Kisfarkas Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ez aztán a motortér, mingyá elönt a sárga irigység :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 :) :D <_< nagyon jóóóó :icon13: vagy ez : gondolom már volt itt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...rbo_3.6-3895704 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...rbo_3.6-3895704 :) Szép ára van még mindig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...rbo_3.6-3895704 :) Oké, hogy ritkaság de ennyit ér ez? 4 milkáért kapsz már simán j asztrát is ami nem rohad és egy darabig nincs vele gondod. Én olyan 2-t tartok reálisnak, persze tudom, hogy nagyon kevés eredeti van de akkor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Oké, hogy ritkaság de ennyit ér ez? 4 milkáért kapsz már simán j asztrát is ami nem rohad és egy darabig nincs vele gondod. Én olyan 2-t tartok reálisnak, persze tudom, hogy nagyon kevés eredeti van de akkor is. Majd szólj, ha látsz annyiért eladót, ami járóképes és nem törött :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Oké, hogy ritkaság de ennyit ér ez? 4 milkáért kapsz már simán j asztrát is ami nem rohad és egy darabig nincs vele gondod. Én olyan 2-t tartok reálisnak, persze tudom, hogy nagyon kevés eredeti van de akkor is. Sztem te vagy az első a világon aki egy Lotus Omegát egy J astrával hasonlít össze :) :D <_< Úgy hallottam hogy ez a példány nincs jó bőrben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Ez már tudna szántani is! :) A repülőt vontató Touareg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Sztem te vagy az első a világon aki egy Lotus Omegát egy J astrával hasonlít össze :) :D <_< Úgy hallottam hogy ez a példány nincs jó bőrben. Hát pont erről beszélek, 4 milkáért adnak egy olyat ami lehet, hogy szar. A j astrát meg azért írtam, mert az is ebben az árban van, és az tuti nem szar. Lehet nem értettétek meg a mondanivalómat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Hát pont erről beszélek, 4 milkáért adnak egy olyat ami lehet, hogy szar. A j astrát meg azért írtam, mert az is ebben az árban van, és az tuti nem szar. Lehet nem értettétek meg a mondanivalómat. 4gurigáért milyen Jastrat kapsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 4gurigáért milyen Jastrat kapsz? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...ssentia-3672700 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...ssentia-3672700 Ezt én is megtaláltam, köszi... Ha új autót veszek, vagy egy lotus omegával hasonlítom össze, akkor nem ilyen fapadosat nézek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Ezt én is megtaláltam, köszi... Ha új autót veszek, vagy egy lotus omegával hasonlítom össze, akkor nem ilyen fapadosat nézek. :) Kérdés az volt, hogy milyet kapsz ennyiért, ilyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Kérdés az volt, hogy milyet kapsz ennyiért, ilyet :) ehhez most semmi kedvem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 ehhez most semmi kedvem Depisééég van ? :) Akkor is ezt kérdezted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Depisééég van ? :) Akkor is ezt kérdezted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Márk ? Vagy csajok ? :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Márk ? Vagy csajok ? :) :D <_< :icon13: Semmi ilyesmi. Állllmmoosss vagyok, aludni szerettem volna, és felkeltettek. Ennyi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Semmi ilyesmi. Állllmmoosss vagyok, aludni szerettem volna, és felkeltettek. Ennyi. :) De ismerős :D Szombat ugyebár <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 De ismerős :D Szombat ugyebár <_< Jahh, és még a telefon is csörgött... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Jahh, és még a telefon is csörgött... :) :D <_< :icon13: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Hát pont erről beszélek, 4 milkáért adnak egy olyat ami lehet, hogy szar. A j astrát meg azért írtam, mert az is ebben az árban van, és az tuti nem szar. Lehet nem értettétek meg a mondanivalómat. Amúgy vannak sokkal drágább lotus omegák is külföldön. Egy sorszámozott kultuszmodell aminek a száma jelentősen lecsökkent sztem simán kerülhet annyiba mint egy új autó :) Ez olyan mintha veszel egy OT-s vasat 3 millió Ft-ért.....(na jó az legalább jobb állapotú :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Szégyelljék magukat azok, akik nem tagjai a GSI Club Hungary-nak, és még is felmatricázzák az autóikat a klubmatricával... gondoltam, ezt így beírom, aztán kezdjen vele mindenki amit akar... tuning az van... 5 pénz klubtagságira már nem futja...de a klubmatricát azért büszkén felrakják... ez milyen már... szerintem szomorú.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Szégyelljék magukat azok, akik nem tagjai a GSI Club Hungary-nak, és még is felmatricázzák az autóikat a klubmatricával... gondoltam, ezt így beírom, aztán kezdjen vele mindenki amit akar... tuning az van... 5 pénz klubtagságira már nem futja...de a klubmatricát azért büszkén felrakják... ez milyen már... szerintem szomorú.... Szerinted olvassák? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts