Tom Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Ez durva hogy ennyi idő alatt meghal egy moci olaj nélkül. Legközelebb tegyél bele prolongot :wink: :lol: :D Akkor nem is hívott a Patyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Nem hívott...mindig én hívom, hogy mi a sux van már.. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Akkor nemtom hogy miért mondta hogy majd hív. Holnap azért jössz IP? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 2 éve az első péntek éj hogy dolgozom, szóval nem fogok tudni menni...meg ahogy mostanában alakult odakinnt a helyzet, nem is biztos hogy szerencsés lenne... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Hát Te is kb. annyit használod a Gsidet, mint Red a sajátját! :lol: :lol: Nem az a lényeg mennyit mész vele, hanem hogy mit szeretnél vele :roll: Mert nekem most tutto megmarad jódarabig ezé' dog k5elességem rendbeteeni és megismerni.... Isti most ment L legalább az őgépe kész lett 8) Bázz ha nincs Ricky akkor ma csak Gombival alszom 1ütt :lol: Úgy ránkrontott a sötétség a szerelés 30%nál,h esélytelen lett volna folytatni a nem kivilágított beállonkban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Nem az a lényeg mennyit mész vele, hanem hogy mit szeretnél vele :roll: Mert nekem most tutto megmarad jódarabig ezé' dog k5elességem rendbeteeni és megismerni.... Hát ezzel nagyon egyetértek. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Isti most ment el tőletek??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Isti most ment el tőletek??? :roll: nemrég me? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Mert vártam, de mostmár könyöröghet, hogy beengedjem... Jól megaszonta, hogy benéz este...ehelyett csajozott... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 csajozott :shock: :lol: viszont garage newz: azon kivül,h összelapátoltuk a vasat, már büszkén mond6om 150 kemény halogén watt világosít a beállóban 8) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Akkor beindulhat az éjszakai szerelések rulz... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Akkor beindulhat az éjszakai szerelések rulz... :wink: na már csak ez hiányzott :lol: amúgy kb! csak sztem szarrá fáztam a pár órás földön fekvéstől... de komoly hangulata van, igaz a kertben rajtunk kivül volt még valami de ez már sosem derül ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Hát nem hiszem hogy übereli a Rákos úton töltött potom 5 és fél órát amikor Sonique-kal fetrengtünk a vas alatt, Ádám meg Isti fáztak... Isti olyannyira, hogy felvette a Szandi kabátját... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 nekem über alles 1x mentünk falu - jég kicsúsztunk. bevert 1 hideg volt. Á ne szájjunk ki csak jön vki címszóval kb 8 órát ültünk a kocsiban mire jött vki arra és kihúzott minket... Hozzáteszem ekkor 90et írtunk mobil ohne :lol: (helyszín: Dévaványa) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Akkor ezt is überelném... Nap utca (Azt hiszem nem kell bemutatni a környéket) szintém valamikor 96 környékén... Kispolszki, vártuk az egyik havert, aki valahol arra járt, és ott volt megbeszélve a tali...srác késett, mi addig ott üldögéltünk a kocsiban...Aztán a srác megjött, de a fityó már nem indult be többé... ..nem mertük otthagyni, de már sötét volt és késő így meghúztuk magunkat a kocsiban... Reggel 5 kor arra ébredtünk, hogy valamitől megbillent a kocsi...hát csak egy brazil figura csüccsent rá a csomagtartóra a potom 150 kilójával...és 5 haverjával dumapartit csaptak... Nem nagyon mocorogtunk, levegővétel nélkül kivártuk a háromnegyed órás szotyizását, majd mikor elment kipattantunk a vasból és otthagytuk a francba....csak másnap mertünk visszamenni hogy elvontassuk... Azt hiszem akkor nem gyengén sokkot kaptunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 :lol: :D :lol: na igen az az a helyzet, amikor végképp jó csendbe maradni... nekem 1x hasonlow a béke téren volt a templom (vagy házasságkötő) mögött... akkor mondtam spanomnak kinn megvárom, de utána ezt 12000x megbántam, mert kijöttek a srácok focizni egy összenyomott sörösdobozzal... na akkor én se álltam neki ugrálni, inkább csak beolvadtam a kapualjaba éss vártam a végem... de hál'égnek jól kummantottam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Szzzzjjjjép! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 van ilyen égessük magunkat topik is, a sok kemény széthullott géjesis csavo oda firkálhatná életének kevéssé büszke pillanatait :lol: viszont a "Pista Szandi kabátjában" c. képből kérek egy A3-asat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 :lol: Hívott a latyakos. Elkészült a gépezet. Ma ha kitudok érte menni akkor elhozom és lemeózom a fényezést is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 van ilyen égessük magunkat topik is, a sok kemény széthullott géjesis csavo oda firkálhatná életének kevéssé büszke pillanatait :lol: viszont a "Pista Szandi kabátjában" c. képből kérek egy A3-asat :D :finga: : :smt097 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 csajozott :shock: :lol: viszont garage newz: azon kivül,h összelapátoltuk a vasat, már büszkén mond6om 150 kemény halogén watt világosít a beállóban 8) :D Köszhönöm mégegyszer a segítséget, illetve szerelést Gergőőőőő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Ez aranyos, nem? Oelmangel-es fényképpel árulni egy autót!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Ez aranyos, nem? http://www.hasznaltauto.hu/users/user1/512...1/5125779_3.jpg Oelmangel-es fényképpel árulni egy autót!!! :lol: Nézegeted a C20XE Caravan-okat ? :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Csak az árakra voltam kiváncsi, nézegettem a Gsi-ket a használtauto-n. :lol: Egyébként nekem is egy jó fél évig kiírta, hogy OELMANGEL, aztán kiderült, hogy csak az egyik vezeték volt elszakadva! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts