rtomi Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Nagyobb bajod sose legyen és a kocsinak se!!!!!!! Amúgy nem éri meg jobban lekérni a banktól a megajánlott pénzt és venni egy bontott hátsó lökőst? Vagy ilyen lehetőség már nincs / lehetetlen ilyen lökőst szerezni? :excl: Szar volt a fényezése amúgy is. Így legalább lesz egy új fényztésű lökösöm. Nem kell nekem pénz ebből. Bogi ugyis megtörte az első lököst két hete. :( Akkor eltört a lökös és a jobbos ködlámpa. A kocsi amúgy is foltos mert elöl hátul törött volt még az előző gazdinál. Használni van. Szép autóm majd egyszer lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Szar volt a fényezése amúgy is. Így legalább lesz egy új fényztésű lökösöm. Nem kell nekem pénz ebből. Bogi ugyis megtörte az első lököst két hete. :excl: Akkor eltört a lökös és a jobbos ködlámpa. A kocsi amúgy is foltos mert elöl hátul törött volt még az előző gazdinál. Használni van. Szép autóm majd egyszer lesz. meg egyszer volt is. most szép kölök van. tényleg most nagy a csend baba fronton. Másnak nem jön? Redi pl? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Meg checkers Cvekkers nincs ? :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Mert te mostanában mindenkibe belekötsz :lol: Ez nem igaz, csak nem kell dobálni a lasztikat, mert akkor ez van :excl: Amúgy aki nem érdekel, annál nem csapom le :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Ez nem igaz, csak nem kell dobálni a lasztikat, mert akkor ez van :excl: Amúgy aki nem érdekel, annál nem csapom le :( Akkor ezt most bóknak vettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Akkor ezt most bóknak vettem :( :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Szar volt a fényezése amúgy is. Így legalább lesz egy új fényztésű lökösöm. Nem kell nekem pénz ebből. Bogi ugyis megtörte az első lököst két hete. :excl: Akkor eltört a lökös és a jobbos ködlámpa. A kocsi amúgy is foltos mert elöl hátul törött volt még az előző gazdinál. Használni van. Szép autóm majd egyszer lesz. viszont ha így csináltatod meg akkor majd fizethetsz te is bele nem? Azért kérdem mert ilyen idős autónál már felszámolnak avulást is és akkor nem fizetik a teljes javítási díjat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 viszont ha így csináltatod meg akkor majd fizethetsz te is bele nem? Azért kérdem mert ilyen idős autónál már felszámolnak avulást is és akkor nem fizetik a teljes javítási díjat. hát én is tuti megvárnám mit ad a biztosító magától.... és addig vennék 15é 1 lököst azt csók.. az ajtót meg kijavítanám filccel... te mondtad h mászkálós autó.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 rohadt nehéz az új nfs... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 rohadt nehéz az új nfs... :excl: Komoly problémáva szembesültél úgy látom :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Komoly problémáva szembesültél úgy látom :excl: :( :lol: :lol: naja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 rohadt nehéz az új nfs... :excl: HECCSÁT!!! :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 naja szgépen tolod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 rohadt nehéz az új nfs... :excl: Tudod mi a nehéz... ez az új kinect...a 4. játéknál már alig bírsz mozogni... :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 én most vettem eztetet megee, 3év gari miatt vettem http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/2867_22103.htm nem értem minek ezek nektek????? rohadt nehéz az új nfs... :excl: Dolgozol?????? :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 rohadt nehéz az új nfs... :excl: hát ez 1 köcsög játék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 hát ez 1 köcsög játék.... béna :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Ha meg még normális szimulátort próbálnál ki, mi lenne? :excl: nem ilyen arcade cuccokat LFS, rFactor, iRacing, NetKarPro Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Ha meg még normális szimulátort próbálnál ki, mi lenne? :excl: nem ilyen arcade cuccokat LFS, rFactor, iRacing, NetKarPro az nfs-t hagyományból jáccom mindig végig... mindet végig jaccotam eddig szóval ezt is kénytelen leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 az nfs-t hagyományból jáccom mindig végig... mindet végig jaccotam eddig szóval ezt is kénytelen leszek Na majd a felsoroltakat is kipróbálhatod. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 nfs tényleg csalódás ... shif 2 jobb lesz elvileg. Maci én a GTR2-re szavazok :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Hogy tudtok ti ennyi játékot megvenni :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Ha meg még normális szimulátort próbálnál ki, mi lenne? :excl: nem ilyen arcade cuccokat LFS, rFactor, iRacing, NetKarPro RBR :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 viszont ha így csináltatod meg akkor majd fizethetsz te is bele nem? Azért kérdem mert ilyen idős autónál már felszámolnak avulást is és akkor nem fizetik a teljes javítási díjat. Igen számolnak. Lebeszéltem a kárszakértővel,hogy nekem elég,ha lekenjük az ajtó élét. Az ajtó fényezés árából meg jut is marad is. Azt mondta,hogy : OK akkor megoldjuk így. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 egy 320d bmw alapára 10milla :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts