Lanti Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 dehát bárki láthatja az utcán :lol: vagy a rákeresés ? köszönöm :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 jól megy a G astra albert :lol: :) Ugye? Hát még hideg motorral ekkora forgalomban :lol: Ide mentünk amúgy, Agárdra meg Sukoróra, utóbbi helyen egy étterembe, ami mellett egy domb volt, és onnan készítettem ezt E52-vel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Ugye? Hát még hideg motorral ekkora forgalomban :lol: Ide mentünk amúgy, Agárdra meg Sukoróra, utóbbi helyen egy étterembe, ami mellett egy domb volt, és onnan készítettem ezt E52-vel igen aszem jövőre pont itt lesz az esküvőm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 igen aszem jövőre pont itt lesz az esküvőm :lol: asszem... :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 igen aszem jövőre pont itt lesz az esküvőm :lol: nocsak mi ez a rohanás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 nocsak mi ez a rohanás Fél, hogy lemarad... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Fél, hogy lemarad... :lol: :lol: Jövőre akkor két klubbbbbbos esküvő lesz ? : ))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Jövőre akkor két klubbbbbbos esküvő lesz ? : ))))))))) Méééé nősülsz??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Méééé nősülsz??? :lol: :lol: akár, csak kérdés ki lesz a másik fél :) nem is sejted, hogy mely személyekre gondoltam igaaaaaz ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 akár, csak kérdés ki lesz a másik fél :lol: nem is sejted, hogy mely személyekre gondoltam igaaaaaz ? :lol: :) 50% ra tuti, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 akár, csak kérdés ki lesz a másik fél :lol: nem is sejted, hogy mely személyekre gondoltam igaaaaaz ? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 akár, csak kérdés ki lesz a másik fél :lol: nem is sejted, hogy mely személyekre gondoltam igaaaaaz ? :lol: :) Nálunk nagyon pénzfüggő a dolog... meglátjuk mi lesz...tervben van, de lefixálva semmi sincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Nálunk nagyon pénzfüggő a dolog... meglátjuk mi lesz...tervben van, de lefixálva semmi sincs... el kéne adni a subot :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 el kéne adni a subot :lol: :lol: :D :D Jó ötlet.. megfontolom... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 el kéne adni a subot :lol: :lol: :D :D Előbb adja el a házat :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Előbb adja el a házat :lol: :lol: :) Na akkor törjétek el mind a két lábam... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Na akkor törjétek el mind a két lábam... :) :D ránk számíthatsz :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Na akkor törjétek el mind a két lábam... :lol: :lol: Pont egy éve költöztél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Na akkor törjétek el mind a két lábam... :lol: :) Rokihelyre pályázol? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Pont egy éve költöztél :) Tegnap beszéltük mi is Dettivel... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Tegnap beszéltük mi is Dettivel... :lol: :lol: Hosszúvontatmány :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Hosszúvontatmány :lol: Na ez izgi vót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Na ez izgi vót :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Nekem tavaly is csak az volt már, robogóra is. Elhoztam, megkaptam, köszöntem a fékbetéteket!!! :lol: Köszi! Mondjuk elsőre nem tetszett annyira, optikailag, de azt kell mondjam, nem is tűnik olyan rossznak.. Vagy csak mert már a régi ferodon nem sok anyag volt :lol: Szal be is van már szerelve. Előtte meg tologattunk egy turbós Calit.. nem tudja valaki, kié lehet? :D :D (Patyinál) Láttam, kész túlélő készlet van benne.. vonókötél, másik akksi.. halott német katona :D nocsak mi ez a rohanás Jön a gyerek.. bár láttam, nemrég még tagadta :) (bocsi Lanti... remélem nem volt túl erős) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Jön a gyerek.. bár láttam, nemrég még tagadta :lol: (bocsi Lanti... remélem nem volt túl erős) gyerek... 1x magamat kell felnevelnem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts