Vktr Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 E55 AMG is megvolt ma :) Nemtom melyik a durvább, ez, vagy az M5, nehéz kérdés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 E55 AMG is megvolt ma :) Nemtom melyik a durvább, ez, vagy az M5, nehéz kérdés... :D Én az M5öt kérem <_< Fizetőkapukat ismét rendszerbe helyezm he-he :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Mi oly vicces? Te ilyenen felkapod a vizet? :) Mindig azt nézd ki írja, és nem az hogy mit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 E55 AMG is megvolt ma :) Nemtom melyik a durvább, ez, vagy az M5, nehéz kérdés... :D Én is az M5-re szavazok... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Én meg mind a kettő árát elfogadnám. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Én is az M5-re szavazok... :) Me suhancok vagytok, a merci sokkal finomabban tépi le a fejed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 :D Hogy tolja az orrát -_- Na Zsóti, láthatod más is vezet így pályán <_< :icon13: Csákó nem szívbajos az elemek miatt, vagy lassúak a reflexei :lol: Orrmotorosnál kicsit nagyobb lett volna a kár :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Te ilyenen felkapod a vizet? :) Mindig azt nézd ki írja, és nem az hogy mit :D Te hol látsz ebben a kommentben idegeskedést? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Te hol látsz ebben a kommentben idegeskedést? :D Jaaa, a kommentbe nem, hanem ami mögötte van!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Hogy tolja az orrát :lol: Na Zsóti, láthatod más is vezet így pályán :D <_< Csákó nem szívbajos az elemek miatt, vagy lassúak a reflexei :icon13: Orrmotorosnál kicsit nagyobb lett volna a kár :) Elég nagy kár az így is, vennék belőle 2db cc passatot -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Jaaa, a kommentbe nem, hanem ami mögötte van!! :) Azért az már korrekt, hogy ismeretlenül is tisztában vagy azzal, hogy mit hogyan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Azért az már korrekt, hogy ismeretlenül is tisztában vagy azzal, hogy mit hogyan. :icon13: Jó haverom Csernus, meg utasom! :) Például! A másik személy ellen irányuló haragod, valójában a saját felelősséged elhárítása az emocionális konfliktusok terén. :D :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Na Zsóti, láthatod más is vezet így pályán :) :D De ez háccsókerekes. még jó hogy tolja az orrát kanyarban :icon13: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 De ez háccsókerekes. még jó hogy tolja az orrát kanyarban :icon13: :) Mesélj csak, 4x4es hogy viselkedik a kanyarban ? :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 A másik személy ellen irányuló haragod, valójában a saját felelősséged elhárítása az emocionális konfliktusok terén. :) :icon13: :D Én alapvetően támogatom a gugli minnél több használatát <_< :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Mesélj csak, 4x4es hogy viselkedik a kanyarban ? :) :D Nem tudom, nem volt még 4x4es autóm. <_< Egyébként, ez kb úgy jött most ide mint J0hnny múltkori Mantás kommentje, kb sehogy. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Jó haverom Csernus, meg utasom! :) Például! A másik személy ellen irányuló haragod, valójában a saját felelősséged elhárítása az emocionális konfliktusok terén. :D :icon13: <_< Agyadra ment már. :lol: Az, hogy a másik fél, eleve rosszallóan, mondhatni provokatívan ír, az már nem az én problémám. -_- Az meg megint nem az én defektem, hogy ebben Te azt látod, hogy én vagyok haraggal. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Nem tudom, nem volt még 4x4es autóm. <_< Egyébként, ez kb úgy jött most ide mint J0hnny múltkori Mantás kommentje, kb sehogy. :icon13: Azt mondtad, hogy hátsóóóóóókerekes tolja az orrát kanyarban :) :D Gondoltam, megkérdezem mi a franko a 4x4 kapcsán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 E55 AMG is megvolt ma :) Nemtom melyik a durvább, ez, vagy az M5, nehéz kérdés... :D Te meg milyen társaságba keveredtél ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 A toronymerevítő durva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 süt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 :) Nehogymár a c témát mozgassátok :D Kérem a telefonszámodat pls Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nehogymár a c témát mozgassátok :) Kérem a telefonszámodat pls facebookon megtalálod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts