Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
hmm 8 forinttal ment fel a benzin....

kíváncsi vagyok meddig fogjuk bírni....

Hülye magyar semmiből sem tanul

De volt olyan kút ahol trükköztek....hétfőn emeltek 2 Ft-al, most meg 8-al.........balkán ez még mindig b+

Elküldve
attól még anti mondhatna róla 1-2 dolgot..

Fehérvári a srác, ismerem, cukrászdája van... :lol:

Amúgy amikor még én is Seat-oztam járt ki ő is versenyekre... nagyon brutkó az autója...amúgy ez már egy hellyel közzel bejáratott konfig ami neki is van...

Elküldve
Fehérvári a srác, ismerem, cukrászdája van... :lol:

Amúgy amikor még én is Seat-oztam járt ki ő is versenyekre... nagyon brutkó az autója...amúgy ez már egy hellyel közzel bejáratott konfig ami neki is van...

dógozol vagy mi van ?

Elküldve
Jó persze, gondolom akinek 1 van, és eladja, az is fog majd venni másikat.

Holnap akkor 8-9 között a Lurdy parkingba, és akkor egy kombi F-et keressek?

Első látásra bele fogsz szeretni :lol:

Elküldve
Alberté meg fekete, azon is van matrica és törött a jobb hátulja ha jól tudom, oldalt.

Töröttnek azért nem mondanám, de látszik vmi kis zúzódás :lol:

Jószélvan :lol:

Elküldve
kadettos leszámolás lesz..

Amúgy tegnap reggel fél10kor mértek Nálatok a víztoronynál, szépen meg voltak bújva egy civil 5ajtós F Astrában... Érdekes eddig mindig csak pénteken mértek

Elküldve
Amúgy tegnap reggel fél10kor mértek Nálatok a víztoronynál, szépen meg voltak bújva egy civil 5ajtós F Astrában... Érdekes eddig mindig csak pénteken mértek

igen láttam öket... sőtt vasárnap is mértek ott...

Elküldve
igen láttam öket... sőtt vasárnap is mértek ott...

ki kéne hívni rájuk a rendőrséget, hogy pár gyanús alak ül egy öreg kocsiban :lol:

Elküldve
ki kéne hívni rájuk a rendőrséget, hogy pár gyanús alak ül egy öreg kocsiban :lol:

Vagy egy kicsit kiszínezni, hogy valószínűleg terroristák és robbantani akarnak és akkor kicsit jobban rajtuk ütnének :lol:

Amcsiban ezt simán el lehetne játszani, itthon nem tudom mennyire vannak még ráparázva ilyesmikre a hatóságok :)

Elküldve
Azt én nem tudhatom milyen a zsánere :)

Na, jó bemutatkozás lesz, majd "mindenki" lesi, hogy nincsen-e a nyakamba piros nyakkendő, és ki van-e szedve a szemöldököm... :lol: :lol:

Elküldve
Skacok.

195/65/15 még befér a nem ültetett verda alá? (enyém alá..)

Vagy ez már nagyon lufis? (télinek)

ha én 185/65-el mászkálok télen akkor a tiéd alá is jó lesz

Elküldve

Köszi..én is így gondoltam...már a /60nat is lehetet érezni az 50hez képest..csak épp a 65ben lett volna jobb gumesz.sebaj jo lesz ez a 60as..használt..újban nagyon nincs már választék,vagy csak relative drágán..

későn ébredtem fel..de úgy emlékeztem,idénre még jo lesz a régi gumesz.

Hát nem..asszondta a gumis,h ezt ő már nem rakja fel..akkor inkább a jó nyárim..

Egyik pár kb.pont kopásjelzőn,másik pár picivel felette van(3,6mm körűl van a kisebb asszem..)

ui:de lassú telcsiröl írni :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.