Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Blitz!

20km-el ezelőtt lett cserélve az összes hajtókar, vonalbafúrva (vagy mi) meg kisúlyozva meg minden...Amúgy megnéztük, és semmi elváltozás...

csak a csapács, meg a főtengely kapott...

Azt azért még jó lenne tudni mi volt előbb csapágyas lett, vagy előbb az olajpumpa adta meg magát... :roll:  

A második verzió jobb lenne, mert akkor megvan a hiba okozója, ha meg előbb csapágyas lett, akkor aztán lehet nyomozni, hogy mi a szent szar okozhatta... :roll:

Szeva!!!

Nálam eddig még mindig a pumpa adta meg magát és utánna a csapágy!

Forditva elég érdekes egybeesés lenne a kettő!!!

Elküldve

Igen de előfordulhat e egyáltalán...

Mert hogy annyi rézreszeléket találtunk az olajban, hogy az nem attól a 10 másodperctől lett amikor félreálltam... :roll:

De bízom benne, hogy az olajpumpa okozza mert mi lehet más... :roll:

Új verdával mizu???

Múltkor mexakadtunk... :roll: és nem tudtalak visszahívni...

Elküldve

OFF Carstylingon kihívott egy Trabi........és jelenleg 141 . 40 -re vezet a Trabi! Ha kikapok mi értelme annak az oldalnak?! Hmmm.....nehogy má ennyire gagyi legyen egy GSI :smt011 ON

Elküldve
OFF Carstylingon kihívott egy Trabi........és jelenleg 141 . 40 -re vezet a Trabi! Ha kikapok mi értelme annak az oldalnak?! Hmmm.....nehogy má ennyire gagyi legyen egy GSI  :smt011 ON

OFF Annak az oldalnak amúgy sincs sok értelme. Az már régen nem az autókról szól, hanem hogy kinek van több haverja. ON

Elküldve

Hali!

Nekem is megadta magát ez a stabilizátor b@szás! De szerencsére hétvégén sikerült is kicserélnem. És csak 2000 Ft,- volt az ára!!!

Így kéne ugye kinéznie:

8b_1_b.JPG

Na most ehhez képest az enyém:

12060017.jpg

12060016.jpg

Aranyos, nem? :lol:

Üdv.: Mező

Elküldve

magyar utak rulez! :? :? :evil:

na tegnap felkerült a 9colosokra a gumma, úgyhogy maholnap tolom a kovácshoz, hogy kalapálja ki....végre! 8)

Elküldve
Hali!

Nekem is megadta magát ez a stabilizátor b@szás! De szerencsére hétvégén sikerült is kicserélnem. És csak 2000 Ft,- volt az ára!!!

Ilyet én is játszottam már. Nekem egy betondarab tépte le a csavar alsó részét. A cserét meg egyedien kellet megoldanom. :? Utángyártott nem akart felmenni a helyére, hiába kentem, pajszeroltam. Beillene a copácos topikba.... :? Ha elmondanám, hogy ráhegesztettem egy 10-es csavart a stabilizátorra és annál fogva húztam rá a gumit egy nagy alátéttel, biztos a fejeteket fognátok, de nem mondom el... :oops: :oops: :roll: (A csavart utána levágtam, stabilizátort átfestettem)

Elküldve

Sziasztok

Kérdés: Hidegen indul az auto, viszont melegen mindig leáll. Ha gázfröccsel indulok akkor beáll az alapjárat és ok. Mi lesz ez?? Alapjárati motor??? :shock:

Előre is köszi!!

Elküldve
Sziasztok

Kérdés: Hidegen indul az auto, viszont melegen mindig leáll. Ha gázfröccsel indulok akkor beáll az alapjárat és ok. Mi lesz ez?? Alapjárati motor??? :shock:

Előre is köszi!!

Akár lehet az is.

Milyen motor ?

Elküldve

Én is szépen "gányoltam", bár nekem inkább a törött biz-basz leszerelésével voltak gondjaim. Nem nagyon tudtam semmivel sem eléggé megszorítani, hogy lehúzzam a rúdról. De végül csak sikerült!!!

Elküldve

nahát :shock: mikre nem derül fény...

végre megnyugodtam h nemcsak én hekkelem a gépet ezerrel ahogy tudom mikor helyzet megkívánja :lol:

Elküldve
nahát :shock: mikre nem derül fény...

végre megnyugodtam h nemcsak én hekkelem a gépet ezerrel ahogy tudom mikor helyzet megkívánja :lol:

Én abból indultam ki, hogy ütni nem szabad semmit. (Ha nem muszáj...)

Akár lehet az is.

Milyen motor ?

Nekem egy tagnapi szerelés után, minek során lekerült az alapjárati motor (majd vissza) ugyanezt produkálta. Az elektromos csatlakozót megmozgattam, és máris jó lett. Azóta semmi gond.

Elküldve

Akkor látnád greg a lakatosom :D

Báz nekem a fogtöméseim és a szívem fáj, mikor emberünk dolgozik....

Most fogja nyisszantani az orrát a kicsikémnek :lol:

DSCF1158.JPG

Elküldve

Történt egy kis plasztikai műtét és hibajavítás az autómon!

Itt az eredmény:

12099115.jpg

Kiváncsi vagyok a véleményekre a + és a - is érdekel.

Nekem nagyon tetszik így most.

Elküldve

igaz h Tomi írta Isti de mind1 :lol:

ilyen lett volna az enyím is csak vékonyítani akartam a tartó részen és az már nem bírta volna, így meg nem tessik...

Tom sokat mokoltatok vele?

Elküldve
Történt egy kis plasztikai műtét és hibajavítás az autómon!

Itt az eredmény:

Kiváncsi vagyok a véleményekre a + és a - is érdekel.

Nekem nagyon tetszik így most.

A motorháztető a g astra elejével nagyon szép, mostantól én is ilyet akarok! 8). Mennyi egy ilyennek a költségvetése?

A fellni viszont nem tetszik... habár ez egy pillanatig se befolyásoljon, neked kell, hogy tetszen, nem nekem :wink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.