mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Ha gyors vagy még most is el tudod kapni Az, de csak ha értelmét látom :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Na páran kérték, hogy dobjak már fel képet a terasztetőrőőőőő...hát ittenvane... ... Még csak lenolajjal kezeltem le, majd valami vörösfenyő színűt szeretnénk...közepén plicarbonát, és direkt jó magas is lett, hogy világos legyen alatta... Lesz majd még apácarácsos párkányrész is, de az majd csak a sufnibontás után, mert arrafelé folytatódni fog a terasz... :) Kafa lett :o Anno nekünk is be lett csinálva, de hiába magas az is, azóta túl sötét van szerintem az előszobában. Sufnibontás időpontot kíváncsian várom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Kafa lett :o Anno nekünk is be lett csinálva, de hiába magas az is, azóta túl sötét van szerintem az előszobában. Sufnibontás időpontot kíváncsian várom :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Zsííííír házad van Anti. Én mondjuk vidéki paraszt vagyok, nagy családi házba nőttem fel, focipálya nagyságú udvarral, de nekem nagyon nem hiányzik, megvagyok a kis panelban :o Érdeke3s aki itt, annak ott a jó, aki meg ott annak meg itt :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Zsííííír házad van Anti. Én mondjuk vidéki paraszt vagyok, nagy családi házba nőttem fel, focipálya nagyságú udvarral, de nekem nagyon nem hiányzik, megvagyok a kis panelban :o Érdeke3s aki itt, annak ott a jó, aki meg ott annak meg itt :D :) Mi laktunk a szülőkkel panelban, aztán kertesben, aztán én külön panelban... én imádom a kertes feelinget, bár egyelőre még a meló több volt mint az élvezet, de jövő nyáron már lesz herevere is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 de jövő nyáron már lesz herevere is... :( A vendégeknek :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 A vendégeknek :o :D :) :) Nem, ők ásni jönnek, és sufnit bontani... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Nem, ők ásni jönnek, és sufnit bontani... :o :D Mondtam : szóljál :) :) :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Mondtam : szóljál :o :D :) :) Mondtam: Fogok... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 és igen... http://divany.hu/kultur/2010/11/04/itt_az_...ris_3_trailere/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 nekem nagyon nem hiányzik, megvagyok a kis panelban :o Egyelőre a szülőknél tengődöm megint,de én ugyanígy vagyok vele.Nem hiányzik a kert kicsit sem. Egy kényelmes aknás garázs annál inkább! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Egyelőre a szülőknél tengődöm megint,de én ugyanígy vagyok vele.Nem hiányzik a kert kicsit sem. Egy kényelmes aknás garázs annál inkább! :o Nálunk van kert, aknás garázs is (fateromé ), de a gsivel nem tudtam beállni oda soha, faterom a terepjáró ignissel be tud menni, én nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Nálunk van kert, aknás garázs is (fateromé ), de a gsivel nem tudtam beállni oda soha, faterom a terepjáró ignissel be tud menni, én nem :o Nekem nagymuternál, 3 utcányira van egy feljárós emelvény, állítható keréktávval, de sajna nem tudok rá felállni, trabira-ladára méretezték és a feljáró tetejénél leérne a kasztni alja. Bár már nézegettem,hogy a nagyflexxel adok a pofájának és akkor még jó is lehet. Vagy az egészet elhozom ide a mi udvarunkba,ott úgysem használja senki már,az autószerelő mester elköltözött rég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Egyenlőre ... Ez nem vártam volna tőled... :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Nálunk a kert is csupa akna... :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Ez nem vártam volna tőled... :D :) :) :o hol találtad? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Nálunk a kert is csupa akna... :D :) :) Hidd el,ha csinálsz garázst,akna nélkül hozzá se kezdj! ...és nem a kutya-mutya aknájára gondoltam. :o Sosem lehet tudni mikor fogsz a bubu alá bújni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Metál van! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Troger Society Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 :o hol találtad? :D :D :) :) :D Nem ma kezdtem... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 :o :D :) :D Nem ma kezdtem... :) :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Még jó hogy mind a ketten moderátorok vagytok. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Még jó hogy mind a ketten moderátorok vagytok. :o Beszótá? :) Kecseg béemvés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Beszótá? :D Kecseg béemvés! :o Nono, még nem... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Ez nem vártam volna tőled... :o :D :) egyelőre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts