Atommanó Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Te a Margitszigeten ez valami standard szöveg, mert nekem is ezt mondták :excl: :( Persze két sziget kör után... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 na igen.. és mi lett belőle.... teljes sötétség :excl: :( :lol: Egy kockából ezt tudták kihozni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Egy átlag jól (szemüveg nélkül) látó ember lát 100%-osan. Ez már önmagában jó, és ritka! 80%-tól megadják a jogsit szemüveg nélkül...ehhez képest van a 120 ill. 140% neked nem csak számítógéphez meg olvasáshoz kellet vona a szemüveg? Dinyt beszéljétek rá hogy 40% után jó lenne 120%-an látnia. Lassan a gsi-et nem ismeri fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 neked nem csak számítógéphez meg olvasáshoz kellet vona a szemüveg? Dinyt beszéljétek rá hogy 40% után jó lenne 120%-an látnia. Lassan a gsi-et nem ismeri fel. Nem én közelre jól látok, de most már messzire is... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nem én közelre jól látok, de most már messzire is... :excl: Jók a kilátásaid? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Jók a kilátásaid? :( Majd ha letisztul a köd kiderül... :lol: :lol: a ónos eső esik... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Majd ha letisztul a köd kiderül... :lol: :lol: a ónos eső esik... :excl: Hoooolll ? :lol: Biztos JÓL látod a helyzetet ? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Hoooolll ? :lol: Biztos JÓL látod a helyzetet ? :excl: :( de szemét vagy.... hányszor leírta már, hogy még nem lát jól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 szerintetek ez mit tudhat hobbi szinten http://avplanet.hu/SX%20130IS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 szerintetek ez mit tudhat hobbi szinten http://avplanet.hu/SX%20130IS Hát nem tudom hogy állnának neki az ATS-ek... :excl: :( ha jó nagyot dobsz rajta talán 1/8-os eredmény még mérhető lesz... elég az hobbira??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Hát nem tudom hogy állnának neki az ATS-ek... :excl: :( ha jó nagyot dobsz rajta talán 1/8-os eredmény még mérhető lesz... elég az hobbira??? :lol: :lol: na de kipihented magad a 2 nap alatt.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 szerintetek ez mit tudhat hobbi szinten http://avplanet.hu/SX%20130IS ez a fajta canon szerintem nagyon jó. nekem is ilyen van csak egy pár tipussal ezelötti ( S2IS ) én nagyon szeretem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 én egy ilyet szeretnék venni: http://avplanet.hu/SX20%20IS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 én egy ilyet szeretnék venni: http://avplanet.hu/SX20%20IS én 50nél nem szeretnék többet rászánni... biztos ez is nagyon szuper..... nekünk most olympus van.. na az 1 trágya... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Tökéletes hirdetés? szuper képpel. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 én 50nél nem szeretnék többet rászánni... biztos ez is nagyon szuper..... nekünk most olympus van.. na az 1 trágya... narancslé ? szólok : 15 éve nem gyártják, eldobhatnátok :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 narancslé ? szólok : 15 éve nem gyártják, eldobhatnátok :( mivan? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 narancslé ? szólok : 15 éve nem gyártják, eldobhatnátok :( Mennyi, és mekkora buktát kérsz Piiista? Olympus: remek kis fényképezőket is csinál. Olympos: kapható ez is. És ez az, amire te gondolsz. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Mennyi, és mekkora buktát kérsz Piiista? Olympus: remek kis fényképezőket is csinál. Olympos: kapható ez is. És ez az, amire te gondolsz. :o :excl: :( :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Mennyi, és mekkora buktát kérsz Piiista? Olympus: remek kis fényképezőket is csinál. Olympos: kapható ez is. És ez az, amire te gondolsz. :excl: magasság 60 cm, szélesség 80 cm :( köszzzzze, mikor szállítod ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Majd ha letisztul a köd kiderül... :( :lol: ######a ónos eső esik... :excl: Inkább azt mondd mi NEM esett ma :lol: volt szerencsém az összes létező csapadékhoz 2 lábon, 4 lábon és 4 keréken is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 magasság 60 cm, szélesség 80 cm :excl: köszzzzze, mikor szállítod ? :( Ekkora süti nem fér be a kis szutyokba. Ha lejössz, sütünk neked annyit, ami kitesz ekkora méretet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Ekkora süti nem fér be a kis szutyokba. Ha lejössz, sütünk neked annyit, ami kitesz ekkora méretet. :lol: Ne tégy felelőtlen kijelentéseket :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Inkább azt mondd mi NEM esett ma :( volt szerencsém az összes létező csapadékhoz 2 lábon, 4 lábon és 4 keréken is :lol: 4 lábon? :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts