Szaszagsi Elküldve Április30, 2005 Elküldve Április30, 2005 Blitz! 20km-el ezelőtt lett cserélve az összes hajtókar, vonalbafúrva (vagy mi) meg kisúlyozva meg minden...Amúgy megnéztük, és semmi elváltozás... csak a csapács, meg a főtengely kapott... Azt azért még jó lenne tudni mi volt előbb csapágyas lett, vagy előbb az olajpumpa adta meg magát... :roll: A második verzió jobb lenne, mert akkor megvan a hiba okozója, ha meg előbb csapágyas lett, akkor aztán lehet nyomozni, hogy mi a szent szar okozhatta... :roll: Szeva!!! Nálam eddig még mindig a pumpa adta meg magát és utánna a csapágy! Forditva elég érdekes egybeesés lenne a kettő!!!
Atommanó Elküldve Április30, 2005 Elküldve Április30, 2005 Igen de előfordulhat e egyáltalán... Mert hogy annyi rézreszeléket találtunk az olajban, hogy az nem attól a 10 másodperctől lett amikor félreálltam... :roll: De bízom benne, hogy az olajpumpa okozza mert mi lehet más... :roll: Új verdával mizu??? Múltkor mexakadtunk... :roll: és nem tudtalak visszahívni...
PetiGSI Elküldve Május1, 2005 Elküldve Május1, 2005 OFF Carstylingon kihívott egy Trabi........és jelenleg 141 . 40 -re vezet a Trabi! Ha kikapok mi értelme annak az oldalnak?! Hmmm.....nehogy má ennyire gagyi legyen egy GSI :smt011 ON
tgabika76 Elküldve Május1, 2005 Elküldve Május1, 2005 OFF Carstylingon kihívott egy Trabi........és jelenleg 141 . 40 -re vezet a Trabi! Ha kikapok mi értelme annak az oldalnak?! Hmmm.....nehogy má ennyire gagyi legyen egy GSI :smt011 ON OFF Annak az oldalnak amúgy sincs sok értelme. Az már régen nem az autókról szól, hanem hogy kinek van több haverja. ON
Mezo Elküldve Május1, 2005 Elküldve Május1, 2005 Hali! Nekem is megadta magát ez a stabilizátor b@szás! De szerencsére hétvégén sikerült is kicserélnem. És csak 2000 Ft,- volt az ára!!! Így kéne ugye kinéznie: Na most ehhez képest az enyém: Aranyos, nem? :lol: Üdv.: Mező
Kess Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 magyar utak rulez! :? :? :evil: na tegnap felkerült a 9colosokra a gumma, úgyhogy maholnap tolom a kovácshoz, hogy kalapálja ki....végre! 8)
greg Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Hali! Nekem is megadta magát ez a stabilizátor b@szás! De szerencsére hétvégén sikerült is kicserélnem. És csak 2000 Ft,- volt az ára!!! Ilyet én is játszottam már. Nekem egy betondarab tépte le a csavar alsó részét. A cserét meg egyedien kellet megoldanom. :? Utángyártott nem akart felmenni a helyére, hiába kentem, pajszeroltam. Beillene a copácos topikba.... :? Ha elmondanám, hogy ráhegesztettem egy 10-es csavart a stabilizátorra és annál fogva húztam rá a gumit egy nagy alátéttel, biztos a fejeteket fognátok, de nem mondom el... :oops: :oops: :roll: (A csavart utána levágtam, stabilizátort átfestettem)
adobodo Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Sziasztok Kérdés: Hidegen indul az auto, viszont melegen mindig leáll. Ha gázfröccsel indulok akkor beáll az alapjárat és ok. Mi lesz ez?? Alapjárati motor??? :shock: Előre is köszi!!
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Sziasztok Kérdés: Hidegen indul az auto, viszont melegen mindig leáll. Ha gázfröccsel indulok akkor beáll az alapjárat és ok. Mi lesz ez?? Alapjárati motor??? :shock: Előre is köszi!! Akár lehet az is. Milyen motor ?
Mezo Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Én is szépen "gányoltam", bár nekem inkább a törött biz-basz leszerelésével voltak gondjaim. Nem nagyon tudtam semmivel sem eléggé megszorítani, hogy lehúzzam a rúdról. De végül csak sikerült!!!
aztec Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 nahát :shock: mikre nem derül fény... végre megnyugodtam h nemcsak én hekkelem a gépet ezerrel ahogy tudom mikor helyzet megkívánja :lol:
greg Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 nahát :shock: mikre nem derül fény... végre megnyugodtam h nemcsak én hekkelem a gépet ezerrel ahogy tudom mikor helyzet megkívánja :lol:Én abból indultam ki, hogy ütni nem szabad semmit. (Ha nem muszáj...) Akár lehet az is. Milyen motor ? Nekem egy tagnapi szerelés után, minek során lekerült az alapjárati motor (majd vissza) ugyanezt produkálta. Az elektromos csatlakozót megmozgattam, és máris jó lett. Azóta semmi gond.
aztec Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Akkor látnád greg a lakatosom :D Báz nekem a fogtöméseim és a szívem fáj, mikor emberünk dolgozik.... Most fogja nyisszantani az orrát a kicsikémnek :lol:
greg Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Hát igen. A műtét az olyan, amin túl kell lenni, utána egy bizonyos idő elteltével már nem fáj. :wink:
gsi.tamás Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Történt egy kis plasztikai műtét és hibajavítás az autómon! Itt az eredmény: Kiváncsi vagyok a véleményekre a + és a - is érdekel. Nekem nagyon tetszik így most.
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Történt egy kis plasztikai műtét és hibajavítás az autómon! Itt az eredmény: http://img.tar.hu/gsitamas/img/12099115.jpg Kiváncsi vagyok a véleményekre a + és a - is érdekel. Nekem nagyon tetszik így most. Keessssssss neked mióta van G Astra mocitetőd ?
aztec Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 igaz h Tomi írta Isti de mind1 :lol: ilyen lett volna az enyím is csak vékonyítani akartam a tartó részen és az már nem bírta volna, így meg nem tessik... Tom sokat mokoltatok vele?
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 ....igaz h Tomi írta Isti de mind1 :lol:.... Jahhh, tényleg. Bocs Tomi :roll:
adobodo Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Ja bocsi, ezt me' lehagytam, c20xe. És köszi az eddigi helpet.
iqbéla Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Történt egy kis plasztikai műtét és hibajavítás az autómon! Itt az eredmény: Kiváncsi vagyok a véleményekre a + és a - is érdekel. Nekem nagyon tetszik így most. A motorháztető a g astra elejével nagyon szép, mostantól én is ilyet akarok! 8). Mennyi egy ilyennek a költségvetése? A fellni viszont nem tetszik... habár ez egy pillanatig se befolyásoljon, neked kell, hogy tetszen, nem nekem :wink:
Recommended Posts