Atommanó Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Köszönöm szépen! Nemsoká Te is ünnepelhetsz... :( De azt még meg kell élni... :lol: István! Na ma már Te is ünnepelhetsz... :excl: Sok Boldog Születésnapot!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 utólag, előleg, boldog születésnapot Nektek. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 előleg Ne gombozááááááááááááááááááááááááááá :( Istvánnak Boldog Szülinapot :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 utólag, előleg, boldog születésnapot Nektek. :lol: :( :lol: :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Ne gombozááááááááááááááááááááááááááá :lol: Istvánnak Boldog Szülinapot :lol: jó h jöttél :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 :lol: :lol: :excl: inkább arról beszélj, h mennyinek érzed magad, így a ház építés/felujítás közben :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 jó h jöttél :excl: :( Ha eladod a vekit, akkor az opeles társadalom perifériáján leszel, ez remélem, tiszta :lol: Báááárrrrrrrrrr, az eladására csekély az esély :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 inkább arról beszélj, h mennyinek érzed magad, így a ház építés/felujítás közben :excl: :( Hát azért áldom az agyam, hogy nem házépítés lett, csak izmos felújítás... bár ha van lóvé és csináltatja az ember, akkor lehet barátibb, de így, hogy mindent én csinálok sajnos lassan halad... Bár nappaliba már csak a parkettaszegélyt kell felraknom és képeket, apróságok, ilyesmik vannak hátra... terméskő is fent van... lámpák is... háló full kész, gardróbba csütörtökön kezdjük a beépített szekrényt... Valamikor beugorhattok ám...;-) Athos már rég játszott Mazsikával... :lol: Hátra van még a lépcsőfelcsiszolás, festés, fent festés de csak jövőre, gardrób padlószőnyeg, egy két desingelem még, és utána kert... ez lesz jövőre kb... de inkább tavasszal, aztán kerítés, kocsibeállósrész teraszburkolás, stb...stb... Na szerinted hány évesnek érzem magam??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Ha eladod a vekit, akkor az opeles társadalom perifériáján leszel, ez remélem, tiszta :lol: Báááárrrrrrrrrr, az eladására csekély az esély :excl: :( akkor elbontom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Na szerinted hány évesnek érzem magam??? :excl: :( én kb tudom a választ csak tőled is hallani akartam :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Sok boldog születésnapot mindig az aktuális embernek :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Boldog szülinapot neked is István....gondolom szokás szerint leittad magad mint az állat :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Boldog szülinapot neked is István....gondolom szokás szerint leittad magad mint az állat :excl: :( azért mert te az ivásba menekülsz nem kell mindenkinek azt tennie... ő már felelősségteljes apuka :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-b...0_sl-24-4036943 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-b...0_sl-24-4036943 Aztaqrvaaaaaaaaa...van baj... Ellenben akkora ajtaja van, hogy jó lenne nekem simán kertkapunak... :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen...sraptor-4301234 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 jó az első kép http://cgi.ebay.de/c20let-astra-kadett-uni...=item35adcc4b2e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen...sraptor-4301234 :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen...sraptor-4301234 Lehet találóbb lett volna azt írni, hogy "ha nincs pöcsöd akkor legalább tuningfosvágened legyen" :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 jó az első kép http://cgi.ebay.de/c20let-astra-kadett-uni...=item35adcc4b2e ez a dönthető első kerék megoldás nem túl masszívnak tűnik. Ha már állítható akkor inkább lyukak legyenek ne egy ovál nem? Két csavarra bízni, hogy mindig ugyan abban a szögben áll a kerék hát.. Amúgy tetszik a vas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Asszeretném kérdezni hogy nemetudjae valaki, hogy ha üzembentartóival eladnám a GSI-t, akkor le tud kerülni a biztosítás a nevemről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Asszeretném kérdezni hogy nemetudjae valaki, hogy ha üzembentartóival eladnám a GSI-t, akkor le tud kerülni a biztosítás a nevemről? Igen. Tudomáson szerint ha év vége van, akkor meg lehet ezt tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Asszem ez mindent visz ma. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Köszönöm szépen! Nemsoká Te is ünnepelhetsz... :lol: De azt még meg kell élni... :lol: Csak megélem B) :o :D :D István! Na ma már Te is ünnepelhetsz... :( Sok Boldog Születésnapot!!!!! Csak megéltem ;) :lol: :lol: utólag, előleg, boldog születésnapot Nektek. ;) Köszi :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Istvánnak Boldog Szülinapot :D Köszönöm :excl: Sok boldog születésnapot mindig az aktuális embernek :lol: :D Neked is köszi :( Boldog szülinapot neked is István....gondolom szokás szerint leittad magad mint az állat :lol: :lol: Ittam tegnap egy kicsi pálinkát B) ;) ;) ;) Kezdek elzülleni :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts