J0hnny Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 Pályanapon beszéltük is, azt mondta jó ár és hogy érdekelni fogja. De azóta nem keresett, szal árulom. :) Írj neki egy pü-t,mert szerintem csak szita az agya! :D
Zsoltee Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 Írj neki egy pü-t,mert szerintem csak szita az agya! :D Ha már Te is említetted neki és úgy sem írt, akkor szerintem felesleges. Nem vagyok porszívóügynök hogy tukmáljam az árut. :)
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 Nem vagyok porszívóügynök hogy tukmáljam az árut. :) Ne rázza ki,ne verje ki,Zsoltikával szivassa ki! :D <_< :icon13:
Lanti Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 lejárt műszakis autót vontatni se szabad ugye?
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 lejárt műszakis autót vontatni se szabad ugye? Nem igazán vehet részt a közlekedésben,de tréler viheti.
Gelko Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 lejárt műszakis autót vontatni se szabad ugye? Nem mert lehet nincs féked, kiesik a kerék és leszakad a kormány. De ha befizetsz 3ezret útvonalengedélyre akkor ezek meg sem történhetnek :) :D
Lanti Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 Nem mert lehet nincs féked, kiesik a kerék és leszakad a kormány. De ha befizetsz 3ezret útvonalengedélyre akkor ezek meg sem történhetnek :) :D nem megvalósítható.. <_<
spzoli Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 nem megvalósítható.. :) Akkor marad a triller. Szólsz Subinak..bár nem tudom üzemel-e már.
Gelko Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 nem megvalósítható.. :) Akkor tréler <_< vagy rendszámcsere :D
B_Csaba Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 Jah... Szolgálati közlemény! Ma, azaz csüt, péntek, szombaton éjszakás vagyok... :lol: Várok boldog boldogtalant, aki arra jár... :) :D <_< :icon13:
Lanti Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 Akkor marad a triller. Szólsz Subinak..bár nem tudom üzemel-e már. kinyírtátok a trélerét?
spzoli Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 kinyírtátok a trélerét? Meghalt az magától is. :) Vett kint magának vmi mazdát, aztán eltört a laprugó, meg a kerékcsapágy is beszart végleg. Kinthagyott mindent, hazajött alkatrészért, majd vissza... :D Sztem már üzemel amúgy...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 Meghalt az magától is. :) Vett kint magának vmi mazdát, aztán eltört a laprugó, meg a kerékcsapágy is beszart végleg. Kinthagyott mindent, hazajött alkatrészért, majd vissza... :D Sztem már üzemel amúgy... Ez így baromi rentábilisnak hangzik <_< :icon13:
sárgaGSI Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 tök min1.. szerintem az 1.4tsi 140le vel is közel van a gsikhez... mért hasonlítjuk egy 87-es technikához????? :lol: -_- B) Jelentem újabb két évig zörög c20xe Kadett(már rég nem GSI):icon13:)))) Köszönöm Ákosnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D <_<
mackosajt Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 mért hasonlítjuk egy 87-es technikához????? :D <_< :icon13: ... Mondjuk ez nekem is feltűnt, csak én meg se mertem kérdezni :)
uhuhu Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 mért hasonlítjuk egy 87-es technikához????? -_- B) :D Jelentem újabb két évig zörög c20xe Kadett(már rég nem GSI):icon13:)))) Köszönöm Ákosnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D <_< :lol: szivi...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 Mondjuk ez nekem is feltűnt, csak én meg se mertem kérdezni :lol: Mert az a múlt ez meg a jelen ? :) :D <_< :icon13:
Stefan Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 mért hasonlítjuk egy 87-es technikához????? :) :D <_< ... Nem is csak egy 87-es technikához, egy mostani pl. 2.0 TDi is "csak" 150LE mégsem 1.4-et raknak pl. egy Passat-ba. A nyomaték a nem mindegy. Egy V8 sem sok LE, mégis elcsavarja az alvázat. Pl. egy pörgős vtech sem tudja ezt :icon13:
Atommanó Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 Nem is csak egy 87-es technikához, egy mostani pl. 2.0 TDi is "csak" 150LE mégsem 1.4-et raknak pl. egy Passat-ba. A nyomaték a nem mindegy. Egy V8 sem sok LE, mégis elcsavarja az alvázat. Pl. egy pörgős vtech sem tudja ezt :) Azok a gumit tekerik...ha tiltásról indulsz vele... :D <_<
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 :) szivi... Ma szerintem láttam a ex kék kupéd :D
mackosajt Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 Mert az a múlt ez meg a jelen ? :D <_< :icon13: :lol: De mi értelme hasonlítgatni, meg, hogy leáldozóban van a GSi-nek? Ha őszinték akarunk lenni, annak már 15 éve "reszeltek", hisz lassan majdnem mindegyik jángtájmer korba lép. Ennek ellenére van egy varázsa, amit a mai hipercuccok nem fognak tudni megadni. :)
coupe Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 De mi értelme hasonlítgatni, meg, hogy leáldozóban van a GSi-nek? Ha őszinték akarunk lenni, annak már 15 éve "reszeltek", hisz lassan majdnem mindegyik jángtájmer korba lép. Ennek ellenére van egy varázsa, amit a mai hipercuccok nem fognak tudni megadni. :) Azért ezzel nem igazán értek egyet...Szerintem messze nem áldozott le,csak kicsit többet kell költeni rá.Bár hozzáteszem,hogy mióta kiköltöztünk az astrának semmi baja nem volt(na jó egy AC csere)de a focusnak voltak bajai.Töredékét sem kellett költni rá. A másik hogy kiváncsi leszek arra a 180LE-re.Meg az élettartamára is...Az áráról nem is beszélve <_< Régóta foglalkoztat az autó csere,de öszintén megmondom hogy 4 millió alatt nem nagyon van jó alternatíva :D felette se sok van :icon13: :lol: -_-
Laci4 Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 Főleg hogy a gsik 99%a nem tudja már a gyári teljesítményt <_< Pont erre gondoltam én is B) :) Jah... Szolgálati közlemény! Ma, azaz csüt, péntek, szombaton éjszakás vagyok... :D Várok boldog boldogtalant, aki arra jár... :icon13: :lol: Hehe.. ma most én is éjszakás vagyok :D De mi értelme hasonlítgatni, meg, hogy leáldozóban van a GSi-nek? Ha őszinték akarunk lenni, annak már 15 éve "reszeltek", hisz lassan majdnem mindegyik jángtájmer korba lép. Ennek ellenére van egy varázsa, amit a mai hipercuccok nem fognak tudni megadni. :D Jaja.. a feeling.. És ott van amit Coupe irt.. olyan árban, olyan menetteljesitménnyel mint a GSI, a pénztárcámnak nincs megfelelő alternativa.. Úgyhogy marad a toldozás foltozás.. amig megy, amig szét nem hullik ;) -_- Szeretem a kis "dögöt".. 7éve vagyunk együtt.. hogy megy az idő?!?!?
Lacee Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 na skacok akit esetleg érdekel és még emlékszik az esetemre 4 évvel ezelőttről. a motoros ügy... ma lett határozat és jogerős is lesz nem felebezett senki. nincs priusz és 400.000 Ft a büntetés... 140e bünt. 260e per kltsg. plusz ügyvéd díj majd ugye. valamint indul a kártérítési per úgy igazán... ott milliókról van szó...
Recommended Posts