Atommanó Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 egyelőre Köszönjük... :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Én mindig azt mondom, hogy egyenlőre a hentes darabolja a lábadat.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 egyelőre Én ezt szoktam linkelni ilyenkor :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Én ezt szoktam linkelni ilyenkor :o Akár Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 :o :D :) :P Nem ma kezdtem... :) :( http://www.kepfeltoltes.hu/101104/99347056...ltoltes.hu_.jpg Facebook - Car Town a Facebookon - Subaruklub.hu Fórum Új Hozzászólások :( :D Látom nem dolgozol!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Facebook - Car Town a Facebookon - Subaruklub.hu Fórum Új Hozzászólások :o :D Látom nem dolgozol!! :( Ennyi fizuért örüljenek, ha netezni bejövök... :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Ennyi fizuért örüljenek, ha netezni bejövök... :o :D :) Hát igen, én megkönnyeztem egy picit! :( Mondjuk az tény hogy emelhetnének egy picit a sason, mondjuk a duplájára! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 redi a tescoba asszonnyal.. hahaha :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 redi a tescoba asszonnyal.. hahaha :o :D :) Mondtam, hogy várj meg csak leteszem a kocsit de beszélhet az ember a nagy hombár fejednek...felszívódtál hiphop :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Mondtam, hogy várj meg csak leteszem a kocsit de beszélhet az ember a nagy hombár fejednek...felszívódtál hiphop :D :) állhattál volna a veki mellé..... azért még mindig feeling a turbos autó :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 kicsit leesett a vectra turbo ára... Sziasztok! Eladnám a Vectra-A TURBO (C20-LET) 92-es évjáratú autómat. 204 LE, 248 km/h, 6 sebességes váltó, 198.000 km. Az autó korának megfelelő jó műszaki állapotú, napi használatban van. Új autó vásárlása miatt feleslegessé vált. Motor, váltó jó. Olajat nem eszi, de a turbo felújításra szorul. Adok hozzá egy új gyári turbo felújító készletet, kb 50 ezer Ft értékben. Csak első kerék hajtású. Jó az autó, csak kicsit foglalkozni kell vele, de nekem nincs időm rá. Ára: 250.000,- Ft FIX ÁR, tehát alku nélkül értendő!!!!!!!!!! Az autó Hódmezővásárhelyen van (Csongrád megye). Érdeklődni csak telefonon: 20/4499-717 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Mondtam, hogy várj meg csak leteszem a kocsit de beszélhet az ember a nagy hombár fejednek...felszívódtál hiphop :) :) Sietett át az ósanba :( Veki.. 250? Kilóra adja? :( "kicsit foglalkozni kell vele" biztos, hogy csak kicsit? :o Am: csak nem innen valakié? :D Csaba: blokkoló... neked lehet tényleg megérné.. akár egy komolyabb is.. Valamelyik nap én is elfilóztam, amikor valami 60 körül láttam egyet.. bár az lehet olyan is.. meg nekem szerencsére még nem érné meg annyira. Ha belegondolok hogy a 7 év alatt, ősz-visz sacc 3 esetleg 4 csekket kaptam, és miket toltunk... pláne a 2003-2006-2007 közötti időkben :D És a csekkek se a 160-180-al a Hungárián, vagy 200+ 2/a-n időszakból jöttek össze (szerencsére), hanem szintén ilyen 50 helyett 6x-el esetekből.. Autó átépítések: Elég komoly.. van ám anyag beépítve.. toyota nagyon brutál.. az a műszerfal.. mint egy űrrepülő :D Na.. ők biztos jól megcsinálnák az én kis kezdődő rozsdáimat is.. (najó.. a tankbetöltő már több mint kezdődő) csak tudnám megfizetni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Am: csak nem innen valakié? :o Nem, de tudjuk hol van. http://www.hasznaltauto.hu/auto/wiesmann/g..._mf4_gt-3842554 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 ez megint egy érdekes/valós? autó... olyan mint anno az a veki volt 700é http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...calibra-4277624 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 ez megint egy érdekes/valós? autó... olyan mint anno az a veki volt 700é http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...calibra-4277624 Csak nem értem mit akarnak vele. Kétlem hogy itthon lenne az autó, ha kint lenne akkor se 700 lenne az ára...vagy azt mondják hogy majd behozzák és kérnek előleget ? Arra meg úgysem adna senki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Mókás... a háttérben nem magyar rendszámú autó... :D Ha még sima turbo lenne, talán, csak csak...de 4X4 B Corsa... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Mókás... a háttérben nem magyar rendszámú autó... :) 1x nekem is az tünt fel, de ott van a rendszáma az ablakba :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 A szélvédő mögött is piros (ideiglenes)Német rendszám van. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 csak a regadó rá 400 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 És téééééényleg... :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 kékfekete bontás racingbazaron :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 kékfekete bontás racingbazaron :D :) 560-as befecsikkel...de hovaminek akkorabele???? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 560-as befecsikkel...de hovaminek akkorabele???? :o kellaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 560-as befecsikkel...de hovaminek akkorabele???? :o Há hogy el ne olvadjon, tudod :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 560-as befecsikkel...de hovaminek akkorabele???? :o Meg a Cossi fej is szereti ha turbósítják :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts