Pehi Csabi Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 igaz amíg nem reccsent meg a kocsid alatt két éve az emelőm amit már akkor jó egy éve kért kölcsön Zoli és Dinynél volt, addig ez nem háromszög volt, csak kétszög :lol: A kétszögben pedig a hátsó hidam van, ill. egy főfékhengerem Zolinál egy ideje. De nem azért írtam le hogy úristen mekkora terrorcselekedet ez, hanem csak mert kértétek a listát. Elnézést, de az astra alatt reccsent meg az emelő ami 3. hó óta van meg és nem két éve de nem is ez a lényeg. Direkt felhívtalak, hogy beszart, kifizessem e vagy vegyek másikat. Erre azt mondtad szarjak már bele kb 2 ropi volt a tescoban. Most meg felhozod, hogy elk.rtam az emelőd emlékezzek rá????
rtomi Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 Kész lett az autócska. Kiegyengették a hátfalat és kapott új lököst. (meg le is mosták) :lol:
Albert Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 Elnézést, de az astra alatt reccsent meg az emelő ami 3. hó óta van meg és nem két éve de nem is ez a lényeg. Direkt felhívtalak, hogy beszart, kifizessem e vagy vegyek másikat. Erre azt mondtad szarjak már bele kb 2 ropi volt a tescoban. Most meg felhozod, hogy elk.rtam az emelőd emlékezzek rá???? nyugodjmámeg Csabi, tényleg nem érdekel a teszkós emelő, holnap este Lurdy :lol:
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 este Lurdy :D HOLNAP, ha elfeledted volna már :lol: :lol: :) :D
Albert Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 brühühűű Megtekintve: 1505 jé felhívott egy egész értelmesnek tűnő srác és elvileg jön is megnézni vmikor :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 jé felhívott egy egész értelmesnek tűnő srác és elvileg jön is megnézni vmikor :lol: :lol: Hihhhetellleenn vagy, most meg ez a baj ? :) :D :D :D
Albert Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 Hihhhetellleenn vagy, most meg ez a baj ? :lol: :lol: :) :D nembaj egyáltalán csak meg vagyok lepve
totti-x Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 Érdekes, itt a "fél" társaság árulja az autóját? Én meg majd most szeretnék venni, és csatlakozni...
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 Érdekes, itt a "fél" társaság árulja az autóját? Én meg majd most szeretnék venni, és csatlakozni... Albertnek két másik autója is van, nekem csak 1 :lol: Igaz, nála nem, de nálam ez a "basic car". Lurdyban már két kipróbálható Gsi vár :lol: :) :D :D
totti-x Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 Albertnek két másik autója is van, nekem csak 1 :lol: Igaz, nála nem, de nálam ez a "basic car". Lurdyban már két kipróbálható Gsi vár :lol: :) :D :D Jó persze, gondolom akinek 1 van, és eladja, az is fog majd venni másikat. Holnap akkor 8-9 között a Lurdy parkingba, és akkor egy kombi F-et keressek?
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 Jó persze, gondolom akinek 1 van, és eladja, az is fog majd venni másikat. Holnap akkor 8-9 között a Lurdy parkingba, és akkor egy kombi F-et keressek? reggel nem hiszem, hogy ott leszek, de este 8-9 felé feltétlenül :lol: jesz, GSi kláááábbb hángery matricákkaalll és fekete az orra részben Alberté meg fekete, azon is van matrica és törött a jobb hátulja ha jól tudom, oldalt.
totti-x Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 reggel nem hiszem, hogy ott leszek, de este 8-9 felé feltétlenül :lol: jesz, GSi kláááábbb hángery matricákkaalll és fekete az orra részben Alberté meg fekete, azon is van matrica és törött a jobb hátulja ha jól tudom, oldalt. És a parking az az, mintha a Könyves K.-ról a benzinkút felől mennék a Lurdy mellé és egyből balra(régen legalábbis ott volt), nem pedig a nagy parkolóval szemközti lejáró?
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 És a parking az az, mintha a Könyves K.-ról a benzinkút felől mennék a Lurdy mellé és egyből balra(régen legalábbis ott volt), nem pedig a nagy parkolóval szemközti lejáró? Mélygarázsnak egy lejárója van, a nagy parkolóval szemben, amit te mondasz az a kijárat :lol:
totti-x Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 Mélygarázsnak egy lejárója van, a nagy parkolóval szemben, amit te mondasz az a kijárat :lol: Oké, akkor holnap(20.00-21.00) :lol: között
Lanti Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 anti, mi van ebben h 385ps? http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=215501
Lanti Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 anti, mi van ebben h 385ps? http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=215501 ja.. elolvastam az oldalán :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 ja.. elolvastam az oldalán :lol: :lol: ügyes vagy, érdemes volt kérdezni :) :D
Lanti Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 ügyes vagy, érdemes volt kérdezni :lol: :lol: attól még anti mondhatna róla 1-2 dolgot..
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 attól még anti mondhatna róla 1-2 dolgot.. nem kell rá várnod : kék seat :lol:
Pehi Csabi Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 nyugodjmámeg Csabi, tényleg nem érdekel a teszkós emelő, holnap este Lurdy :lol: én tök nyugodt vagyok csak nem értem mér került elő ez, de majd holnap ...
Stefan Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 nem kell rá várnod : kék seat :D Ebből könnyebb kék-feketét csinálni, mint a Ducky-színűből? :lol: :lol: :)
Lanti Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 hmm 8 forinttal ment fel a benzin.... kíváncsi vagyok meddig fogjuk bírni....
Pehi Csabi Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 kadettos leszámolás lesz.. :lol: :lol: :)
Pehi Csabi Elküldve December8, 2010 Elküldve December8, 2010 hmm 8 forinttal ment fel a benzin.... kíváncsi vagyok meddig fogjuk bírni.... attól függ ki fizeti nem? :lol:
Recommended Posts