Lanti Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 De az nem kerül 4 milkába :lol: :lol: :) majd a turbo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Az tény,hogy minden nap jó érzéssel ülök be a kocsiba,ha lemosom akkor még mindig nagyon szép és tetszik.Az biztos,hogy ha el is kezdeném még 1x,akkor sok mindent másképpen csinálnék.....de az tuti,hogy ennyi pénzt nem költenék el,egy 15éves autóra Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 majd a turbo :lol: Max a focusba :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Most már biztos nem :D 5évvel ezelött lehet :D Én még most is... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Én még most is... :lol: :lol: :) érett fejjel.. most igazán :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 érett fejjel.. most igazán :lol: :lol: Csak most igazán... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Én még most is... :lol: :lol: :) Ebben szinte biztos voltam :D :D :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Ebben szinte biztos voltam :lol: :lol: :) :D :D :D De azért biztos ami biztos...nem akartam kétségek között hagyni a társaságot... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Na sziasztok! Kövezzetek meg, de én megvettem ma a bordót, szerintem nem olyan rossz.Majd csüt. Lurdyba megnézitek, ja és majd ott elmesélem a storyt, elvittem a Weszi szervízbe,megnézetni még a vétel elött, és a szerelő meg az eladó összevesztek, tök ciki volt, én ismeretlenül vasárnapra megkértem, hogy nézze meg, erre... (ezúton is bocsánatot kérek a szervíztől, a kellemetlenségért) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Sok probléma mentes kilométert vele! :lol: De min vesztek össze? Mennyi lett a vége az árnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Na sziasztok! Kövezzetek meg, de én megvettem ma a bordót, szerintem nem olyan rossz.Majd csüt. Lurdyba megnézitek, ja és majd ott elmesélem a storyt, elvittem a Weszi szervízbe,megnézetni még a vétel elött, és a szerelő meg az eladó összevesztek, tök ciki volt, én ismeretlenül vasárnapra megkértem, hogy nézze meg, erre... (ezúton is bocsánatot kérek a szervíztől, a kellemetlenségért) Na akkor nem p0csöltél, grat a vételhez, sok hibamentes KM-t! Szerintem most nem fogok tudni Lurdyzni. És Tomi kérdései engem is érdekelnének.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Na sziasztok! Kövezzetek meg, de én megvettem ma a bordót, szerintem nem olyan rossz.Majd csüt. Lurdyba megnézitek, ja és majd ott elmesélem a storyt, elvittem a Weszi szervízbe,megnézetni még a vétel elött, és a szerelő meg az eladó összevesztek, tök ciki volt, én ismeretlenül vasárnapra megkértem, hogy nézze meg, erre... (ezúton is bocsánatot kérek a szervíztől, a kellemetlenségért) szerintem jól döntöttél, arról tényleg csak jókat hallotunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Sok probléma mentes kilométert vele! :lol: De min vesztek össze? Mennyi lett a vége az árnak? Elözmények: Tegnap felhívtam a tulajt, egy női hanggal(feleség)lebeszéltem a találkát. Már korábban olvastam a Weszi szervízről, és mindenki dicsérte,és nekem eszembe jutott(persze csak ma reggel...), hogy mivel biatorbágyon van a kocsi, akkor onnan könnyen átugorhatunk megnézetni, ezért reggel felhívtam(szerintem én keltettem), hogy legyenszíves nem-e vállalja el , így vasárnap, hirtelen az átvizsgálást, amire kissé meglepődve, igen választ kaptam.(ezúton is köszönöm). Barátommal elindulunk a cél felé,félúton felhív a feleség, hogy müködik a kocsi meg minden, de ők télen nem használj(t)ák a kocsit és emiatt csak nyári gumi van rajta, és ők biatorbágy mellettt külterületen laknak(üreghegy), és a nagy hó miatt nemigazán tudnak vele közlekedni, én erre mondom, hogyha megakarom venni akkor kénytelenek lesznek bejönni vele Biára,és már különben is elindultunk. Találka: A tulaj egy 39 éves karosszérialakatos férfi, akinek minden mozdulatán látszott, hogy ő nem akarja eladni,mert ő is "szerette", féltette, de 2 autót nem tudnak fenntartani(gondolom).Azt mondta, hogy 2 éve vette, és ellégé megviselt volt a kasztni, de a munkályából adódóan, ez nem volt olyan nagy probléma, amit teljesen meg is csinált.Mondom neki vigyük át a kocsit a szervízbe, meg akarom nézetni, azt mondta, semmi gond.Átmentünk,és mondta a srác, hogy guruljon le az udvarba, már ekkor megint "gond" volt a nyári gumi, mert akkor hogy fog kiállni onnan, de a szerelő megnyugtatta, nem lessz semmi gond.Beínditattja a motort, műsszerrel méri, majd rákérdez, a fogyasztásra, mire jön is a válasz 8-10 L, utána mondja megszeretné emelni, oké- de ügye az hozzátartozik, mivel nem volt előre lebeszélve, nem is készült, és az emelőn 1 Vivaró álldigált amit lekellett tologatni a szűk hely miatt ide-oda, ide-oda -és akkor mondja a srác hogy rááll az emelőre, erre a tulaj mondja semmi gond, de majd inkább ő megoldja, kérdezi hogy jó-e farral, válasz nem. Na akkor óvatosan megfordul, és beáll, közben én rákérdezek a motorra, azt mondja, hogy egész jó, de a lambdaszonda az kuka-ezt a tulaj ugye nem hallotta.A szerelő az eggyik oldalon nézi, hogy alámegy-e két kar , és beállítja a helyire, közben a másik oldalon a szerelő testvére??(nem tudom ki, akit még kihívot segiteni a tologatáshoz) is megnézi, hogy alá lehet-e hajtani a két kart, és azt mondja, hogy jó!(én azon az oldalon álltam, és tényleg alá ment), de természetesen ő nem állította be, hiszen jött a szerelő, hogy beigazítsa a helyére, de közbe ugrott a tulaj, hogy jaj, viggyázzon nem is lesz úgy jó( de mondom még be se volt állítva, a helyire),mert ő karosszéra lakatos, és azt nem úgy kell, meg mittudom én, és ekkor már a szerelő sem bírta tovább, hogy ugyan már ne kérdőjelezze meg senki a szakmai tudását, és csinált már ilyet "párszor", de a tulaj csak nem hagyta abba,hogy ő megcsinálta a küszöböket is, és itt meg "szétbarmolják", és én nem veszem meg akkor milesz vele, stb. ekkor fogta a szerelő és kihajtogatta vissza a karokat, hogy akkor ő így nem nézi meg, már egymással ordibáltak, én léptem be közéjük, hogy nem kéne ilyen sz@ron veszekedni(tiszta égő volt nekem, két ember akiket 1 órával ezelött még életemben nem is láttam, és itt veszekednek, hülyeségeken-hozzáteszem szerintem a szerelőnek volt igaza).Na akkor nagy lendülettel a tulaj ki is állt, és a kapun kívűl várt már meg. Egyébként 300-ért hoztam el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Jó móka lehetett. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Jó móka lehetett. :lol: :) Gondolhatod :lol: Legalább ehhez a kocsihoz is fűződik már 1 story :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Gratulálok az autóhoz ! Már csak be kell lépned és máris GSi Club Hungary tag leszel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Gratulálok az autóhoz ! Már csak be kell lépned és máris GSi Club Hungary tag leszel :lol: Igen, szeretnék igényelni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 ... Hehe jó sztori. Így karácsony előtt sokan idegesebbek a kelleténél. Jól tetted hogy elhoztad. Szerintem amennyire lehet próbáld meg kímélni télen a sótól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Hehe jó sztori. Így karácsony előtt sokan idegesebbek a kelleténél. Jól tetted hogy elhoztad. Szerintem amennyire lehet próbáld meg kímélni télen a sótól... Járjon bkv-val ? :D :D Amúgy sok balesetmentes km-et :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Járjon bkv-val ? :) :D Dehogy... csak a takarított utakat kerülje el :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Dehogy... csak a takarított utakat kerülje el :D :lol: :lol: :lol: :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 SPZolinak Boldog Szülinapot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Járjon bkv-val ? :D :D Amúgy sok balesetmentes km-et :lol: :lol: :) :D Köszönöm a jókívánságokat, és egyébként van bérletem, hétköznap nem sűrűn fogok járni az autóval, melóba is csak szombaton megyek,mert sokkal tovább tart a dúgóba araszolgatni, mint felpattanni a villamosra.Mechwart liget-->Tátra tér, és délután meg vissza, kocsival du. 1 óra 15 perc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Köszönöm a jókívánságokat, és egyébként van bérletem, hétköznap nem sűrűn fogok járni az autóval, melóba is csak szombaton megyek,mert sokkal tovább tart a dúgóba araszolgatni, mint felpattanni a villamosra.Mechwart liget-->Tátra tér, és délután meg vissza, kocsival du. 1 óra 15 perc... Óóóóóójjeee a Rákócziba jártam : ))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Óóóóóójjeee a Rákócziba jártam : ))))) Rákó-cici :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts