Atommanó Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Nem tudna valaki olcsó GSP-es kütyüt Igoval? Új kéne, és olcsó legyen...sem flikk-flakk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Nem tudna valaki olcsó GSP-es kütyüt Igoval? Új kéne, és olcsó legyen...sem flikk-flakk... Nekem Wayteq X820as van. Nem drága, viszont egész ######a és IGO-t meg ingyen lehet rá tenni. Belső memóriáján el is fér. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Nekem Wayteq X820as van. Nem drága, viszont egész ######a és IGO-t meg ingyen lehet rá tenni. Belső memóriáján el is fér. :excl: A full iglo már nem fér el a belső memen mert 2,3GB. Ha kell tudok kütyüt Bluepanther Azur Slim. 2GB belső memje van de ha a full kell igloból akkor érdemes egy 4GB micro sdhc-t belerakni. Ha kell hívj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Valaki ismeri ezt a márkát? Nagyon megtetszett és szeretnék már normális minőségi szerszámokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Nem tudna valaki olcsó GSP-es kütyüt Igoval? Új kéne, és olcsó legyen...sem flikk-flakk... nekem is wayteq 920asom van, 5" zsír, gyors igo simán rámegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Valaki ismeri ezt a márkát? Nagyon megtetszett és szeretnék már normális minőségi szerszámokat. én most vettem eztetet megee, 3év gari miatt vettem http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/2867_22103.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 én most vettem eztetet megee, 3év gari miatt vettem http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/2867_22103.htm Mi kettő ilyet vettünk. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 én most vettem eztetet megee, 3év gari miatt vettem http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/2867_22103.htm nemnézkirosszul :excl: életemben nem voltam még aldiban aszittem az is olyan fos mint a lidli vagy a penny hogy olcsón van kis választék és széttiprják benne az emberek egymást Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Mi kettő ilyet vettünk. :( csóró :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 na ez már méret http://kepfeltoltes.hu/101122/duso_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Mennyit hozzak hamutálnak? :excl: V20 túrós Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Mennyit hozzak hamutálnak? :excl: V20 túrós nekem 1et pls Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Kínaiak nagyon unatkoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 széttiprják benne az emberek egymást.... Te hoooool élsz ? Nem 1983 van és a sarki zöldségeshez megjött a narancs és a banán :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 életemben nem voltam még aldiban aszittem az is olyan fos mint a lidli vagy a penny hogy olcsón van kis választék és széttiprják benne az emberek egymást Aldi simán jó, minőségi cuccok vannak, sokszor egy csomó különleges kajaféle, amit itthon egyáltalán nem kapsz. Nem kimondottan olcsó, de sok esetben megéri. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Aldi simán jó, minőségi cuccok vannak, sokszor egy csomó különleges kajaféle, amit itthon egyáltalán nem kapsz. Nem kimondottan olcsó, de sok esetben megéri. :excl: Hümmmm.... Hova jártok Aldiba ? Zimbabwe ? :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Hümmmm.... Hova jártok Aldiba ? Zimbabwe ? :excl: :( :lol: :lol: Svájc b+, csak ott hofer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 egy alkalmi vétel na. 280ig skálázva :excl: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-4316095 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 egy alkalmi vétel na. 280ig skálázva :excl: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-4316095 Elég öszvér az a tacho... csak a sebességnél van piros mutató.. :( A többi meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Hümmmm.... Hova jártok Aldiba ? Zimbabwe ? :excl: :( :lol: :lol: Akkor itthon, MÁS ÜZLETBEN :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Akkor itthon, MÁS ÜZLETBEN :lol: :lol: :lol: Ritkán írsz, de akkor is ezt kapod :excl: gsi-ben farkastörvények uralkodnak :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Mert te mostanában mindenkibe belekötsz :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Na elhoztuk Zsoltee-nak a felniket. Megérte elmenni érte. Az ürömi elág előtt a dugóban belémdurrantott egy Mazda. Betétlap írás. A hátsó lökös durrant el és a csomiajtó éléről jött le a festék picit. :excl: Voltam az itteni Opel szervízben felvetetni a kárt. Ők cserélik majd a lököst. Szerződött partnerei az Uniqának ahol a Mazda biztosítva volt. Jövő héten csinálják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Na elhoztuk Zsoltee-nak a felniket. Megérte elmenni érte. Az ürömi elág előtt a dugóban belémdurrantott egy Mazda. Betétlap írás. A hátsó lökös durrant el és a csomiajtó éléről jött le a festék picit. :( Voltam az itteni Opel szervízben felvetetni a kárt. Ők cserélik majd a lököst. Szerződött partnerei az Uniqának ahol a Mazde biztosítva volt. Jövő héten csinálják. dooh :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Hümmmm.... Hova jártok Aldiba ? Zimbabwe ? :( :lol: :lol: :lol: Annál délebbre... De itt csak Spar van :excl: Meg checkers, meg Pick and Pay... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Na elhoztuk Zsoltee-nak a felniket. Megérte elmenni érte. Az ürömi elág előtt a dugóban belémdurrantott egy Mazda. Betétlap írás. A hátsó lökös durrant el és a csomiajtó éléről jött le a festék picit. :( Voltam az itteni Opel szervízben felvetetni a kárt. Ők cserélik majd a lököst. Szerződött partnerei az Uniqának ahol a Mazda biztosítva volt. Jövő héten csinálják. Nagyobb bajod sose legyen és a kocsinak se!!!!!!! Amúgy nem éri meg jobban lekérni a banktól a megajánlott pénzt és venni egy bontott hátsó lökőst? Vagy ilyen lehetőség már nincs / lehetetlen ilyen lökőst szerezni? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts