Atommanó Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Már rég láttam előttetek :) :D Mert korán keltél.... gyerekeeeeeeek... itt a világvége... a feje tetejére állt a világ... <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Mert korán keltél.... gyerekeeeeeeek... itt a világvége... a feje tetejére állt a világ... :) :D le se feküdt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 le se feküdt.... Ezt honnan tudod ? Egész éjjel égette a lámpát és nem tudtál aludni ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Az AC relé nem melegszik? nem néztük mert először az ablaktörlő ment tönkre és abban kerestük a hibát..de a duda se működik lehet valami összefüggés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 nem néztük mert először az ablaktörlő ment tönkre és abban kerestük a hibát..de a duda se működik lehet valami összefüggés? Hát ami én összefüggést látok, hogy ha esik, nem tudsz dudálni... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Ezt honnan tudod ? Egész éjjel égette a lámpát és nem tudtál aludni ? :) hát gelko most nagyot csalódtam benned, hogy te is beálltál a gyenge poént mondók sorába... :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Már rég láttam előttetek :) :D És a cikket rólad? Itt van amúgy http://www.idokep.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 És a cikket rólad? http://d.imagehost.org/0553/asteroid.jpg Itt van amúgy http://www.idokep.hu/ Háháááááá, lopták ők is a képet :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 hát gelko most nagyot csalódtam benned, hogy te is beálltál a gyenge poént mondók sorába... :D <_< Látod... mindezt átirányíthatnád FB-ra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Hát ami én összefüggést látok, hogy ha esik, nem tudsz dudálni... :) :D meg ablaktörlőzni se mert ha bekapcsolom szét ég a fi biztosítéka meg az ablaktörlőjé is:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 meg ablaktörlőzni se mert ha bekapcsolom szét ég a fi biztosítéka meg az ablaktörlőjé is:D hanús h ezt meg kéne mutatni valami villamos embernek.. és nem olyannak aki a combínókat vezeti.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 hanús h ezt meg kéne mutatni valami villamos embernek.. és nem olyannak aki a combínókat vezeti.. szerinted hova járok 2hete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 szerinted hova járok 2hete? hát eddig nem sikerült megoldani akkor gondolom suliba Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Látod... mindezt átirányíthatnád FB-ra... :) bakker... mondom racézzunk, erre olyan brutál géppel nyomod... ááá de ma már többet nem alázhatsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 hát eddig nem sikerült megoldani akkor gondolom suliba ja mindjár indulok is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 hát gelko most nagyot csalódtam benned, hogy te is beálltál a gyenge poént mondók sorába... :D <_< Nem lehet mindegyik jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 bakker... mondom racézzunk, erre olyan brutál géppel nyomod... ááá de ma már többet nem alázhatsz :) Aztán mentem a leggyengébbel is... de amúgy a többiekhez képest, Hemi, Kori, Stefan, sehol nem vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Aztán mentem a leggyengébbel is... de amúgy a többiekhez képest, Hemi, Kori, Stefan, sehol nem vagyok... gecc... ez a "játék" :) opelre gyúrnék, de az még messze van, pláne, hogy éjjel kezdtem csak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 gecc... ez a "játék" :) opelre gyúrnék, de az még messze van, pláne, hogy éjjel kezdtem csak. :D mi a lóf..ról beszélgettek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 mi a lóf..ról beszélgettek? FB :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 FB :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 :) fészbúkos játékoshülyeséges Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 fészbúkos játékoshülyeséges uhh.... :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 uhh.... :) :D <_< Nem is tudod, miből maradsz ki. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Nem is tudod, miből maradsz ki. :) Áááá... Lanti nem szereti az ilyen autós gyorsulásos játékokat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts