mélykék76 Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Skacok. 195/65/15 még befér a nem ültetett verda alá? (enyém alá..) Vagy ez már nagyon lufis? (télinek) ezt szeretem az F-esekben, hogy semmi jaaaajjj az nem váltóméret :lol: :) :D :D elfér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Na, jó bemutatkozás lesz, majd "mindenki" lesi, hogy nincsen-e a nyakamba piros nyakkendő, és ki van-e szedve a szemöldököm... :lol: :lol: Hagyd rá, örül, hogy kiengedték az öregek otthonából egy napra, mindezt 25 évesssssssen :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 későn ébredtem fel.. Megint? :lol: :lol: De pont most árul Albert valami 0 km-es télit olcsóér' az adóvevő topikban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 ezt szeretem az F-esekben, hogy semmi jaaaajjj az nem váltóméret :D :D :lol: :D elfér :D Így van.. mit görcsölni..a km órát majd belövöm GPS hez...futómű meg bírjaaa :D 195/60 as Semperit Sport-Grip lett amúgy.. remélem jó lesz..ez nem sokkal nagyobb a gyári 195/55R15nél Viszont nagyon lágy az oldalfala.. vigyázni kell majd vele.. meg a padkákkal. Majd reggel még megnézem jobban.. melózok, nem volt időm nagyon végignyalni parkolóban.. lightos fénynél.. Megint? :lol: :) De pont most árul Albert valami 0 km-es télit olcsóér' az adóvevő topikban Mivel lassan minden éjjel melózok, igen :lol: Albi féle.. nem is adja drágán.. csak az a /65 :lol: Új gumik meg nem nagyon vannak már.. dayton van a legtöbb helyen... barum egy két helyen.. ezek vannak 15 alatt, aztán meg már csak 20 körüliek vannak... többnyire.. 2010.12.10 4:20 szerk: Nah.. fel is lettek rakva.. hátha ma reggel már esni fog a hó :s :lol: Meg is láttam három nagyon boldogító dolgot. 1: az egyik felni pereme kicsit meg van ütve.. (kátyú rulez) 2: előre kell gyorsba fékbetét, a balos hmmm.. szóval nem nagyon van :lol: (3mm sacc) Ezek a mart brembok, az én dinamikus közlekedésemmel ötvözve eléggé megeszik a betétet :lol: Nah de a legfrankóbb! 3: csupa olaj a váltó-difi bal oldala.. nem kicsit.. nem tudtam kitalálni, hogy a féltengely belső gumiharangja adta-e meg magát, vagy a váltó-difi részen valami.(könnyen lehet ez utóbbi, mert egyik képen látszik, hogy az egyik csavarnál is csöppen le az olaj) Nemrég egyszer egyszer hallani is lehetett 5.ben, hogy kicsit sír a váltó,nagyon halkan,és nem mindig.. olyasmi hangja volt, mint ahogy a generátor is szokott sirni ha ha valami nem az igazi..... Mondtam is Börninek múltkor.. Remélem ma Patyi legalább megnézni meg tudja,hogy mi lehet.. jó hogy szombaton akartunk leugrani lassan 2 hónap után barátnőm telkére(délegyháza), ha nem tudunk, nagyon fog neki örülni :S (telcsis képek..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 jó hogy szombaton akartunk leugrani lassan 2 hónap után barátnőm telkére(délegyháza), ha nem tudunk, nagyon fog neki örülni :S Szerintem ha ha menni akarsz menjetek, tudod ha nem láttad volna most akkor nem is tudnál róla és simán lemennél így. Amúgy míg nem nehéz a váltás ne aggódj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Hallanád Zima váltójának milyen hangja van :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Hallanád Zima váltójának milyen hangja van :lol: :) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Új gumik meg nem nagyon vannak már.. dayton van a legtöbb helyen... barum egy két helyen.. ezek vannak 15 alatt, aztán meg már csak 20 körüliek vannak... többnyire.. jaaaa....ehhez aztán végképp későn keltél :lol: :lol: :) Kb másfél hete voltam a Szentmihályi úton a gumisnál felrakatni a téliket, ott volt egy fazon aki venni akart, de a srác azt mondta neki, nemhogy nekik sincs de már rendelni sem tudnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 :lol: Ebben mindig lehet találni új gyöngyszemeket :lol: :) "Mi van?... Csuszik?" :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 elfér :lol: pont azért kért meg Janibá hogy tegyem fel mert nem fért fel egy F Astrára... (lehet a felni ET-je senem stimmelt) de én se járnék ilyennel. 185/60R14 a tuti télen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 pont azért kért meg Janibá hogy tegyem fel mert nem fért fel egy F Astrára... (lehet a felni ET-je senem stimmelt) de én se járnék ilyennel. 185/60R14 a tuti télen :lol: 175/65 R14 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 ejj ejj Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Ha jól látom Chevette műszerfal van benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Ha jól látom Chevette műszerfal van benne. :lol: igen érdekes kombo, mert kadett SR alsó műszerek vannak benne nem a gyári chevette Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 pont azért kért meg Janibá hogy tegyem fel mert nem fért fel egy F Astrára... (lehet a felni ET-je senem stimmelt) de én se járnék ilyennel. 185/60R14 a tuti télen :lol: Oké Albert TE biztos jobban tudod, mert volt mert ilyen neked én meg még SOHA NEM jártam ilyennel :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Oké Albert TE biztos jobban tudod, mert volt mert ilyen neked én meg még SOHA NEM jártam ilyennel :lol: :lol: ne felejtsd el h azok uj gumik és még van rajta futófelület... a pályanapon használt gumik nem annyira mérvadóak :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 ne felejtsd el h azok uj gumik és még van rajta futófelület... a pályanapon használt gumik nem annyira mérvadóak :lol: :lol: HA lenne fészbukod akkor láthatnád, hogy kib. sok minta volta azon a gumikon :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 HA lenne fészbukod akkor láthatnád, hogy kib. sok minta volta azon a gumikon :) :D :D ááá nagyon csábít, h legyen.............................................. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 ááá nagyon csábít, h legyen.............................................. :lol: :lol: Frászbuk :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 ááá nagyon csábít, h legyen.............................................. :lol: :lol: baromira szívatjuk egymást, amit itt megy az semmi :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 baromira szívatjuk egymást, amit itt megy az semmi :lol: :) :D :D Te mondjuk bárhol megtalálod a formáját a szivatásnak meg a kötözködésnek :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Te mondjuk bárhol megtalálod a formáját a szivatásnak meg a kötözködésnek :) :lol: meg jött az egyik elszenvedő fél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 meg jött az egyik elszenvedő fél :lol: Szerintem élvezi, szóval nem biztos, hogy szenved. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Szerintem élvezi, szóval nem biztos, hogy szenved. :lol: pár dolog azééé felhúzza magát szerintem :lol: jóóóóóó, nem ideges, csak puffog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 pár dolog azééé felhúzza magát szerintem :lol: jóóóóóó, nem ideges, csak puffog :lol: csak a bovdeneket hallani olyankor... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts