J0hnny Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 megtudtuk, hogy Lanti tud olvasni és ismeri a számokat :( :lol: :lol: :lol: Ááááhááááááá! :excl: Ok Ok, így már vágesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 megtudtuk, hogy Lanti tud olvasni és ismeri a számokat :excl: :( :lol: :lol: számolni???? nana! annyit sikerült kiderítenünk, hogy ismeri a hatos számjegyet! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 No...csak odaért Norbi... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 No...csak odaért Norbi... :lol: Naggyon jóó!! :( Én drukkolok neki. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Egy kis segítségre lenne szükségem. Ki lakik Óbudán vagy a környéken? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Egy kis segítségre lenne szükségem. Ki lakik Óbudán vagy a környéken? :excl: :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Egy kis segítségre lenne szükségem. Ki lakik Óbudán vagy a környéken? :excl: haza kell húzni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 haza kell húzni? Hát nem. Van egy felni, óbudán van, felhívtam a srácot, nem rakja el nekem hétvégéig. Szal oda kéne menni és pofátlanul lealkudni és elhozni, hogy én hétvégén elmehessek érte. Dolgozom egész héten délután és nincs időm felmenni pestre. Csupán ennyiről lenne szó... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Piiiistaaaaa!!!! Keresnek!!! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Egy kis segítségre lenne szükségem. Ki lakik Óbudán vagy a környéken? :excl: Akár elő is fordulhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Akár elő is fordulhat. Írok akkor privit Pista. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Írok akkor privit Pista. :( bmw-sekkel nem tárgyalunk :lol: :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 bmw-sekkel nem tárgyalunk :lol: :excl: LUNK ? :( Milyen kocsid van cirmosbogár ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 LUNK ? :( Milyen kocsid van cirmosbogár ? :lol::D:D Opelom lesz áprilistól és utálom a fordot,ennyi :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 :lol::D:D Opelom lesz áprilistól és utálom a fordot,ennyi :excl: :lol: Óóóó, Áprilisban mi lesz ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Óóóó, Áprilisban mi lesz ? :excl: napsütés, szalonnasütés. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 napsütés, szalonnasütés. :lol: Mondd a címet hozom a határidő naptárt :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Mondd a címet hozom a határidő naptárt :excl: :( Bandinál... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Hát nem. Van egy felni, óbudán van, felhívtam a srácot, nem rakja el nekem hétvégéig. Szal oda kéne menni és pofátlanul lealkudni és elhozni, hogy én hétvégén elmehessek érte. Dolgozom egész héten délután és nincs időm felmenni pestre. Csupán ennyiről lenne szó... :( Szóltál volna elhozom neked. :lol: A héten ráérős vagyok délelőttönként. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Szóltál volna elhozom neked. :lol: A héten ráérős vagyok délelőttönként. :excl: Tehát akkor akár el is viheted neki :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Tehát akkor akár el is viheted neki :( Elhoztad? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Elhoztad? :excl: Nem :( Ha ráérsz nézegetni jó-e a felni, akkor tedd meg te. Én only szállítás, nix állapotfelmérés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Hát nem. Van egy felni, óbudán van, felhívtam a srácot, nem rakja el nekem hétvégéig. Szal oda kéne menni és pofátlanul lealkudni és elhozni, hogy én hétvégén elmehessek érte. Dolgozom egész héten délután és nincs időm felmenni pestre. Nocsak. Az megvan hogy elvitték a kocsid, de az vhogy kimaradt hogy vettél egy bömbit. Mindenesetre drakula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 No...csak odaért Norbi... :excl: HATALMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_moto...c-lett-2053592/ http://sportgeza.hu/sport/2010/11/21/miche..._turaauto_vb-n/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 na ez már méret Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts