli...

Elküldve
lehet nem fogok amúgy mérne. 26 este pókernight, ezexerint 27 baarpult, 28 szilveszter rally, este buli, másnap rally megint, este buli...

ne is gondolkozz azon, hogy nem jössz :lol:

tipiukus év vége nemde ? :lol: :) :D :D

Elküldve
anno még mikor Abádszalókon volt a BW akkor ott a MOl kútnál állt be mellém egy terepjáról Lanti-1 rendszámmal....

Nekem is teccene valami egyedi rendszám.. de nem ér 400-at :D

Itt SA-ben vmi "bagatelebb" összeg, majd megérdeklődöm, de forgalmit nem tok vinni.. ill megoldható az is, de az sokba van :D :lol: Superboss papírja jó lesz? :lol: Hja GSI-t vettél.. akkor 200ts lesz, ok? :D :D :lol: :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.