Lanti Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 tegnap láttam egy rendőrségi smartot, felmatricázva meg minden.... nevetséges.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 ma lett még1 opel a nevemen :) :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 tegnap láttam egy rendőrségi smartot, felmatricázva meg minden.... nevetséges.... MB Magyarország adta a fővárosnak, passz tovább a rendőrségnek, várban használják, tényleg szar lehet ilyen kis kocsival mászkálni ott, pont nagyon rossz erre. DE semmi gond Lanti :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 MB Magyarország adta a fővárosnak, passz tovább a rendőrségnek, várban használják, tényleg szar lehet ilyen kis kocsival mászkálni ott, pont nagyon rossz erre. DE semmi gond Lanti :o :D :) :) hát én az erzsike hídon láttam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 ma lett még1 opel a nevemen :D :o :D :) Egész pontosan egy kadett :) :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Egész pontosan egy kadett :excl: :( :lol: nahát, nahát ezt Lanti miért nem merte mondani? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 hát én az erzsike hídon láttam... Szerintem baromira nincsenek madzaggggggaaaalllllll a dísz térhez kötve :excl: :( :lol: :lol: Mielőtt sokkot kapnál : fkfv-nek is van egy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 nahát, nahát ezt Lanti miért nem merte mondani? :excl: :( szereintem EGYÉRTELMŰ :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 szereintem EGYÉRTELMŰ :excl: :( :lol: :lol: mert túl szép, hogy igaz legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 mert túl szép, hogy igaz legyen :excl: Te már fent vagy??Ja aki szabin van ma is... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Te már fent vagy??Ja aki szabin van ma is... :( mert megteheti :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 nagyfék valakinek? http://racing-bazar.hu/versenyautoalkatres...embo_fek_design Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 ma lett még1 opel a nevemen :lol: :excl: :( :lol: Képek? nagyfék valakinek? http://racing-bazar.hu/versenyautoalkatres...embo_fek_design LOL :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Te már fent vagy??Ja aki szabin van ma is... :( na mivan bevezették az áramot ott vidéken, vagy asszony megtanított a gép használatára? Ilyen szabin legyél te :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 na mivan bevezették az áramot ott vidéken, vagy asszony megtanított a gép használatára? Ilyen szabin legyél te :excl: Beteg vagy csávó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 mert megteheti :excl: te mondod? Ott hagytad a barátodat a sz.rban. Szegény halálra dolgozza magát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Beteg vagy csávó ? Sajna van egy kis bajom amire figyelni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Sajna van egy kis bajom amire figyelni kell. és csak most vették észre? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Sajna van egy kis bajom amire figyelni kell. de hisz már van Asztrád :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Na kapjátok be, amúgy születésemkor vették észre, de én csak 18 évesen tudtam meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 tudjunk, nem viccelünk vele, elnézést :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 na még1 utolsó: már születésedkor tudták, hogy kadettod lesz? :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 de hisz már van Asztrád :excl: :( és már teljes téli üzemmódban van, meg is nyugodtam, én hülye viszont a kadetton behúzva hagytam a kéziféket még mikor leraktam a garázsba így be is állt. Húzta a seggét mikor el akartam vele kedden indulni, de tolatásra kiakadt, legalábbis azt hittem. Kb. 50 métert mentem vele és szét is esett valami a bal hátuljában. :lol: Jó mert mindig csinálom a programot magamnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 na még1 utolsó: már születésedkor tudták, hogy kadettod lesz? :excl: :( Ez jó, amúgy nem gond sajna szarul lettem összerakva de ez van. Én már átestem a holtponton 20 éves koromra, addig kell élni az életet amíg lehet. Muszáj beleszarni, és el kell fogadni, kicsit nyugisabban kell élni ennyi. Régen zavartak a viccelődések de most már nem nagyon. El lehet ezzel élni normálisan 100 évet is csak jó barátokat kell találni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Ez jó, amúgy nem gond sajna szarul lettem összerakva de ez van. Én már átestem a holtponton 20 éves koromra, addig kell élni az életet amíg lehet. Muszáj beleszarni, és el kell fogadni, kicsit nyugisabban kell élni ennyi. Régen zavartak a viccelődések de most már nem nagyon. El lehet ezzel élni normálisan 100 évet is csak jó barátokat kell találni :excl: :( Én mondjuk akartam szólni, hogy 4 füled van, deeeeeeee nem tudtam hogy még nem vetted észre, és nem is mondták :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts