Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
igaz amíg nem reccsent meg a kocsid alatt két éve az emelőm amit már akkor jó egy éve kért kölcsön Zoli és Dinynél volt, addig ez nem háromszög volt, csak kétszög :lol:

A kétszögben pedig a hátsó hidam van, ill. egy főfékhengerem Zolinál egy ideje. De nem azért írtam le hogy úristen mekkora terrorcselekedet ez, hanem csak mert kértétek a listát.

Elnézést, de az astra alatt reccsent meg az emelő ami 3. hó óta van meg és nem két éve de nem is ez a lényeg. Direkt felhívtalak, hogy beszart, kifizessem e vagy vegyek másikat. Erre azt mondtad szarjak már bele kb 2 ropi volt a tescoban. Most meg felhozod, hogy elk.rtam az emelőd emlékezzek rá????

Elküldve
Elnézést, de az astra alatt reccsent meg az emelő ami 3. hó óta van meg és nem két éve de nem is ez a lényeg. Direkt felhívtalak, hogy beszart, kifizessem e vagy vegyek másikat. Erre azt mondtad szarjak már bele kb 2 ropi volt a tescoban. Most meg felhozod, hogy elk.rtam az emelőd emlékezzek rá????

nyugodjmámeg Csabi, tényleg nem érdekel a teszkós emelő, holnap este Lurdy :lol:

Elküldve
Érdekes, itt a "fél" társaság árulja az autóját?

Én meg majd most szeretnék venni, és csatlakozni...

Albertnek két másik autója is van, nekem csak 1 :lol:

Igaz, nála nem, de nálam ez a "basic car".

Lurdyban már két kipróbálható Gsi vár :lol: :) :D :D

Elküldve
Albertnek két másik autója is van, nekem csak 1 :lol:

Igaz, nála nem, de nálam ez a "basic car".

Lurdyban már két kipróbálható Gsi vár :lol: :) :D :D

Jó persze, gondolom akinek 1 van, és eladja, az is fog majd venni másikat.

Holnap akkor 8-9 között a Lurdy parkingba, és akkor egy kombi F-et keressek?

Elküldve
Jó persze, gondolom akinek 1 van, és eladja, az is fog majd venni másikat.

Holnap akkor 8-9 között a Lurdy parkingba, és akkor egy kombi F-et keressek?

reggel nem hiszem, hogy ott leszek, de este 8-9 felé feltétlenül :lol:

jesz, GSi kláááábbb hángery matricákkaalll és fekete az orra részben

Alberté meg fekete, azon is van matrica és törött a jobb hátulja ha jól tudom, oldalt.

Elküldve
reggel nem hiszem, hogy ott leszek, de este 8-9 felé feltétlenül :lol:

jesz, GSi kláááábbb hángery matricákkaalll és fekete az orra részben

Alberté meg fekete, azon is van matrica és törött a jobb hátulja ha jól tudom, oldalt.

És a parking az az, mintha a Könyves K.-ról a benzinkút felől mennék a Lurdy mellé és egyből balra(régen legalábbis ott volt), nem pedig a nagy parkolóval szemközti lejáró?

Elküldve
És a parking az az, mintha a Könyves K.-ról a benzinkút felől mennék a Lurdy mellé és egyből balra(régen legalábbis ott volt), nem pedig a nagy parkolóval szemközti lejáró?

Mélygarázsnak egy lejárója van, a nagy parkolóval szemben, amit te mondasz az a kijárat :lol:

Elküldve
Mélygarázsnak egy lejárója van, a nagy parkolóval szemben, amit te mondasz az a kijárat :lol:

Oké, akkor holnap(20.00-21.00) :lol:

között

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.