Albert Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 de te ha alszol, akkor is jobban képben vagy, mint Norbi, ha fent van :lol: :lol: :) :D még ha most nem is vágtad hogy Redit oltják nem téged :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 még ha most nem is vágtad hogy Redit oltják nem téged :lol: minek ma is bepiáznod, úgyis alig lesz józan pillanatod 3 napig nemde ? :lol: :) :D :D 27 baarpult, készülj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 anno még mikor Abádszalókon volt a BW akkor ott a MOl kútnál állt be mellém egy terepjáról Lanti-1 rendszámmal.... Nekem is teccene valami egyedi rendszám.. de nem ér 400-at :lol: Német autókon vannak még ilyenek, ott "gyárilag" is kijön néha a sok betű miatt az elején :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Pista végre egyszer dél előtt felkelt, aztán most itt vagánykodik :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Pista végre egyszer dél előtt felkelt, aztán most itt vagánykodik :) :lol: már elég rég általában 7 környékén fent vagyok, de semmi gond bojlermentes barátom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 már elég rég általában 7 környékén fent vagyok, de semmi gond bojlermentes barátom :lol: végre megint itt a Karácsony és érezhető mindenkin a szeretet ünnepe :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 massziv infóhiány van itt, ezek a hiénák meg kihasználják..... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 minek ma is bepiáznod, úgyis alig lesz józan pillanatod 3 napig nemde ? :lol: :lol: :) :D 27 baarpult, készülj :D lehet nem fogok amúgy mérne. 26 este pókernight, ezexerint 27 baarpult, 28 szilveszter rally, este buli, másnap rally megint, este buli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 massziv infóhiány van itt, ezek a hiénák meg kihasználják..... :lol: :lol: :D nincskegyelem :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 lehet nem fogok amúgy mérne. 26 este pókernight, ezexerint 27 baarpult, 28 szilveszter rally, este buli, másnap rally megint, este buli... ne is gondolkozz azon, hogy nem jössz :lol: tipiukus év vége nemde ? :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 már elég rég általában 7 környékén fent vagyok, de semmi gond bojlermentes barátom :lol: Persze, hogy fent vagy. Mivel nem is alszol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 hja, öregszik, erősssssssssen :D holnap forraltbor lesz ? :lol: Nem lesz... nagy nyüzsi sem lesz... úgyhogy holnap romantikus Karácsonyunk lesz idebent... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 massziv infóhiány van itt, ezek a hiénák meg kihasználják..... :lol: :lol: :) Megteld a vinyód Redi??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Nem lesz... nagy nyüzsi sem lesz... úgyhogy holnap romantikus Karácsonyunk lesz idebent... :lol: :lol: tudsz csinálni ? :) kaptam Hajóson két üveggel, 1 még megvan : ))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 tudsz csinálni ? :) kaptam Hajóson két üveggel, 1 még megvan : ))))) Bedobom neked a mikróba :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 ne is gondolkozz azon, hogy nem jössz :) tipiukus év vége nemde ? :D :D :D :D nem azt nem tudom hanem hogy iszom-e ma :lol: De. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Itten van e Pesta bácsi az aksis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 anno még mikor Abádszalókon volt a BW akkor ott a MOl kútnál állt be mellém egy terepjáról Lanti-1 rendszámmal.... Nekem is teccene valami egyedi rendszám.. de nem ér 400-at :D Itt SA-ben vmi "bagatelebb" összeg, majd megérdeklődöm, de forgalmit nem tok vinni.. ill megoldható az is, de az sokba van :D :lol: Superboss papírja jó lesz? :lol: Hja GSI-t vettél.. akkor 200ts lesz, ok? :D :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Itten van e Pesta bácsi az aksis. kösszzii, nincs náluk perszeee :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 kösszzii, nincs náluk perszeee :/ jatélleg mondtad hogy Csabit is boasztattad vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 kösszzii, nincs náluk perszeee :/ gondolom most azonnal kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 gondolom most azonnal kell akár, megoldod ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 ... Lanti! Neked mikor kéne elhoznom azt a nem tudom mit honnan mennyiért??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 FBtleneknek :lol: előtte : utána : NAGY pacsi a JTC szápporttím gyöngyszemének az átmeneti megoldás megleléséért, köszi Csabi : ))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Lanti! Neked mikor kéne elhoznom azt a nem tudom mit honnan mennyiért??? csináljunk mááá holnap forralt bort, csak nem olyan nehéz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts