mélykék76 Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 :lol: :lol: :) Láttam már korábban, de akkor is LOL :D :D :D :D Az utolsót ha nem issza meg, akkor lehet nem jár így....az nagyon nyögvenyelős volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Láttam már korábban, de akkor is LOL :lol: :lol: :) :D Az utolsót ha nem issza meg, akkor lehet nem jár így....az nagyon nyögvenyelős volt.... Mindig az utolsóval van a gond... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Mindig az utolsóval van a gond... :lol: :lol: :) hja, kedve SzuperMen :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 hja, kedve SzuperMen :) :D :D Hát ott is... az utolsó 1 üveg házipálesz már nem esett jól... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Hát ott is... az utolsó 1 üveg házipálesz már nem esett jól... :lol: :lol: Ittál azóta ennyit ? :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 "Megkímélt első tulajtól" :lol: Jó hogy a "női" nincs benne :lol: :) :D :D A tulaj megkímélt, a kocsi kevésbé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Legalább van rajta vonóhorog... :lol: A seggbetolás ellen ... :lol: Meg húzni a téglával megpakolt utánfutót, ezért olyan matt a színe.. a téglaportól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 A tulaj megkímélt, a kocsi kevésbé... Ismered ? :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Ismered ? :lol: :lol: :) :D Egy Hondás ismerősöm van, de Ákosról ezt nem nézném ki :D :D Az eladó írta: "Megkímélt első tulajtól... ", értem én hogy egy vessző hiányozhat, úgy érthette, de a magyar nyelv szabályai szerint jelenleg a tulaj a megkímélt :D Mondjuk ha eladja, és a vevő rájön, hogy átb@szták, kevésbé kímélik majd sztem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Ittál azóta ennyit ? :) :D :D :D Persze... azóta összesen kb... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Persze... azóta összesen kb... :lol: :lol: gyengülsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 gyengülsz :lol: Jó azért még nem panaszkodhatok így sem szerintem... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Na ezt dobta a 2010-es év... Dragracing kupa éves összetett 3. hely AS5 kategóriában... Azaz street összkerék... http://www.kepfeltoltes.hu/101214/dragkupa...ltoltes.hu_.jpg grat a qpához meg a papírqpához is :lol: jó sok maradt még az asztalon, túl sok kategória van :lol: jók a csajok mögötted :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 grat a qpához meg a papírqpához is :lol: jó sok maradt még az asztalon, túl sok kategória van :lol: jók a csajok mögötted :) albert te nem hirdeted már a gsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Ittál azóta ennyit ? :lol: :) :D :D áá már nem divat ennyire beb@szni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 albert te nem hirdeted már a gsit? de tudtommal igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 de tudtommal igen :lol: jaa csak felment az ára :lol: látom már Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Jó azért még nem panaszkodhatok így sem szerintem... :lol: :) szóval se mondtam, hogy kellene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 áá már nem divat ennyire beb@szni :D aham.... azért nem mertél lejönni Hajósra ? :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 jaa csak felment az ára :lol: látom már igen 10ezerrel úgy hogy levizsgázott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 aham.... azért nem mertél lejönni Hajósra ? :lol: :lol: :) :D nem hanem mert félek a csajomtól :D 1kuty lakásavatón voltunk amúgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 nem hanem mert félek a csajomtól :lol: terror van ? :lol: megkérdezted, hogy van-e kedve eljönni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 terror van ? :lol: megkérdezted, hogy van-e kedve eljönni ? mondom h lakásavatón voltunk vaze Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 ma kaptam: "A Pénzügyminisztérium 34/2009. (XII. 22.) rendelete 1. § (1) d) pontja szerint a Gfbt.-ben meghatározott zöldkártya alkalmas a biztosítási jogviszony meglétének igazolására. Ennek értelmében a 2011-es évre csak az ún. ?zöldkártya? kerül számotokra kiosztásra, amellyel mind belföldön, mind külföldön tudjátok igazolni a biztosítási fedezetet" ésmég: ". Az idei biztosítási igazolások (a törvény változása miatt) csak 2010. 12.31.-ig érvényesek, ezért kérlek Benneteket NE megszokásból cselekedjetek! (Régebben mindig január 31.-ig voltak érvényesek az igazolások). " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 ma kaptam: "A Pénzügyminisztérium 34/2009. (XII. 22.) rendelete 1. § (1) d) pontja szerint a Gfbt.-ben meghatározott zöldkártya alkalmas a biztosítási jogviszony meglétének igazolására. Ennek értelmében a 2011-es évre csak az ún. ?zöldkártya? kerül számotokra kiosztásra, amellyel mind belföldön, mind külföldön tudjátok igazolni a biztosítási fedezetet" ésmég: ". Az idei biztosítási igazolások (a törvény változása miatt) csak 2010. 12.31.-ig érvényesek, ezért kérlek Benneteket NE megszokásból cselekedjetek! (Régebben mindig január 31.-ig voltak érvényesek az igazolások). " Nekem tavaly is csak az volt már, robogóra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts