Stefan Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 hmm 8 forinttal ment fel a benzin.... kíváncsi vagyok meddig fogjuk bírni.... Úgyis dízel nem? :lol:
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 kadettos leszámolás lesz.. majd eladjuk a kocsijaikat, ha lemészárolták egymás :lol:
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 attól függ ki fizeti nem? :) felecs'd el bazisokat tankol a saját kocsijaiba én megértem mit mond :lol: :lol:
redline Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 hmm 8 forinttal ment fel a benzin.... kíváncsi vagyok meddig fogjuk bírni.... Hülye magyar semmiből sem tanul De volt olyan kút ahol trükköztek....hétfőn emeltek 2 Ft-al, most meg 8-al.........balkán ez még mindig b+
Atommanó Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 attól még anti mondhatna róla 1-2 dolgot.. Fehérvári a srác, ismerem, cukrászdája van... :lol: Amúgy amikor még én is Seat-oztam járt ki ő is versenyekre... nagyon brutkó az autója...amúgy ez már egy hellyel közzel bejáratott konfig ami neki is van...
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 Fehérvári a srác, ismerem, cukrászdája van... :lol: Amúgy amikor még én is Seat-oztam járt ki ő is versenyekre... nagyon brutkó az autója...amúgy ez már egy hellyel közzel bejáratott konfig ami neki is van... dógozol vagy mi van ?
Atommanó Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 dógozol vagy mi van ? Most értem haza nemrég...reggel meg megyek Bécsbe...Péntek szombaton leszek éjszakás...
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 Most értem haza nemrég...reggel meg megyek Bécsbe...Péntek szombaton leszek éjszakás... na az most kimarad pénteken gó Hajósssssss :lol: 12.24 ? :lol:
Gelko Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Jó persze, gondolom akinek 1 van, és eladja, az is fog majd venni másikat. Holnap akkor 8-9 között a Lurdy parkingba, és akkor egy kombi F-et keressek? Első látásra bele fogsz szeretni :lol:
Stefan Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Első látásra bele fogsz szeretni :lol: Pistába? :lol: :) :D
Gelko Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Pistába? :lol: :lol: :) Azt én nem tudhatom milyen a zsánere :D
Albert Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Alberté meg fekete, azon is van matrica és törött a jobb hátulja ha jól tudom, oldalt. Töröttnek azért nem mondanám, de látszik vmi kis zúzódás :lol: Jószélvan :lol:
Albert Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 kadettos leszámolás lesz.. Amúgy tegnap reggel fél10kor mértek Nálatok a víztoronynál, szépen meg voltak bújva egy civil 5ajtós F Astrában... Érdekes eddig mindig csak pénteken mértek
Lanti Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Amúgy tegnap reggel fél10kor mértek Nálatok a víztoronynál, szépen meg voltak bújva egy civil 5ajtós F Astrában... Érdekes eddig mindig csak pénteken mértek igen láttam öket... sőtt vasárnap is mértek ott...
Albert Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 igen láttam öket... sőtt vasárnap is mértek ott... ki kéne hívni rájuk a rendőrséget, hogy pár gyanús alak ül egy öreg kocsiban :lol:
Stefan Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 ki kéne hívni rájuk a rendőrséget, hogy pár gyanús alak ül egy öreg kocsiban :lol: Vagy egy kicsit kiszínezni, hogy valószínűleg terroristák és robbantani akarnak és akkor kicsit jobban rajtuk ütnének :lol: Amcsiban ezt simán el lehetne játszani, itthon nem tudom mennyire vannak még ráparázva ilyesmikre a hatóságok :)
Lanti Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 tegnap jött meg a cégeskocsimra az ajánlat... ma már listaár szerinte 150ezerrel többe került :lol:
Albert Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 ma már listaár szerinte 150ezerrel többe került :lol: öööö... he? :lol:
redline Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 öööö... he? :lol: gondolom már a magasabb euróval számolták újra :lol:
Laci4 Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Skacok. 195/65/15 még befér a nem ültetett verda alá? (enyém alá..) Vagy ez már nagyon lufis? (télinek)
spzoli Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Skacok. 195/65/15 még befér a nem ültetett verda alá? (enyém alá..) Vagy ez már nagyon lufis? (télinek)
totti-x Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Azt én nem tudhatom milyen a zsánere :) Na, jó bemutatkozás lesz, majd "mindenki" lesi, hogy nincsen-e a nyakamba piros nyakkendő, és ki van-e szedve a szemöldököm... :lol: :lol:
redline Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Skacok. 195/65/15 még befér a nem ültetett verda alá? (enyém alá..) Vagy ez már nagyon lufis? (télinek) ha én 185/65-el mászkálok télen akkor a tiéd alá is jó lesz
Laci4 Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Köszi..én is így gondoltam...már a /60nat is lehetet érezni az 50hez képest..csak épp a 65ben lett volna jobb gumesz.sebaj jo lesz ez a 60as..használt..újban nagyon nincs már választék,vagy csak relative drágán.. későn ébredtem fel..de úgy emlékeztem,idénre még jo lesz a régi gumesz. Hát nem..asszondta a gumis,h ezt ő már nem rakja fel..akkor inkább a jó nyárim.. Egyik pár kb.pont kopásjelzőn,másik pár picivel felette van(3,6mm körűl van a kisebb asszem..) ui:de lassú telcsiröl írni :lol:
Recommended Posts