Lanti Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 ugye ez céges kocsi, a cég intézi intézte a dolgokat(nem tudom pontosan mit), már rég meg is lett csinálva a kocsi, azt nem értem, hogy ugye volt kint rendőr és akkor mit kellett volna tennem, hogy ne évüljön el..minden másnap bemenni és feljelenteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Elévült...ennyi. Biztosítódnál voltál bent? Várjááá máárrrrr, elévül ennyi ? Azért ennek nem így kellene működnie.... Kutya elásta az iratokat vagy mi van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 amúgy meg a biztosító addig semmit nem csinál, mond még nincs ez esetben rendőrségi határozat róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 amúgy meg a biztosító addig semmit nem csinál, mond még nincs ez esetben rendőrségi határozat róla... Ez az a duma,amivel sok embert bealtatnak. Én annó nem vártam a rendőrökre,a biztosítónál addig vertem az asztalt,amíg nem cselekedtek. Én bemennék a rendőrséghez és felelebezznék,bár ha a céged pénzhez jutott a biztosítótól már,akkor kár ezen lovagolni,sajnos a mocisnak van valami "jóakarója" odafent a rendőrpalotában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Lanti...inkább haverkodj össze vele, mint hogy felnyomd... <_< Tud valamit a csávó... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Lanti...inkább haverkodj össze vele, mint hogy felnyomd... <_< Tud valamit a csávó... :) :D Van benne ráció! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Lanti...inkább haverkodj össze vele, mint hogy felnyomd... -_- Tud valamit a csávó... :icon13: :lol: :D :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 megjött ma a kis kadett távirányítós autó, benne van még a gari papirja, hogy 1985.11 valamikor vették... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 megjött ma a kis kadett távirányítós autó, benne van még a gari papirja, hogy 1985.11 valamikor vették... És ezek után hogy állnak szóba veled a barátaid?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 És ezek után hogy állnak szóba veled a barátaid?????? nincsenek barátaim... az utolsóba is csalódnom kellett.. sajnos még olvasni se tudja :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 nincsenek barátaim... az utolsóba is csalódnom kellett.. sajnos még olvasni se tudja :o :D :) Mér ne tudná olvasni? Vasárnap bekötötték neki a netet nem? :) Ezt a rendőrségi ügyet nem értem. Mi az, hogy elévül ha egyszer csinált valamit. űakkor ha megölök valakit de húzom az időt elévül az is és kész? Én tuti nem hagynám annyiban. Az ilyen köc.ögök ne ússzák már meg állandóan. Bezzeg ha nem céges verda lenne, vagy valakinek a kis szeretett megépített autójába ment volna bele.... Nem beszélve arról, hogy ha megússza felül újra egy másikra és megy tuvább, mondván á simán elrendezhető a dolog. Kicsit megvágják anyagilag meg bekerül a rendőrségi rendszerbe hátha visszatartja a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ezt a rendőrségi ügyet nem értem. Mi az, hogy elévül ha egyszer csinált valamit. űakkor ha megölök valakit de húzom az időt elévül az is és kész? Igen :D Annoolvastam, hogy a vagyonosodási vizsgálatoknál hivatkoztak sokan arra, hogy évekkel ezelőtti sírrablásból szerezték a pénzt...metr annak azt hiszem 7 év volt az elévülési ideje és utánna már nem lehetett vele semmi csinálni.... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Lanti...inkább haverkodj össze vele, mint hogy felnyomd... :( Tud valamit a csávó... :o :D Vagy simogassa meg a púpját és szerencséje lesz. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 közben gondolkodtam, hogy mivel az egész cég az allianzenál van biztosítva, így lehet h ők intézték a dolgot , mert náluk van olyan lehetőség h ö intézi a másik biztosítójával ha te nála vagy... majd kiderül ma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 ez zsir szerintem... http://racing-bazar.hu/alkatresz/spoiler-s...or_valtoszoknya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 ez zsir szerintem... http://racing-bazar.hu/alkatresz/spoiler-s...or_valtoszoknya 8000é? Komoly... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 8000é? Komoly... de bőr, nem műbőr.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 de bőr, nem műbőr.. 5500 kisker nálunk a bőr, de tény, hogy nem hímzett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Igen :D Annoolvastam, hogy a vagyonosodási vizsgálatoknál hivatkoztak sokan arra, hogy évekkel ezelőtti sírrablásból szerezték a pénzt...metr annak azt hiszem 7 év volt az elévülési ideje és utánna már nem lehetett vele semmi csinálni.... :o Jó sok Indiana Jones-szal lakunk egy országban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 mert náluk van olyan lehetőség h ö intézi a másik biztosítójával ha te nála vagy... majd kiderül ma... Ez a lehetőség minden biztosítónál adott... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ez a lehetőség minden biztosítónál adott... :o Tényleg ? Mióta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Tényleg ? Mióta ? Ha olyas valakivel ütközöl,akinek nincs biztosítása,akkor a saját biztosítód is intézheti az ügyed,sőt akár a MABISZ-hoz is fordulhatsz. Sajnos saját tapasztalat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ha olyas valakivel ütközöl,akinek nincs biztosítása,akkor a saját biztosítód is intézheti az ügyed,sőt akár a MABISZ-hoz is fordulhatsz. Sajnos saját tapasztalat... Ja hogy heti, mert az allianz az átvállalja biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ja hogy heti, mert az allianz az átvállalja biztos. Át is vállalja,az okozó félen aztán polgári peres úton be is hajtják. Olvass kicsit utána,ha ennnyire érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Át is vállalja,az okozó félen aztán polgári peres úton be is hajtják. Olvass kicsit utána,ha ennnyire érdekel. Nem érdekel, ott vagyok náluk :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts