Atommanó Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Nem vagyok sértődékeny, csak a múltkor ugye összeugattunk Lantival, azt hittem hogy nem fér el mellettem. :) És tényleg... :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Mire a csettegőddel felérsz ide... :o Addig te gyalog leszel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Nem vagyok sértődékeny, csak a múltkor ugye összeugattunk Lantival, azt hittem hogy nem fér el mellettem. :o ugyan...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 helyes helyes... opelest le is mondhatod :o :D :) Neked is necces!Fauvé tesdvír! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Addig te gyalog leszel... :D Az 1.3 VVT Ignác még mindig fürgébb mint a félv6 :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Neked is necces!Fauvé tesdvír! :o drága aranyom.. több opelem van mint neked szerintem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 drága aranyom.. több opelem van mint neked szerintem...... :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 :o :D :) mondjuk ezen sírni kéne inkább :) :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Mit eszünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 mondjuk ezen sírni kéne inkább :o :D :) :) :( :( Beszabehu! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Mit eszünk? Bikaherepaprikás... Fincsi mi? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Mit eszünk? Valami kóser kaját,ha lehet! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Az 1.3 VVT Ignác még mindig fürgébb mint a félv6 :) :o de te sűrűbben állsz meg tankolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 de te sűrűbben állsz meg tankolni :o ...de ott még van egy népi hangszer pluszban,nem 3 köcsögduda pöfög! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 ...de ott még van egy népi hangszer pluszban,nem 3 köcsögduda pöfög! :o Akkor megyek a másik ketyegővel :D Vennem kéne egy opelt, az se baj, ha jó és olcsó, mert ez így borzasztó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Vennem kéne egy opelt, az se baj, ha jó és olcsó, mert ez így borzasztó. :o Mi nem tetszik a placsban? Nagyon szerelmes voltál bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 ezt löttem ma a garázsunknál... húb+volt.... nem tudom h csak opc line v opc volt mert felirat volt az oldalán hátul meg insignia turbo volt csak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 :o Mi nem tetszik a placsban? Nagyon szerelmes voltál bele! Elvónék vele, de hiányzik a "bütykölés" Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 ezt löttem ma a garázsunknál... húb+volt.... nem tudom h csak opc line v opc volt mert felirat volt az oldalán hátul meg insignia turbo volt csak ######a az az avectra a fa alatt....gondolom az a lényeg. Am egy csak egy lájn.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Elvónék vele, de hiányzik a "bütykölés" Kölköknek egy szerszámos láda, aztán ráérsz bütykölni.... :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Elvónék vele, de hiányzik a "bütykölés" Én azt mondom neked,ne hiányold! :o A két ótvar szaromra elég pénzt kell költeni és még így sem vagyok velük elégedett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Kölköknek egy szerszámos láda, aztán ráérsz bütykölni.... :D :) láda van :) Én azt mondom neked,ne hiányold! :( A két ótvar szaromra elég pénzt kell költeni és még így sem vagyok velük elégedett. de nekem hiányzik :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Én kiszámoltam egy 323i-re, 18 helyett ( amit most a gsire fizetek ) 26 lenne a biztosításom. :o Atyaúrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrristen :D :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 csabi, cabrióba volt gyárilag XE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 csabi, cabrióba volt gyárilag XE? Nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts